FIV in Ungaria 35
Raspunsuri - Pagina 20
Marush spune:
Ioana_P76
Noi am avut azoospermie acum aproape 1 an, apoi operatie de varicocel, si dupa 3 luni 10.000 sp/ml, peste inca 2 luni 100.000sp/ml. Apoi 8 milioane sp/ml in februarie, cand ne-am facut la Zadori, la prima consultatie, si pentru ca nu ne-a venit sa credem am venit acasa si am repetat...iar 100.000 sp/ml. ....in ziua FIV +ICSI au fost 3 milioane sp/ml. Cam asta a fost evolutie . Intre timp a luat vitamine, acid folic...si niste naturiste asa dupa ureche(daca vrei detalii se ofera sotul sa le dea-e langa mine ;) !
Am discutat si cu Zadori de diferenta mare intre rezultatele din Ungaria si cele de acasa...m-a intrebat daca numaratoarea s-a facut automat???? Ei bine nu cred! Aici sunt sigura ca nu au analizoare automate...ii numara la microscop si ii calculeaza pur si simplu cu o formula, in cel mai bun caz dupa ce ii centrifugheaza.
Sper ca ti-a fost de folos raspunsul!Bafta multa!
!
BoboMom spune:
Marush, felicitari!
Eu n-am avut ce face azi si am facut un test care a iesit negativ (Clear Blue, care arata 'pregnant' sau 'not pregnant'). Stiu ca e devreme si incerc sa cred ca de-aia n-a fost pozitiv, dar bineinteles ca sunt mai ingrijorata acum.
Asta seara cand iesim la cumparaturi o sa mai cumparam si niste teste de mai multe feluri... Nu pot sa ma abtin. Initial am zis ca-l fac duminica, la 11 zile dupa transfer, dar n-am mai rezistat...
Elmasi spune:

MARUSH FELICITARIIIIIIIIII 

ma bucur enorm de mult pentru tine...............
aceiasi galerie si pentru 

MICHY 

sa aveti parte de o saricina usoara si sa ne trageti si pe noi dupa voi.....vestile astea imi dau atat de mari sperante....si sunt foarte bine venite pentru ca in curand voi face si eu ET, acum sunt in perioada de tratament
Buluna si Arina bine ati venit in randul nostru, cred ca mai bine nu puteati fii intampinate, ce poate fii mai minunat decat vestea minunilor.
Laura iti tine punmii si ne rugam pentru tine sa ne dai si tu vestea cea mare
va pupic pe toate
zapp spune:
Felicitari Marush si multa sanatate tie si BB-ilor tai; sa ai o sarcina usoara.
Ce vesti bune in ultimul timp! Laura, haide si tu cu vestea buna.
va pup pe toate.
Micky2007 spune:
Buluna te rog sa imi dai id-ul tau de mess sa putem vorbi mai multe. Vreau sa te ajut si sa iti raspund la toate intrebarile legate de FIV ungaria. Poti sa imi trimiti pe PM.
Fetelor va multumesc din suflet pentru tot si vreau sa va trag de manuta pe toate ca stiu exact ce inseamna sa iti doresti din tot sufletul un bebe. Eu sunt convinsa ca vom reusi toate.
Micky
5+
adaca spune:

MARUSH FELICITARI, SARCINA USOARA SI BEBE SANATOS !

BULUNA si ARINA21 Bine ati venit ! 

BULUNA daca nu te superi de unde esti? am vazut ca vorbeai de doctorul Olaru. Si eu am fost o pacienta de a lui.
SIMA1 Cand m-am casatorit imi doream 2 copii si sotul meu 3. Iata ca DD l-a auzit.
si iti doresc din suflet ca Bunul Dumnezeu sa-ti asculte 
CRISIS![]()
![]()
![]()
LENY, BORZASIMO, TIA, LELIUTZA, ANDICU,PUSSI, LIANA SI TOATE FETELE 
Ade cea mai fericita
si DARIUS, CAIUS si RARES

www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
crisis81 spune:
Doar ce am ajuns acasa si vad ca ati avut treaba nu gluma
.
Adela uite deschid capitol nou si cu ocazia asta sper sa-ti treaca supararea pe mine. Sper sa nu ma injure fetele ca nu o sa actualizez informatiile la timp, dar inca mai am activitate departe de calculator.
Va invit la un nou capitol AICI!
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze, amintiri, etc...

SARCINA USOARA