CIC de la locul de munca si PFA

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

Multumesc, Rozi. Mi-ai dat raspunsul asteptat. Cercetez veridicitatea informatiilor. Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Rozi a spus exact ce am spus si eu. Sa inteleg ca acum este ok?
Atentie la PFA nu exista dividende. Doar venituri profesionale impozabile.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Multumesc, m-am lamurit. Ca PFA ar trebui sa-mi suspend activitatea. Oricum, asociat sunt deja la o societate comerciala, in calitate de mostenitor al tatalui meu, deci inteleg ca nu se poate lega nimeni de treaba asta, avand dreptul la indemnizatie si CIC de la locul meu de munca. Sper sa fie la fel si in cazul in care voi fi unic asociat al propriei mele firme. Multumesc inca o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Marius, eu n-am facut decat sa-ti intaresc spusele, oricum era ok si dupa postul tau, doar ca monaraus nu te credea.

Acum, a ajuns la aceeasi concluzie pe care ai scris-o tu chiar in primul raspuns, deci esti razbunat .

Tuturor, numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Bine ca s-a inteles corect.
Rozi, sarut mana dar de ce sa ma simt razbunat?

PS
Te mai vede omul pe aici?

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Dragilor, ba am inteles foarte bine din prima expunere a lui Marius, dar pur si simplu "nu-mi credeau urechile" ca sa spun asa... Am citit legea, m-am documentat, imi dau seama ca e o lege tampita rau, dar asta e. Bine macar ca exista o solutie la problema mea, si inca una frumoasa. Multumiri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Marius, te salut cu drag (si dor?! ), vad ca tii mai mult la tavaleala ca mine (tavaleala prin DC) Eu periodic am nevoie de o perioada de "odihna" si apoi revin (daca mai pot!).
PS Multumesc ca m-ai trimis in Croatia!! A fost superb! Pozele tale m-au convins!!

Scuze de off topic!

Mergi la inceput