Fetele sexi din zodia Varsatorului (5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Multumim la fel Gina
Va pe toate

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Hristos A Inviat!!!
Fetelor , intru pe dc , ma uit ...nimic, nimeni nu scrie nimic, acum ma gandesc, oar3e de ce? Chiar asa de greu este sa apesi 3 minutetele pe tastele alea? Mai.....pfoai de scot biciul....
Gina si iartama ca nu ti-am raspuns la mesaj, nu am credit si nici nu am putut sa te sun de pe fix ca nu iti stiu nr. de pe fix, la Tibi nu lam mai rugat sa imi dea telefonul. Te rog sa ma scuzi si noi va transmitem multa sanatate!!!!!

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

Hristos a Inviat!
Ramo, Gina, Saryta ... m-am intors!
Ce mai faceti?!? Poti sa-mi dai na na Ramo...ca n-am mai intrat de muuuuuuuuuuuult. Am reustit sa trec si eu peste saptamana aia grea... De marti( 29 apr) si pana sambata s-a tinut olimpiada nationala la noi la scoala! Dar a trecut...
Bine ei venit Laura printre noi...poate ne mai adunam si noi acum... ca ne-am cam imprastiat. Eu vorbesc!!!!
Va pup pe toate si ... va mai pup o data!

Noi doi...proaspat logoditi!
La pescuit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Buna fetelor,

Am reusit si eu sa intru acum dupa o absenta de 10 zile, dar am fost plecati din Bucuresti la socri, la Slobozia. Din pacate, vremea nu prea a tinut cu noi, dar tot am mai iesit pe ici, pe colo. Am facut si niste poze si filme la tara, dar inca nu am avut timp sa le pun pe site-uri, ca sa le vedeti. Poate reusesc zilele astea.

Eu sunt iar tare prinsa cu inchiderea de luna, ca daca am stat o saptamana in vacanta, azi a trebuit si inca mai trebuie sa tragem tare sa terminam.

Ramona, Isa, Saryta, si celelalte fete, va pup pe toate, fara exceptie si de maine o sa ne vedem si o sa stam mai mult la palavre.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Isa bine ai revenit zau ca ma dus gandul ca nu mai vrei sa ne scri sa treaca unde am dat, da de ciuda
Aio.....Gina atat imi vine sa iti dau si tie una micada....ma stiam ca pleci si ca nu ne mai scri dar.....mia fost dor de tine de asta am scos o tarica biciu
Mei fete , restul voi unde umblati?
LAsa ca las pe nea biobanu la poarta sa va dea cate una asa sa o simtiti ca ati lipsit atata

Teo
Perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Salutare frumoaselor!
Noi suntem ok, am avut niste zile frumoase alaturi de familie si acum reintram in normal ... programul zilnic.
Abia asteptam luna iunie sa plecam la mare si sa fie frumos si soare.
Gina - spor la treaba!
Ramona - multi tie si Teodorei.
Isa - spor la treaba si tie! ... cand e nunta ca am uitat?
Va pe toate!

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Isa - am citit in urma si am vazut ca in octombrie e nunta .... nu mai e mult. Si discutam pe atunci ca prin mai e numai bine de facut bebei ... nu te bate nici un gand?

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

SAryta, multi si voua. Ehei nici nu te-ai intors bine din concediu si acum deja te gandesti la concediul la mare, auziti mai fete la ea, pfoaiiii, pai daca mai pleaca nici macar atat nu o sa ne mai scrie
la toate .
Isa ai putea de acum sa il proiectezi pe bebe
Gina cand am vazut deja ca mi-ai scris ...erai deja iesita, plecasesi, eu am dormit langa Teo asa ca vorbim maine

Teo
Perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

Mai fetelor sa va spun ca sunt tare suparat!
Aveam niste simprome, ciudate, ... si nimic! Ieri am facut un test. In schimb i-am spus "sotului" meu, ca daca nu-mi face un bebe varsator il trimit acasa la maica-sa. Si mai vorbim pe internet pana la nunta. O sa-l primesc inapoi la inceputul lui octombrie, sa facem ultimele pregatiri de nunta! Si ... , "dragul de el" a inceput sa rada cand m-a auzit! Cica "Doamne ce mai poti scoate din mintea aia a ta! Inca ma mai mir ce poate gandii creierasul tau!"
Na... mai pot sa spun ceva? I-am spus ca i-o tai jos si tot nu pricepe ca eu vrea, dar VREAU bebe varsator.
Ma omoara cu expresia "Toate la timpul lor!" si cu "Nu vreau sa-ti fie rau, sau sa se intample ceva la nunta, in cazul in care esti gravida"
Na ziceti si voi ce sa fac?!? Ca de mai insist... ma tine pe tusa!

Of, Of, ... si vai, vai!
Va pup pe toate!
Aaaa... am uiotat sa va mai spun de ce sunt supy... in perioada asta iarasi m-am ingrasat

Noi doi...proaspat logoditi!
La pescuit

Mergi la inceput

Isa , stai asa ca eu nu inteleg ceva, de ce vrei bebe varsator?
Eu am un racusor care zau ca ii fuge mintea fulger si sunt multumita. Si plus de asta nu trebuie sa il programezi tu ca daca DD vrea la anul in iarna sa ramai gravida atunci vei ramane, noi ne-am chinuit din iulie pana la sfarsitul lui octombrie da nu m-am gandit o clipa ce va fi imi doream sa fie sanatos si atat
Mai acum nu are rost sa procreezi bebe ca daca ai nunta in oct. o sa ai destule luni si daca din cauza oboselii va patii ceva? Sau e de ajuns stresul acela inainte de nunta, lasa ca dupaia in prima noapte puteti procrea un bebe , nu tre sa te certi si sa-lk ameninti pe al tau sot, auzi draga sa io taie jos, meiiiiii dupaia tu plangi dupa ea
la toate

Teo
Perlute

Mergi la inceput