nevasta , amanta , prestatoare de servicii intime
Raspunsuri - Pagina 4
viviana spune:
Orice societate se perfectioneaza in timp in functie de anumite valori, credinte, rituri, istorie.
Important este, ca pe langa acele credinte si valori impuse prin lege fiecare sa aleaga ce i se potriveste mai bine.
(Henri al VIII-lea a facut-o sub influenta lui Martin Luther – poate a fost un semn ca trebuia sa se schimbe ceva)
Monogamia in orice cuplu tine de educatie, religie si de sexualitatea fiecarei persoane.
Mi-as dori ca prostitutia sa se legalizeze
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
Victoria spune:
Si eu cred ca legalizarea prostitutiei ar fi...nu pot sa zic buna, ci utila societatii.Sunt barbati singuri, sau care..ma rog... au nevoi si urgentze....Decat sa violeze sau, din cauza obsesiilor/necesitatilor nesatisfacute sa faca cine stie ce tampenii, mai bine sa se refuleze in mod organizat.Suna cinic, dar asta e.
Pe de alta parte ma gandesc si la un subiect delicat care s-ar numi " ce nu face nevasta...".S-au dezbatut unele aspecte pe forum, de unde s-a dedus ca unele neveste fac tot/orice ( ma rog, intelegeti...) altele nu.
Acum pun o intrebare periculoasa: sotzul are o necesitate/idee/nevoie sexuala de care nevasta nici nu vrea sa auda...Ce e de preferat? S-o "execute" nevasta, de dragul echilibrului in casnicie, sau sa se apeleze la personal specializat? Desi eu am pus intrebarea, mi-e si mie greu sa dau un raspuns..
Si pentru ca se discuta la modul serios niste probleme, fara sa-mi pun fustele in cap de falsa pudoare sau criza de moralitate, eu dau 5 stele acestui subiect.
V
monixy spune:
Victoria , multumim pt apreciere ! 
legalizarea prostitutiei se pare ca e singura solutie realista pt situatia actuala. ma gandesc ca multe dintre aceste femei nu au reusit sa-si termine vreo scoala , sa invete vreo meserie , sunt si persoane cu niste tulburari psihice , unele tratabile , altele mai putin... niste programe de educare si consiliere ar fi ideal sa existe , pe langa legalizare.
despre nevoile si curiozitatile partenerilor de cuplu , cred ca e pe undeva un cerc vicios .
ca nevoie , instinct , trebuie satisfacut , educarea lui pt o exprimare sociala acceptata e problema. iar social vorbind se constata o daramare a multor bariere (mai ales prin inventarea contraceptiei atat de usor de folosit). de aici s-a dat liber la placere si se exploreaza fara limite (s-a schimbat si cadrul spiritual).
fara limite , se ajunge la satietate si cautare a ceva si mai rafinat , de unde apar diverse comportamente bizare , aberante (si in trecut existau , dar nu la aceeasi scara , amploare si acceptare sociala). acuma tot spectacolul , cu artificii de rigoare circula si prin mijloace media , deci e un model pt copiii de azi si pare norma pt adultii de azi .
si asa se creaza diverse obiceie , nu e nevoia , este asocierea si apoi prin fixare , reflexul in care se exprima instinctul .
aici intervine atitudinea de a intra intr-o relatie , chiar si strict sexuala , ca subiect , in relatie cu alt subiect .
orice se petrece intre doua persoane in momente intime trebuie sa-i conduca la placere pe amandoi , chiar daca nu in acelasi timp sau aceleasi metode , adica sexualitatea sa fie traita si ca placere , nu doar reproductiv. dar ca in orice domeniu trebuie informatie si practica .
practicile care implica o degradare fizica sau resimtite psihic ca o umilire a partenerului nu trebuie acceptate , dar tot se va gasi ,nu-i asa ,vreo femeie obiect care sa accepte . parerea mea e ca anumite fantezii ar fi bine sa ramana doar fantezii , chiar daca exista prostitutie legalizata.
si de asta ar trebui sa existe o adevarata educatie sexuala a copiilor , nu limitata la anatomie ,iar adolescentilor ar fi bine sa li se arate interesele si artificiile care stau in spatele filmelor si diverselor materiale pt adulti, deoarece produc ,pe langa o excitare nenaturala care poate da dependenta , si niste idei gresite de scenarii intime de succes.
inca ceva : "totul mi-e permis , dar nu totul imi e de folos"
CHOWPERSA spune:
quote:
Originally posted by tora97
traim intr o societate monogama, am fost crescute intr o societate monogama, am primit o educatie monogama nu putem avea decit o "cultura" monogama.
din punctul meu de vedere sotia e sotie, amanta e amanta iar prestatoarea de servicii e alta mincare de peste. sint 3 posturi diferite ale femeii.
se spune ca cea ma ingrata pozitie ar fi a sotiei, ca ea cam le ofera pe toate pe gratis, pe cind la celelalte doua se plateste...
