Dansez pentru tine, editia 5 (2)
Raspunsuri - Pagina 4
Anina_n spune:
Da, parul si machiajul au fost !
dansul n-a fost chiar atat de...excelent, se pare, dupa note.
Ia sa vedem, duelul !
Nu pleaca acasa, Cristina !!!
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
Oana_B spune:
Muama, dom' profesor ce le are cu cazaciocu'. Super
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
catutza spune:
Mihai e grasun dar i-si da silinta si pune suflet si chiar ii iese bine, bravo lui!!!
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Anina_n spune:
Da, se vede ca ii place mult dansul, domnului profesor !
Asadar, Laura si Bogdan au fost primii in aceasta seara ! Si la 0,5 puncte dupa ei, Andreea si Petrisor ! Iar apoi, Alex si Cristina !
Iar la duel, merg Delia cu Ionut si Cristina cu Mihai, din nou ! Asta e, sunt echipele mai slabute din concurs !
Noapte buna, fetelor !
Pe saptamana viitoare !
PS- Urmeaza Quickstep(o fi corect?) si danusri latino.
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
catutza spune:
La duel tot Delia si Cristina! sa vedem cine va iesi saptamana viitoare, sper ca nu Cristina
va fetelor, noapte buna, ne "auzim" saptamana viitoare
Oana_B spune:
Noapte buna, mi-a facut placere compania comentam saptamana viitoare.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
Anina_n spune:
Si mie mi-a facut placere !
Poate intrati si la "Megastar", maine seara la PrimaTv, de la orele 20.
motanik spune:
Vin si eu la spartul targului, mai primiti comentarii?
Voua v-a placut dansul japonez al Andrei? Pe mine doar m-a amuzat si desi nu ma pricep la tehnica dar am vazut doar un mers cu pasi marunti la ea si sarituri si acrobatii cu sabia la el.
Smiley era tare suparat. Probabil se asteapta ca el sa fie cel mai bun, personal nu imi plac aerele astea. Si-n plus, chiar nu mi se pare cel mai stralucit de acolo.
Ma impresioneaza mereu Petrisor cand il vad ca nu si-a pierdut modestia si felul simplu de a fi. Bravo lui!
Cat despre Alex, mie imi place, pare un tip plin de viata.
Cine credeti ca iese? Din punct de vedere al dansului, ar merita sa ramana Delia, doar ca eu nu o prea suport, mi se pare vulgara.
--------------------
Andra
Andrada spune:
Ati vazut ca Laura se duce cu Petrisor si Andreea cu Bogdan!!!!!
Au voie sa schimbe echipele?
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
catutza spune:
quote:
Ati vazut ca Laura se duce cu Petrisor si Andreea cu Bogdan!!!!!
Au voie sa schimbe echipele?
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle.
Camera lui Marcu
nu am vazut, despre ce vorbesti, unde ai citit?