Fetele sexi din zodia Varsatorului (5)
Raspunsuri - Pagina 14
Isa_Cris spune:
Neata!
Ramo, nu e chiar asa chestie de zodie, ci de faptul ca vreau bebe. Si eu glumesc cu el, doar n-oi fi nebuna sa-i fac valiza!!!!
Dar, eu i-am explicat ca nu o sa raman din prima... dar el nu intelege! Doar i-am spus ca, corpul meu nu prea stie ce-i cu "zbenguitorii" si ar trebui sa-i aratam mai des, ca sa stie ce sa faca cu ei!
Oricum, il las fara, daca ma mai amana mult! Si o pun intr-o cutiuta, sa o vada doar de sarbatori! ![]()
Ginuta.... saryta... voi ce parere aveti? o tai sau nu?! ![]()
Va pupic.
Noi doi...proaspat logoditi!
La pescuit
ramyteo spune:
fetelor auziti la Isa ce vrea sa ii faca
vai mie mai nu tre sa io tai , tre sa io lustruiesti
sa o giugiulesti
sa ai grija de ea![]()
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Isa_Cris spune:
Ramo, eu asa face ce zici tu, dar daca ea nu face ce vreau eu de ce sa o mai pastrez?!
La pescuit
ramyteo spune:
Deci daca iti pui ambitia reusesti, iti zic sigur, fa ce ti-am zis si sari, jap pe ea , da nu te mai dai jos, ei si daca trebuie il legi de maini pe al tau poate asa reusesti
hai ca ma faci deja sa vorbesc prostii adevarate
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Isa_Cris spune:
Neata!
Bine,bine,..... nu i-o tai!
Dar la maica-sa il pot trimite?!?! 
La pescuit
ramyteo spune:
Isa, Isa , te joci cu nervii mei....hm...
Mai il iubesti? Te iubeste? Faceti prostioare cand va puneti in pat? asa ca doi indragostiti? "talanganuta" face treaba? Daca da inseamna ca iei batuta de la mine. Daca nu simplu si concret "atu la rand"
pai nu se poate draga sa faci asa ceva, sa te plangi ca al tau....numai rade cand ii zici ceva.
Ioiii ca al meu cand e obosit poti sa ii faci slujbe ca dejeaba![]()
'Neata ca nici nu am zis,
la toate si 
Teo
Perlute
gina_butnaru spune:
Buna fetelor,
Hai ca am intrat si eu un pic si vad ca am nimerit in mijlocul unei polemici. Ca sa impac si capra si varza, Isa, eu zic sa nu-i tai nimic sotului tau si sa faceti bebe cand sunteti amandoi pregatiti, nu numai tu. 

Ramonel, mersi mult pentru
, eu o sa iau una mare de tot! 

Eu sunt tot prinsa cu treaba si nu stiu in ca secol o sa ma eliberez, dar tot intru sa vad ce mai faceti si sa va salut macar.
Scuze ca nu pot sa stau prea mult cu voi, dar promit ca daca ma eliberez o sa stau mai mult. Voi stiti ca eu nu prea va neglijam, dar acum nu mai imi vad capul de treaba si cu auditul pe care o sa-l avem pe cap trebuie sa aducem multe lucrari la zi.
Maine o sa plecam la Breaza cu nasii nostri, sa ne mai relaxam un pic si iar nu o sa mai intru pe forum.
Va pup pe toate fara exceptie si promit ca o sa revin cu forte proaspete de luni incolo. 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete 
Poze de la Viena 
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006 

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
Isa_Cris spune:
NU, NU, NU!!!
Doar eu il port in burtica, el cu ce sa fie pregatit!??!
La pescuit
ramyteo spune:
Isaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, rasfata micaaaaaaaaaa
WE placut la toate
Teo
Perlute
gina_butnaru spune:
Buna fetelor,
Ce mai faceti?
Eu sunt tot in criza de timp, nu mai am timp de nimic, sunt ingropata in hartoage pana peste cap. Cand zic ca le-am dovedit, apar altele si o iau de la inceput.
Am trecut numai sa va salut si sa va pup pe toate! 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete 
Poze de la Viena 
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006 

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"