in plus, soata are o gramada de alte responsabilitati, obligatii... poate ca exista si avantajul ca "tot la mine vine", ori ca exista partajul sau pensie alimentara (in unele tari) Ceva trebuia sa ofere si societatea sotiilor nu?
dar in ciuda atitor "dezavantaje" ale functiei de soatza, toate alearga sa se angajeze pe postul respectiv, ba mai dau si concurs!!! tot societatea i de vina!!!
consider ca o amanta e mai periculoasa pt institutia numita "casnicie" decit o prostituata, ca de amanta se mai si indragosteste impricinatul si se duce totul pe apa simbetei!!!poze multe cu noi/Ana a implinit un an/ 2006/2007
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez
subscriu

ACOLO E......
POZA INGERAS
ALEX si DIANA
SUNT TUNS SI FREZAT :)
ALEX-GABRIEL(05.05.2007)
MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE
mariaanna spune:
quote:
Originally posted by Victoria
Si eu cred ca legalizarea prostitutiei ar fi...nu pot sa zic buna, ci utila societatii.Sunt barbati singuri, sau care..ma rog... au nevoi si urgentze....Decat sa violeze sau, din cauza obsesiilor/necesitatilor nesatisfacute sa faca cine stie ce tampenii, mai bine sa se refuleze in mod organizat.Suna cinic, dar asta e.
Pe de alta parte ma gandesc si la un subiect delicat care s-ar numi " ce nu face nevasta...".S-au dezbatut unele aspecte pe forum, de unde s-a dedus ca unele neveste fac tot/orice ( ma rog, intelegeti...) altele nu.
Acum pun o intrebare periculoasa: sotzul are o necesitate/idee/nevoie sexuala de care nevasta nici nu vrea sa auda...Ce e de preferat? S-o "execute" nevasta, de dragul echilibrului in casnicie, sau sa se apeleze la personal specializat? Desi eu am pus intrebarea, mi-e si mie greu sa dau un raspuns..
Si pentru ca se discuta la modul serios niste probleme, fara sa-mi pun fustele in cap de falsa pudoare sau criza de moralitate, eu dau 5 stele acestui subiect.
V
“Shine on my way"
Eu chiar as dori sa aflu si parerea unui sot, referitor la acest subiect si la intrebarea puisa de tine...
Ne spune si noua cineva?
Mariaanna
cand vine BB?
monixy spune:
hai ca ma investesc in "purtator de cuvant" , si spun ca toti amicii mei sunt de parere ca ar trebui legalizata prostitutia , doar din motive umanitare , nici unul nedorind sa experimenteze.
eu le acord credibilitate 90% in neimplicarea utilitatii personale in decizie.
motivele lor sunt ori ca nu au nevoie de cine stie ce acrobatii , ori ca orgoliul lor e nesatisfacut din moment ce ar trebui sa plateasca pt favoruri.
mai interesanta mi s-ar parea o prezentare a situatiei social-morale dintr-o tara in care prostitutia e legalizata , ca sa putem intr-adevar cantari bine avantajele-dezavantajele la nivel macro- ale legalizarii .
anky spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Pai de ce sa dispara prostitutia?
Exista oameni care privesc sexul ca pe o necesitate fizica si atat. Se duc, platesc, si-si cumpara satisfactie. Ambele parti stiu exact ce vand si ce cumpara. De ce sa dispara ceva doar pentru ca nu avem noi nevoie de acel ceva?
Abuzurile legate de prostitutie nu trebuie sa interzica prostitutia in sine, exista suficiente mijloace prin care sa se limiteze aceste abuzuri.
Adina + Olivia Q1.04
Perfect de acord cu tine Adina
Anca,mami de doi nazdravani
anky spune:
quote:
Originally posted by pisimukyquote:
Originally posted by espirituquote:
Originally posted by Gabi_K
e aberant?huh...inseamna ca nu ai vazut niciodata spectatoarele de la striptease masculin....holy moly ce le mai place sa fie degradate....M-am distrat pe cinste ! Chiar deunazi povesteam cu o amica, suparata foc fiindca ratase spectacolul celor de la Flamingo Boys. Prietenii stiu de ce....
Mamica de copilasi nazdravani
Good things last forever.
Pai haideti la Amsterdam sa vedeti tot ce vreti voi ,si de una si de alta,sa nu fie cu suparare.
Anca,mami de doi nazdravani
coltofeanu spune:
quote:
Originally posted by mariaanna
Eu chiar as dori sa aflu si parerea unui sot, referitor la acest subiect si la intrebarea puisa de tine...
Ne spune si noua cineva?
Mariaanna
cand vine BB?
Uite un articol scris de un barbat ( l-am luat de pe net) :
"Este mare diferenta in felul care se privesc doi parteneri de sex, comparativ cu doi iubiti dupa actul sexual, pentru ca fiecare partener dintre primii, urmareste placerea proprie, pe cand ceilalti doi, se simt placut prin satisfacerea celuilalt, contopindu-se si dand frau liber imaginatiei, ce numai dragostea ti-o poate imbogati.
