Cum ne-a schimbat infertilitatea - IN BINE!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Of, infertilitatea...! Pe mine nu m-a schimbat decat in rau. Am devenit ceea ce nu credeam sa devin vreodata. Urasc copiii mici, asta si de aia pentru ca eu am avut o fetita si a murit la 2 zile de la nastere, urasc gravidele cand le vad, cand aud ca a mai ramas nu stiu ce cunostinta sau ruda gravida, sau a nascut si copilul e bine si traieste, nu ca fetita mea care a murit din vina medicilor... Urasc infertilitatea pe care am dobandit-o dupa ce am nascut pentru ca inainte eram perfect sanatoasa si puteam sa raman gravida cand imi doream - nu stiu ce mi-au putut face medicii la nastere, sau poate stresul si necazul m-a dereglat... Am ajuns din om neom, ceea ce nici prin gand nu-mi trecea ca voi ajunge vreodata...
Bianca B, ce soacra rea poti sa ai. A mea nu e rea dar batea si ea apropouri cu ramasul gravida acuma de cand nu mai pot, pana i-am retezat-o scurt de 2 ori si gata, nici nu mai pomeneste de subiect. Poate ar fi cazul sa o pui la punct. Poate sunt eu rea dar atunci cand oricum esti deprimat de ceva, nu e cazul ca altii sa vina sa-ti aduca aminte de necazul tau.

In concluzie, nu vad cu ce te poate schimba infertilitatea in bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kerstin spune:

Infertilitatea.... incerc sa uit de ea facand multe lucruri folositoare,ma ingrijesc f. mult, merg la sala, la masaj, ma plimb, merg la biserica...ies cu prietenii ... traiesc pt mine ... imi fac toate mofturile ... imi dau seama ca viata e frumoasa si merita traita... imi fac job-ul cu responsabilitate ... admir copii, gravidele, iubesc viata.... ma rog la DD, incerc sa fac numai bine.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

BUNa fetele

este adevarat ca am lipsit foarte multa vreme.....dar cu aceste sarbatori.....musafiri....nu se mai poate.....

HRISTOS A INVIAT!!!!!!

Bianca sa stii ca Dumnezeu ti-a pus rabdarea la incercare....dar si credinta.....sa stii ca viata nu este atat de neagra pe cat o vezi tu.....cat despre soacra....spune-i mereu....cand o vrea Dumnezeu ne va trimite si noua un bebe......si ai terminat....nu trebuie sa vb urat.....ca poate si ea nu gandeste urat da asa sunt cei mai in varsta....mai nerabdatori.....eu stiu ca tata meu e f bolnav si tare mult ma rog la Dumnezeu sa-mi dea un bebe sa apuce macar sa-l vada....ca poate s-ar simti si el mai bine....nu tre sa te intereseze ce zic altii si ce te intreaba.....tre sa te gandesti cate investigatii mai ai de facut si ce mai poti face sa te ajute Dumnezeu sa faci un bebe.....te rog i-a in calcul ce zice Kerstin.....ca este tare adevarat....viata merita traita.....si sunt o groaza de lucruri frumoase pe care le putem fface.....sa ajutam strainii.....saraciii.....etc

eu am aici cativa sarmani care nu au nici o problema de infertilitate......si care au copii....si mereu le dau cate ceva de mancare.....

exista multe chestii frumoase pe care le putem face....doar ca trebuie sa fim mai atenti....si la copaci....si la oamenii de langa noi.....nu trebuie sa ne inchidem si sa tinem totul in noi

va pup.....si va mai astept cu pareri....DOAMNE AJUTA!
CAMI

Mergi la inceput

hei

pe aici nu mai scrie nimeni nimic....nu mai suteti optimiste???? exista numai pesimisti????
voi vorbi de acum inainte doar eu cu mine???

