Ce DRAG imi e!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Foarte bun subiect.
El e jumatatea mea si cu fiecare clipa petrecuta impreuna simt ca mai vreau, ca cei 12 ani sunt prea putini.

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

quote:
Originally posted by asi

Foarte bun subiect.
El e jumatatea mea si cu fiecare clipa petrecuta impreuna simt ca mai vreau, ca cei 12 ani sunt prea putini.

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Tot respectul!

Mariaanna
cand vine BB?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

Si eu ma topesc cand il am langa mine...ador sa-l privesc cum doarme,mor dupa mirosul pielii lui si chiar imi place si cand ma tachineaza(sper ca nu intra pe site ...sa i se urce la cap)

http://tt.lilypie.com/Lg7Ap2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

fetelor, aici exista ziua tatalui si se sarbatoreste pe 19 martie, si se sarbatoreste exact ca ziua mamei, adevarul ca e si ei merita o zi intr-un an
noi suntem de 10ani si jumatate, dar de cand il avem pe Alex suntem mult mai impliniti
ce nu imi place de el e ca e un pic imprastiat, dar in rest nota 10, ca tatic nu am nici un comentariu, e super, el a fost primul care l-a spalat , schimbat ,i-a dat biberon lui Alex.A stat cu mine in spital de cand am intrat, a asistat la nastere, a taiat cordonul, a dormit cu mine in pat in spital.E un tata si un sot deosebit
Sper sa nu se schimbe niciodata

MAMI SI Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magduta-sv spune:

Mi-e drag ca nu mi-a reprosat niciodata ca nu avem bb, ca a fost mereu linga mine in timpul tratamentelor, ca e mai serios si responsabil decit mine , ca mi-a cautat un pisic alb cum mi-am dorit, ca mi-a pregatit cea mai frumoasa petrecere surpriza la 30 de ani, ca fugim impreuna in locuri noi in weekend-uri si pentru toate celelalte lucruri marunte care fac viata frumoasa.
Bineinteles ca fiecare dintre noi are si mici defecte, dar media finala e pozitiva.
Sintem impreuna de 12 ani si inca nu simt rutina.

scumpii mei

Mergi la inceput

Mi-e tare drag cand imi face complimente...
Ca azi, de exemplu..

Mariaanna
cand vine BB?

Mergi la inceput

Mai fetelor, dar nu va mai este drag?
Domnilor, nu va iubiti partenerele? De ce?

Mariaanna
cand vine BB?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Si aici se sarbatoreste ziua tatalui pe 15 iunie.
Ziua mamei se sarbatoreste pe 11 mai.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisu79 spune:

Si aici se sarbatoreste ziua barbatului, pe 25 februarie, cu tot fastul, la fel ca si 8 martie.
Superb subiectul...ar fi atatea de spus....Mi-e drag pt tot ce este el si simt ca 1000 de vieti daca am avea de trait, tot nu ne-ar fi de ajuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

1281 de vizionari
19 raspunsuri
pe pagina 3.

facem o statistica, ceva?
fata de ala in care nu va suportati barbateii ptr diverse nimicuri, asta in care va e drag e zero.

trageti voi concluziile.

sorry guys!

b

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Mergi la inceput