Nota discordanta fac prostituatele, care prin profesia lor, urmaresc satisfacerea partenerului, insa e ceva artificial, gen a te imbata cu apa rece. Sa stai sa asculti soapte de dragoste spuse pe un ton profesional; umilitor pt un barbat.
O aventura poate fi uitata imediat dupa consumare ei, ori poate fi pastrata in memorie pentru delectarea prietenilor la restaurant, pe cand o noapte de dragoste iti ramane intiparita in minte toata viata si nu numai atat, dar eu nu am auzit vreun barbat, relatand cu lux de amanunte momente intime cu iubita lui. Poate doar aluzii fine, spuse cu grija, ca despre ceva foarte delicat. Se diferentiaza de la distanta o femeie care face dragoste, de una care face doar sex. Prima radiaza de sanatate si fericire iar a doua e ca o epava obosita si scarbita de viata. Actul sexual este benefic pentru ambii parteneri doar cand are ca fond dragostea.
Dragostea...acest sentiment poate aduce multa bucurie dar si cele mai mari suferinte. Este una dintre cele mai redutabile arme, de care se foloseste indeobste femeia, insa e o arma cu doua taisuri si de cele mai multe ori cand e folosita cu intentii rele loveste in cel cel ce face uz de ea.
Succesul e inselator cand te folosesti de dragoste, iar satisfactia de moment, se poate transforma in insatisfactie de durata.
Victimele dragostei sant aproape incurabile; cele mai multe boli psihice au ca fond deceptii sentimentale. Nebunia din dragoste ia cele mai nebanuite forme; de la cele mai blande si frumoase, pana la cele mai hiduase si agresive. Transforma pe cei mai dragastosi iubiti in calaii iubitelor sau rivalilor.
Din aceste motive si din multe alte sute, dragostea, nu e bine sa fie daruita cui nu santeti convins ca o merita.
Deci, cum spuneam la inceput, oamenii traiesc in dimensiuni diferite.
Sant impartiti in minoritati. Sociale, etnice, religioase, sexuale.....
Betivii au o lume a lor, din care nu mai pot evada si nici nu vor. Pentru ei restul nici nu conteaza.
Cea mai mica minoritate este minoritatea indragostitilor.
Aici numarul este fix: doi.
Nu poate fi nici unu, nici trei.
Ei nu accepta intrusi in lumea lor si ignora lumea celorlalti.
Exista milioane,sute de milioane, de asemenea minoritati, milioane de lumi in miniatura si in fiecare dintre ele este concentrat universul intreg.
In fiecare se regaseste suferinte si fericirea intregii lumi.
Tocmai din acest motiv nu trebuie sa ne jucam cu dragostea pentru ca dragostea este insasi viata. "
ladyJ spune:
quote:
Originally posted by monixy
Victoria , multumim pt apreciere !
legalizarea prostitutiei se pare ca e singura solutie realista pt situatia actuala. ma gandesc ca multe dintre aceste femei nu au reusit sa-si termine vreo scoala , sa invete vreo meserie , sunt si persoane cu niste tulburari psihice , unele tratabile , altele mai putin... niste programe de educare si consiliere ar fi ideal sa existe , pe langa legalizare.
inca ceva : "totul mi-e permis , dar nu totul imi e de folos"
De curand am vazut la stiri(pe pro tv parca) un reportaj cu si despre prostituate.Dar prostituatele de lux.(adica nu stau pe centura)
Cele mai multe dintre ele vorbeau cate 2-3 limbi straine,aveau studii superioare,aveau un vocabular bogat,cunostinte si cultura generala.Se ingrijesc,folosesc prezervative si pe langa serviciile sexuale ofera pur si simplu companie unor domni...singuratici.
In alta oridine de idei,eu nu le-as numi persoane cu tulburari psihice.Le-as numi mai degraba oportuniste.Se folosesc de dorinta barbatilor si probabil de sarmul propriu pentru a castiga bani.
Ce m-a uimit insa,este varsta frageda a acestor fete.
La capatul celalalt al acestei ´´meserii´´ sunt acele prostituate pe care le vedem pe centurile marilor orase,femei fara nici un dram de educatie,care ´´lucreaza´´ prin boscheti,in masina,etc in conditii mizerabile,care nu merg la medic,sunt purtatoare de boli..si asa mai departe.
Iar daca se va legaliza prostitutia,(eu sunt pentru)aceste femei vor plati si ele impozite la stat,vor avea asigurare medicala si probabil conditii mai bune de ´´prestatie´´.
E inutil sa ne facem ca nu le vedem sau sa blamam fenomenul.
Ba mai nou,a aparut si partea masculina a acestei ramuri.De ce oare? Pai pentru ca exista cerere....