Cum ne-a schimbat infertilitatea - IN BINE!!
Raspunsuri - Pagina 9
anadomnica spune:
Diana
... nu am cuvinte...Domnul sa-ti dea putere in incercarile tale
... si noi vom incerca sa te pomenim mai des in rugaciunile noastre...
Acush vine bebe mult dorit!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png
cami_antonia spune:
DOAMNE DIANA
iti urez sa treci usor peste aceste grele clipe de incercari....sunt coplesita de durere.....mi s-a strans inima cand am citit ce ai patit....am si eu o prietena care a pierdut insa 2 sarcini una dupa alta....nu esti singura care sufera....trebuie sa fii tare si sa mergi mai departe
si sa stii ca doctorul are dreptate....e bine ca ai ramas....inseamna ca se poate...spune-mi in cate saptamani erai????
cred ca nu mai conteaza nimic acum
decat inima ta
refa-te
stai linistita
mergi la biserica
elibereaza-ti sufletul
ai incredere si treci mai departe
roaga-te la Dumnezeu sa te ajute sa treci peste aceste greutati
sa ne dai de stire ce mai faci
sa nu te inchizi in tine
te asteptam cu stiri cu placere
DOAMNE AJUTA
CAMI_ANTONIA
lara20 spune:
buna fetelor,
cum m-a schimbat pe mine infertilitatea?
la inceput totul era pentru mine esecul vietii mele,cea mai mare drama,etc!ma simteam ca o ciumata pt ca toate neamurile sotului meu ma priveau ca pe o ciudata ca nu fac copiii,auzeam tot felul de barfe despre mine:"nu-i plac copii,e egoista,e stearpa(cuvantul cel mai dureros)".toata lumea ma intreba:"da tu cand faci copii?", la un moment dat nu mai stiam ce sa raspund,eram mereu trista,ma inchisesem in mine,cand imi venea menstruatia plangeam cateva ore si ma "certam" cu D-zeu ca nu intelegeam ce am facut de nu ma binecuvanteaza cu un ingeras!timp de 3 ani m-am comportat asa dupa care am spus STOP si am stat si am meditat la viata mea care e ffff frumoasa chiar daca nu am un copil si ca nu trebuie sa-mi mai macin sufletul in asa hal!
in ce fel mi-a schimbat infertilitatea viata in bine?
acum ii multumesc lui D-zeu ca sunt sanatoasa eu si sotul meu si apreciez mai mult viata pt ca atunci cand vad la televizor atatea drame,oameni care au fel si fel de boli,etc,imi dau seama ce norocosi suntem noi si ca faptul ca nu avem un copil nu este chiar cel mai mare necaz de pe pe pamant!
si am mai inteles ca totul se intampla cu un scop si poate ca acei copiii abandonati sunt pt oameni ca noi!
si dupa toata lupta asta am realizat ca sunt un om mult mai puternic si mai echilibrat!
va pup si sunt sigura ca visul nostru se va implini,fie prin fiv,inseminari sau adoptie!
mult succes si tot ce va doriti!![]()
unducthable spune:
quote:
Originally posted by cami_antonia
DOAMNE DIANA
iti urez sa treci usor peste aceste grele clipe de incercari....sunt coplesita de durere.....mi s-a strans inima cand am citit ce ai patit....am si eu o prietena care a pierdut insa 2 sarcini una dupa alta....nu esti singura care sufera....trebuie sa fii tare si sa mergi mai departe
si sa stii ca doctorul are dreptate....e bine ca ai ramas....inseamna ca se poate...spune-mi in cate saptamani erai????
cred ca nu mai conteaza nimic acum
decat inima ta
refa-te
stai linistita
mergi la biserica
elibereaza-ti sufletul
ai incredere si treci mai departe
roaga-te la Dumnezeu sa te ajute sa treci peste aceste greutati
sa ne dai de stire ce mai faci
sa nu te inchizi in tine
te asteptam cu stiri cu placere
DOAMNE AJUTA
CAMI_ANTONIA
era micutz , O LUNA
dar e seara , ora 8 parca ..., am petrecut o seara linistita cu sotul meu si e bine , dar ... MI-E DOR DE EL , DE MICUTZUL NOSTRU ... nu credeam ca pot trai si astfel de sentimente , de trairi grele ... , imi iubesc sotul si nu o sa ii spun , clipele astea mi se par o vesnicie ; vor trece si intr-o zi vom avea copilul nostru ,
atat pentru acum , mi-e dor , acum o saptamana eram topiti dupa cel mic mic din burtica ...
