Doamne profesoare!!!!!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

cosmi
si eu tot la fen

care prima o mai da sindicatul>?
unde scrie??????/

in contracttul colectiv de munca scrie ca 2 salarii bonus date mamei pt nasterea fiecarui copil

in afara de asta ? mai e ceva?
daca da zi-mi si mie te rog unde ai citit
multumesc pa

Banu 31+ Salih

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Eu, la constanta, am primit de la sindicat cate 2 mil pentru nasterea fiecarui copil. Conditia e sa fii membru de sindicat. mergi cu certificatul de nastere si cu buletinul si primit banii pe loc

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

da asa am facut...cerere si copie data liderului sindical si se rezolva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

buna fetele
o intrebare pt voi
eu pana la data de 31.08 am functional la o scoala de la 01.09 functionez la o alta , iar din data de 15 sept ar trebui sa intru in prenatal..intrebare cum fac..depun vreo cerere ceva..cum fac sa nu incurc treburile nici la noua scoala...as fi intrat eu in prenatal de la 01.09 insa am inteles ca daca schimbi locul de munca legea te obliga sa stai minim 10 zile la noul loc de munca
voi ce stiti?
va multumesc
31+Dimitrie

Mergi la inceput

elliov

nu stiu cat te obliga legea sa stai la noul loc de munca. eu intru in prenatal de marti 16 dupa ce am primit continuitate.

Sper ca i-ai anuntat in scris cu adeverinta de la medicul de familie ca esti insarcinata.... asa scrie in lege sa anunti in scris cu adeverinta de la medicul de familie ca esti insarcinata si daca faci asta nu au voie sa faca o gramada de chestii cum ar fi n-au voie sa te puna la ore suplimentare nu au voie sa te dea afara si asa mai departe.. citeste legile.

legea privind protectia maternitatii la locul de munca cauta pe google. legea privind statutul personalului didactic ...

dar daca i-ai anuntat ca esti gravida in scris.... de ex pe mine secretara sefa m-a rugat sa fac o declaratie in care anunt de cand intru in prenatal. azi am lasat si prenatalul care intra de pe 16 si i-am dat si declaratia...

citeste legile
succes

Banu 32+ Salih

Mergi la inceput

cosmi

mersi da mai e ceva care eu n-am inteles.

deja in noul contract colectiv de munca pe bucuresti scrie ca mama are dreptul la 2 salarii pentru nasterea fiecarui copil. iar eu imediat ce o sa nasc o sa depun cererea.

intrebarea mea era daca in afara de acesti bani mai e cumva si vreo alta suma din partea sindicatului? si de unde stii de asta? ai citit in vreo lege ceva??/ Mie totusi mi s-ar parea prea mult sa iau si cele 2 salarii pt nasterea copilasului si inca vreo prima din partea sindicatului.///// cam mult nu? totusi suntem in invatamant.

multumesc

Banu 32+ Salih

Mergi la inceput

BANU pate ti se pare mult dar de data asta te inselieste vorba de 2 cereri si 2 prime diferite...1 cerere o lasi la secretariatul scolii cu nr de inregistrare ptr cele 2 salarii si alta cerere o duci la liderul de sindicat ca sa primesti o prima din partea sindicatului

daca mai ai alte nelamuriri sunt aici

Mergi la inceput

multumesc mult cosmi

waw ... nici nu stiu ce sa mai zic.... ma gandeam ca e prea mult.. totusi invatamantul nu?

dar unde ai citit? e vreo lege ? ca mie mai mult imi trebuie legile stii imi place sa ma duc cu ele pe la scoala si daca-mi spune cineva ca nu-i asa eu sa scot legea din sacosica....si sa-i dau peste nas...

eu tot la FEN sunt. o sa intreb lidera de sindicat dar nu stiu daca o sa imi zica ca da... nu stiu de asta m-ar ajuta mai mult o lege ca-i dau cererea direct.

multumesc mult
pupici

Banu 32+ Salih

Mergi la inceput

nu stiu ce lege ca noi avem liderul care tine cu noi asa ca n am intampinat probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Banu, uite cum am facut eu: m-am dus cu tupeu la liderul de sindicat si l-am intrebat: e destul cererea si copie dupa actul de nastere, pt prima din partea sindicatului?? Unde tre sa depun cererea? La centru sau in scoala la dv? A facut ochii mari da o zis: e destul, adu-o la mine si se rezolva. Pana acum nici eu nu am auzit pe nici o colega sa fi luat aceasta prima, si nici eu la primul copil nu am luat-o, ca nu am cerut, si nu a venit nimeni sa zica fa-ti cerere! Cereti fetelor ca e dreptul vostru!!!

Mergi la inceput