Cand fericirea iti este distrusa...
Raspunsuri - Pagina 2
Lorenyy spune:
Revenind la subiect fetelor,si inca o data,multumiri ptr sfaturi(apropo Diura,nici o supare,sincer,apreciez sinceritatea omului mai mult ca orice),continui prin a va scrie sau raspunde la unele intrebari:in primul rand nu suport ideea de a avea conturi separate,asta a fost la inceput,cativa ani chiar,inainte de a avea fetita noastra,nu as fi acceptat ca banii nostri,sa se fi dus pe distractiile parintilor lui,dar cu timpul am crezut ca situatia se va schimba.M-am inselat,normal,si imi este atat de ciuda pe el,ca se lasa prada acestor vulturi care nu au picde respect fata de el,de noi,familia lui.Diura,crede-ma,nu ma complac in aceasta magarie pe care o provoaca ei,atat cat si el,dovada ca el a inceput sa vina la mine cu fel si fel de inventii,ca banii care lipsesc din banca,de fapt i-ar fi imprumutat unui coleg de servici,si alte minciuni,care ma seaca deja.Dar ce pot sa mai fac in aceasta situatie?El vizavi de mine, si de fiica noastra,in ultimul an este nemaipomenit,si cand spun in ultimul an,asta ptr ca am avut foarte multe probleme in relatie,nu stiu daca ati citit postarile mele anterioare,prin care va ceream din nou ajutorul,s-a schimbat foarte mult,a devenit un partener si tata ideal,mai putin cand este vorba de partea financiara,ma refer la aceasta problema ptr care am si deschis acest subiect.Aseara am avut o discutie cu el,destul de normala,fara reprosuri sau multe intrebari din partea mea,si printre altele,mi-a spus ca le trimite bani,numai sa scape de gura lor,il streseaza atat de mult,si incep cu telefoanele apoi,presiunea fiind prea mare.Sunt o povara ptr el,stiu asta,dar nu este barbat de ajuns,sa spuna"Gata,incetati,nu va mai milogiti!",el este genul de ardelean linistit,sa traga lumea din toate partile de el,fara sa spuna un cuvant.Eu din cate 'am adunat" toti acesti 7 ani de cand suntem impreuna,mi-a lasat impresia ca tatal lui l-a abuzat verbal si fizic multi ani,el si acum are acea teama,stie ca tatal lui inca are control asupra lui,vrea sa se elibereze,dar parca teama este mai puternica.Si ma gandesc,cati ani va mai dura acest cosmar??Stiu raspunsul,cat timp eu voi mai ingadui,dar inca o data,CE POT FACE??Sa stau cu parul dupa el,sa-l urmaresc cand merge si la toaleta,la servici,oriunde,de teama ca sa nu le mai trimita bani??El este undeva la mijloc,si nu mi-as dori sa fiu in pielea lui...