gata , nu mai pot scrie , ..., Dumnezeu ma va ajuta , nu stiu cum, dar stiu ca ma va ajuta sa trec peste asta
Doamne ajuta ! si binecuvanteaza si pe aceste fete minunate care au vise asa de frumoase si care asteapta sa li se implineasca aceste vise
diana (restul e tacere ... nu vreau sa trezim ingerii care dorm ....)
p.s. deja am tacut la birou si cam peste tot, mai putin cu sotul meu drag ..., astept sa ma vindec in tacere , nu mai pot scrie , am nevoie de o pauza , va pup cu drag si aveti grija de voi , sanatate multa si voua si noua !
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
poze cu noi
http://www.dianabostan.evonet.ro/nunta.asp
unducthable spune:
Dragi prietene, sa nu va lasati niciodata .
Dumnezeu ne vede tot timpul, ne va da copilul dorit sau poate mai multi, eu vreau doi copii , uite-asa . Veti vedea.
am multa treaba , maine vine si preotul pentru sfestanie, a zis ca va face si niste rugaciuni speciale ..., si in plus am treaba cu a ma linisti , si iar ma iau de "planul de bataie " , cu vitamine , ceaiuri si cu multa multa iubire
sanatate si putere , diana
poze cu noi
anadomnica spune:
Diana - felicitari, fetit-o pt puterea de lupta, pentru credinta si incredere. Noi la rugaciunea de pe forum am primit de la Livsy un link cu acatiste audio. Il postez si aici: e vorba de Acatistul Slava lui Dumnezeu pentru toate:
http://www.crestinortodox.ro/AscultaAcatistul_Slava_lui_Dumnezeu_pentru_toate-2415.html
E foarte linistitor...Sper sa-ti fie de folos.
Ana
Acush vine bebe mult dorit!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png
unducthable spune:
Ana , si eu te felicit pentru ca esti asa cum esti, numai suflet ... , si va felicit pe toate dinainte , pentru ca toate veti reusi.
multumesc pentru acatist , Doamne ajuta !
nu voi mai scrie pentru ca e important la restabilirea linistii mele , stiu ca ma intelegeti ,
tinem legatura , diana
poze cu noi
cami_antonia spune:
diana
mie mi se pare ca trebuie sa scrii mereu....si sa scrii tot ce iti trece prin cap....eu cred ca nu e bine sa te inchizi in tine sub nici o forma....este greu dar trebuie sa ai curaj,....sa alupti asa cum chiar tu ai spus....vreau sa ridici capul sus si sa spui ca nu e sfarsitul lumii....am o prietena care a pierdut la rand 2 sarcini si lupta m,mai departe.....nu ne lasa fara stiri despre tine....scrie-ne....
ma bucur ca faci sfestanie....sa-ti fie de bine....sa te linisteasca...
DOAMNE AJUTA!
ASTEPTAM VESTI DE LA TINE...
CAMI_ANTONIA
cami_antonia spune:
LARA
am uitat sa-ti raspund si tie....esti tare buna....ca ti-ai dat seama de esenta vietii....ai scris f frumos....asa mi s-a intamplat si mie cu toti din jur....pana nu am mai rabdat si le-am zis adevarul si gata....ce atatea presupuneri atatea prostii.....adevarukl e mai bine decat tot altceva....si e adevarat viata e gfrumoasa....am inceput sa mergem mai mult in concedii si sa ne gandim la noi doi fara a abandona lupta pt un bebe in viata noastra....dar poate cu mai muklt calm....
sa fii curajoasa in continuare....
cami
lara20 spune:
cami_antonia
multumesc
am scris exact ceea ce se intampla si cred ca prin ce stari am trecut eu:furie ,dezamagire,etc,au trecut toate fetele!important este sa ne dam seama ca viata e frumoasa si ffffffff scurta si sa nu ne umplem sufletul de amaraciune si sa nu ne canalizam energia doar asupra acestui "lucru"!eu am facut asta si sufletul meu era tare urat ,ca sa zic asa!
mult succes tuturor si tot ce va doriti voi sa se implineasca!