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anastacia spune:

cred ca glumiti ? pe mine m-a schimbat in rau ,infertilitatea
Nu mai suport gravidele cand le vad
In afara de cele de pe forum care stiu ca au luptat din toate puteile sa aiba un bebe
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Fetele, pe mine m-a schimbat in bine: am devenit mai toleranta, mai intelegatoare! Nu vreau sa cred, v-o spun inca odata, ca in toata lupta asta inversunata pe care o ducem, nu ati gasit si ceva pozitiv!

Azi am fost la Dr si mi-a fost drag de toate burticile pe care le-am vazut acolo, mari sau mici! Luptam, dar cu zambetul pe buze, cel putin asta e deviza mea! Si sa stiti ca si noi incercam de 3 ani dar nu vreau sa ma las infranta nici de ganduri negre nici de pesimism! Pana la urma va rasari soarele si pe strada noastra!

Va pup si v-as da un pic din optimismul meu daca as putea!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Sper sa nu se supere nimeni ca raspund si eu.Pe mine infertilitatea m-a facut sa-mi doresc enorm un copil normal,daca pana atunci visam cai verzi pe pereti....de genul sa fie cu ochi albastrii neaparat,...genial,in stare a rezolve ecuatii inca din pampers....si alte bazaconii...de care ma mir tare de tot acum.Si din cauza ca a venit pana la urma,dupa vreo 4-5 ani,...m-am bucurat,sincer,de fiecare data cand ma trezea noaptea,ba mai ca nu dormeam noaptea in primele luni de teama sa nu pateasca odorul ceva.Si de fiecare data cand face ceva,...de-mi vine sa ma sui pe pereti de ciuda,imi amintesc cat de mult mi l-am dorit....si nu ma mai supara faptul ca mi-a rupt carti la care tineam si pentru care am facut foame in liceu ca sa mi le cumpar,....si cate si mai cate.Sa faca orice,numai sa fie sanatos!si inca ceva...m-a facut sa-mi doresc mai multi copii,...daca inainte de a sti ca am probleme de fertiliate imi doream 2 copii,acum imi doresc 3,4,...poate chiar 5 comori.

Mergi la inceput

delia

imi place foarte mult tot ceea ce ai scris....esti foarte de treaba....si o foarte buna mamica si viitoare mamica....ma bucur ca ai transmis prin mesajul tau exact ceea ce vroiam eu sa scriu anastaciei doar cu diferenta ca eu deocamdata nu am nici un bebe....dar asa este si eu daca as puttea as face 4-5 copii....si nu voi putea spune niciodata ca mi-e ciuda pe cele care fac bebici usor....ma apuca putina manie....dar ma gandesc la Dumnezeu si imi trece....

te pup delia si as vrea sa mai scrii....sa ne spui cum ai reusit sa ramaiinsarcinata cu primul bebe...
cami_antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

CAMI,eu am reusit sa raman gravida prin Fiv.Am fost norocoasa sa raman si sa duc sarcina pana la capat din prima.Dar am intalnit o tipa,tot romanca,la NY care dupa 7 ani de casnicie s-a apucat de Fivuri,si a facut 10 ani la fivuri,cate 2-3 pe an,vorba ei,isi cumpara 2 case pe banii aia,si a si ramas gravida de cateva ori,dar a tot pierdut sarcinile,si nu crezi ca a ramas la urma,cand abandonase lupta,si nu mai vrea sa auda de copii,fara fiv,si crezand ca a intrat la menopauza a ajund la ginecolog pe la 20 de saptamani ...si la 44 de ani a nacut o fetita,iar acum cea mica are 4 ani.Deci....unora li se intampla,important este sa nu renunti niciodata la visul tau si sa lupti pentru el,sa actionezi!Fa analize de tot felu si vezi ce anume,care-i cauza de nu ramai.Si...du-l si pe fot,ca poate fi si la el vreo problemuta.Bafta si tinem legatura!!!

Mergi la inceput

delia

esti o fericita...

cred ca Dumnezeu a vrut asa....

si eu am sperante....si cred mult in puterea Lui....ti s-a parut greu FIV-ul????? pentru ca am inteles ca stimularea este destul de puternica si periculoasa in acelasi timp....

Doamne Ajuta!

Camelia

Mergi la inceput