Casnicute sexy (167)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
din pacate alex face in continuare febra(nu a facut febra f mare 38) dr a zis sa continuam pana maine cu siropelul asta si daca nu scade venim la control...desi i-am spus sa nu mearga la scoala el a zis ca se simte ok si a vrut sa mearga la scoala(acum fie vorba intre noi eu abia asteptam sa nu ma duc cand eram mica...)
ruxi este ok insa trece printr-o faza in care absolut nimik nu-i convine, se ziertaie din otice si parca si rabdarea si puterea mea este diminuata
Danelutza, multam de reteta, arata super, am sa o incerc si eu... tu ai mai facut febra?
am pus sa fac o supitza de pui si un orez cu brocoli...in rest nimik dulce...ca nu ma simt in stare desi de mancat as manca
va pe toate

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by Danelutza

quote:
Originally posted by Bimilit

danutza,cuptorul meu e virgin.asa ca, te astept sa-ti coci bunatatile in el.

vin, vin, sigur ies bunataturi bune, dar ma aude cuscrata, io zic sa-l pastrezi virgin pentru nora

Ahaaa...deci Isa are o scuza acu sa nu-i faca bunut lu' baiatul mamii,ca n-are cuptor.

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

O sa-i faca mai, dar n-am vrut sa stric cuptorul Amirei, n-ai auzit ca e virgin ?

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutulgalben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

io eram bondarmai veniti dupa mine???
monicooo sari colo la barfa sa te mai calmez

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by Liana30

io eram bondarmai veniti dupa mine???

Eu vin ca ma intereseaza masculii nu femelele

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutulgalben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Liano, sunt aici
eram in bucatareli

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput
Mergi la inceput

numa' de mancare...nimik dulce...maine vreau sa fac ceva caci se anuntza din nou musafiri da soatza zice ca mai bine mergem la terasa sa ma scape de munca si sa ma scoata in lume si pe mine si pe musafiri

monica

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput
Mergi la inceput

este, este
unde fugirati bre?
eu am iesit un picutz pe-afara desi prichindeii mei ziceau ca se duc singuri in curte...nu pot sta linsitita in casa

monica

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet
unde fugirati bre?

Eu fug inspre patut.

Noapte fructuoasa!

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput