Casnicute sexy (167)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Bi...daaa...eu primesc
stiu obiceiul...e tare fain, cand eram parca la Targoviste(ln vizita la cineva) acolo l-am prins dar eram mica...ce se pune apa cu parfum? si se stropesc fetele?
nu va zic cand eram in thailanda era si acolo acest obicei, dar acolo umblau cu camionetele cu butoaie cu apa si te stropeau cu galetile cu pusti di acelea cu bazin pentru apa...super fain

azi de nervi am facut un krem...si jumate l-am mancat eu singura...

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by alexa si mami
miha, de unde ai wrap-ul? io am avut la alexa marsupiu, am carat-o pina pe la 9 luni ca apoi ne cocosa de spate, din cauza curelelor cu care se prindea.
e cald frumos, o sa plecam la plimbarici.

Ti-am trimis PM.

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

miho, aparusi?

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet

Puteai sa arunci si la mine o portie

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella
Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Atelocin PASTE FERICIT SI VOUA !

Doibebei multumim de urari, acusica vine si pastele celalalt.

Liano mincasi mielul ?!

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

quote:

miho, aparusi?

Ihiii...
Citesc din urma si nu ma bucur cand vad ca sunt bolnaviori puiutii tai si ai lui Cami. Sanatate multa. N-am apucat sa vad subiectul de la generale. Ce s-a intamplat?

Doina,sanatate multa si tie!

Cuscra,un Paste fericit! Si un iepuroi cat mai darnic. Sau iepuroaica.

Cine mai sarbatoreste astazi Pastele?

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

quote:

Eu ieri nu am apucat sa mai fac nimic. Azi in parc ne-am intalnit cu niste prieteni si Robert i-a invitat la noi. Si am facut repede repejor un krem,sa servim oaspetii. Buna prajitura,si care te scoate din incurcatura.

Mergi la inceput

Monica, Isabellei i-a curs singe din nas, cind a fost racita puternic, dar tot asa a fost pentru doua nopti putin, apoi a disparut. E drept ca mie imi curge dimineata cind suflu nasul, mai ales saptamina asta ca am fost racita...

Cami sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

Multumim, multumim , Danelutza !

gyongyi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

monicoo adica io's calmant?
sor'mea mai aparusi si tu?
Danelutzoo il mancai stai asa ca iti arat acu..

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Mergi la inceput