Dansez pentru tine, editia 5 (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Cred ca-i pacaleala de 1 aprilie sau...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

quote:

la asta nu m-am gandit

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

quote:
Originally posted by Cristina_C
si eu cred ca e pacaleala!nu cred ca se schimba intre ei partenerii(eventual se inlocuieste cineva,ca in cazul partenerului Cristinei Rus;accidentat)alte comentarii personale:-desi nu-mi place de Delia,trebuie sa-i dau o "bila rosie" ca se implica mai mult ca data trecuta.-uneori ma gindesc ca Andreea si Petrisor nu-si au locul aici.sint super-buni.au mult mai multa experienta decit ceilalti.sint un intreg,obisnuiti unul cu celalalt,intra la categoria"profesionisti", iar ceilalti la "amatori".-da'Smiley de ce era sifonat?ca eu n-am inteles???mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://s266.photobucket.com/albums/ii248/botcarola/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Adevarul e ca Delia are si partener ok acum, pe cand data trecuta Ionel ala era dus saracu'...

Smiley are pretentii ca e cel mai bun, cel putin mie asa mi se pare.

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna seara, fetelor !
Sa incepe show-ul ! Sa dansam !

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

ma bag si eu, ca musca-n lapte ... "reprezentatia" de la tangoul Andreeei Balan mi s-a parut deplasata, costumatia jenanta, nu putea sa faca o repetitie inainte sa vada cum se comporta "frunza" aceea de rochita ?

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

sa ma vedeti pe mine la 20,30 cum dansez cu amindoi baietii pina Stefan Banica interpreteaza melodia Dansez pt. tine.si pe urma stau in fotoliu obosita rau.deci sa inceapa show-ul si comentariile....mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://s266.photobucket.com/albums/ii248/botcarola/

Mergi la inceput

ioanaiub, ee mine nu ma deranjeaza costumatiile. Probabil asa e la...dansuri.
kover, sa vezi ce e si la noi ! Cristina danseaza cu cele 2 verisoare ale ei si Lili, hamsteritza ei. Eu nu mai am loc de ele, pot sa stau sa le urmaresc.
Cristina Rus si Mihai, au dansat salsa. Pentru ei a fost bine, zic eu.

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Mergi la inceput

Delia si Ionut, un Quickstep asa si asa.

Mergi la inceput

Laura si Bogdan, o Samba plina de energie !

Edit: un singur 10 au primit, de la Emilia Popescu.

Mergi la inceput