FIV in Ungaria 35

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Multumesc Ioana!

I-am scris si in 20 min mi-a raspuns!!!! Ai zice ca sta numai pe net sa-si verifice mail-ul si sa raspunda la mesaje!!!! Ma gandesc ca are o secretara care-i raspunde, ca prea a fost prompt si am inteles ca asa e la primul mesaj.
Deci, mi-a zis ca poate sa ma programeze numai la sfarsitul lui iunie dar daca o sa am analizele repede, poate sa ma primeasca si mai repede. Mie imi convine si la sf lui iunie.

Deci am luat-o iar de la capat...dar macar acum stiu la ce sa ma astept!

Va pup,
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Arina, ai avut noroc ca ti-a raspuns asa repede, probabil nu are o zi prea plina si poate era on line cand a venit mesajul tau. Nu are nici o secretara, el raspunde la toate mesajele, isi gaseste timp si pentru asta.

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Micky, felicitari! Sa ai o sarcina usoara si bebe/i sanatos/i!

Noi ieri ne-am intors acasa. A fost un drum lung si obositor (ca de obicei cand mergem in Europa), dar suntem bine. Ma simt bine. Ma dor sanii si sunt mariti (nu ca ar trebui!), sunt inca balonata cat de cat in fiecare zi (dar nu foarte rau, mult mai putin decat la inceput). Suntem optimisti. Azi o sa sun la ginecolog sa-mi dea trimitere pt Beta HCG, sa-l fac luni. Nu am mai scris, pt ca nu prea am vesti, dupa cum vedeti. :) Ma gandesc sa-mi fac un test duminica (ziua 11 dupa ET) - ce parere aveti?

Tuculucu, super vesti ne dai! Doamne ajuta sa mearga tot asa!

Andrada.P, sper ca totul merge bine! O sa-ti scriu email.

Va pup pe toate si va multumesc ca va ganditi la mine!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sima1 spune:

Adaca mersi si gazelelor tale.Eu vreau 4 "gazele" iar sotul 5.Dar....esec........nimic....inca

Scamiy
Laura sa ai un bhcg mare, mare.
Charmy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buluna spune:

ADACA - multumesc pentru raspuns. Iti multumesc pt ca ne sprijini pe toate.
MICKY 2007 - si tu esti o draguta. M-ai convins. Am vb la telefon cu Dr. Zadori, dar vrea sa-i trimit mesaj. De fapt a vb o prietena ca este profa de engleza si eu imi gasesc cuvintele mai greu. Eu nu ma prea descurc cu engleza.
Voi stiti ungureste sau engleza bine? Cum v-ati descurcat? De fapt cele care nu stiti nici ungureste nici engleza cum comunicati cu doctorul? Pe mine ma cam sperie chestia asta.
Sper sa nu ma programeze prea tarziu pt control i analize, caci am concediu in iunie si vreau sa fac analizele pana atunci. De fapt, eu asi face si FIV-ul...
Si sa stiti ca m-ar ajuta ffff mult sa-mi imartasiti din experienta voastra sa stiu si eu una alta despre modul in care se desfasoara procedura. De cate ori trebuie sa merg, cat trebuie sa stau acolo...chestii de astea. Mi-ar fii mult mai usor sa-mi programez timpul, de fapt sa ma invoiesc de la serviciu...stiti voi...

FETELOR, care aveti timp, poate imi povestiti si mie, mai concret, cum a fost la voi, cum atio procedat.
Acuma, eu stiu ca poate va plictisesc cu intrebarile astea, dar sunt convinsa ca ma intelegeti. Cand ati facut prima data fertilizarea si nu stiati cum este, doreati cat mai multe informatii.

Eu va pup pe toate... de nu va vedeti...
Astept raspuns de la voi.
Apropo, sunt extrem de fericita ca existati.
Acum trebuie sa-i trimit mesaj Dr Zadori.

PA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

Buna seara tuturor,

in primul rand vreau sa va multumesc tuturor pentru incurajari si sa-mi cer scuze ca nu am intrat sa va dau detalii pana acum.
Sandica&Mihai, cris81, micky2007, tuturor va doresc numai bine, ne-a facut placere sa va cunoastem si speram sa pastram legatura.[

Astazi am facut beta hcg-ul :368,44 mUI/ml in ziua 13 de la ET ,e o valoare buna care arata clar ca visul nostru a inceput sa se indeplineasca. Bineinteles ca si testul de urina a fost pozitiv.

Va spun ca am fost optimista tot timpul, cu mici momente pe care le avem toate, in care gandurile se mai intuneca, insa am foarte mare incredere in Echipa Dr. Zadori

Initial cand am aflat ca singura sansa de a avea un copil este FIVul ne-am gandit sa-l facem in Bucuresti, ca de aici suntem, mi-am spus ca trebuie sa fiu zurlie sa merg pana in Ungaria.....si pana la urma uite ca am fost!!!Si bine am facut.
Recomand tuturor sa faca alegerea mea si a celorlalte fete, nu vor regreta!

Vreau sa va incurajez pe cele care mai incearca inca o data: nu este o tragedie faptul ca nu reusesti din prima, sau din a N..-a oara, lucrul cel mai important este sa fii apta pentru a N...-a oara, sa fii sanatoasa, sa mai ai sperante!
Cititi pe net si o sa vedeti ca la "noi" aproape ca putem sa-i numim "calai" pe doctori, poate sunt prea dura...dar fetele care au facut FIV-uri in Ungaria cred ca stiu despre ce vorbesc.
Deci sa fiti optimiste, cat timp mai e o speranta, si nu o risipiti cu dr incompetentii, ganditi-va bine pe cine alegeti...asta e sfatul meu.
Va sarut pe toate si va multumesc pentru gandurile bune!

!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

MARUSH FELICITARI!!!
SARCINA USOARA SI BEBE SANATOS!

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Marush, FELICITAAAAARI !!!! super vesteee!! bravo, aqi o valoare de bb la dublu! sa ai o sarcina usoara si fara peripetii si bb(i) sanatos(i) !!!

Laura, tin pumnii pt beta hcg!!! sa dea DD sa fie o valoare mare si frumoasa! cat despre test in ziua 11: poate iesi pozitiv la beta hcg, dar valoare mai mica, insa la un test de urina s-ar putea sa nu-ti iasa asa repede. Sa te odihnesti acum si sa ne aduci vesti super luni!

Arina21, bine-ai venit printre "unguroaice"! iti doresc sa devii mamica cat mai curand! dupa cum vezi, aici domneste o veselie maxima de ceva timp! sa fie tot asa!!

Multumim pt voturi si pt toata lumea!

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">Bebe Filip Gabriel in tinuta business

Am implinit 9 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

MARUSH
FELICITARI DIN TOT SUFLETUL

Stii ca am asteptat rezultatul cu sufletul la gura, si acum pot sa te felicit oficial.
Si eu am mare incredere in cei din Ungaria, si pe unde apuc spun tuturor ca acolo este cel mai bine, din toate punctele de vedere si ce este cel mai important multe multe reusite.
Nu iti urez altceva ca nu iti place.
Te pup si abia astept sa ne masuram burtile.

Micky 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandica spune:

Marush felicitari si numai bine.Sa aveti grija de voi!

Mergi la inceput