Durerea unei pierderi de sarcina (67)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

mav nu am mai facut test ca ma bate si doctorul si sotul daca mai fac.dr-ul a zis ca primul test se face la o saptamana de intarziere, apoi altul la inca una, daca primul iese negativ ca altfel fac bube la capimi place tare mult de doctorul asta, dar cum e prietenul sotului, nu-l lasa sa se uite la mine in ... si asa ca ramane doar un doctor confident
pe mine m-a apucat zugravitul, intorsul casei, deci sunt cam asa
m-am tot gandit la Sebi zilele astea.saracu' ce se chinuie cu varicela asta.dara pana la urma bine ca a facut-o acum, ca eu am facut-o la 24 de ani si de 3 ori era sa vina salvarea la mine ca faceam 40 si nu scadea cu nimic.au zis ca asa se intampla daca nu faci boliile copilariei in copilariestiu ce rau ma manca pielea si ma gandesc ca e greu pentru sebi sa suporte mancarimea aia la cat e el de micut.il pup eu sa se faca mai repede bine.
anes felicitari pentru inimioara si pentru bebe mare!acum poti sa te bucuri de bebe!
ninia deja ma dor si pe mine dintii cand vad prin ce treci.dar daca sunt pentru un scop nobil, atunci suportam orice, ce sa facem

Cristina, sigur in curand sunt inca un mormoloc

in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Mav, imi pare rau, saraca de tine cred ca ti-e tare greu...cat dureaza eruptia si simptomele de la varicela? nu se intoarce sotul mai repede sa te ajute? Sper sa te simti mai bine si sa se insanatoseasca micutul curand.

Anes, ce vesti bune! Cred ca a fost foarte emotionant sa-i auzi inimioara. Ai grija de tine, acum iei tratament de sustinere, ceva?

Ninia, fata curajoasa!

Mcrissa imi place tickerul cu "sunt doar un mormoloc"...tin pumnii pt vesti bune in curand.

Flavia, din punctul meu de vedere este extraordinar ca ai puterea de a te gandi si la un al treilea bb... Eu cred ca si sotul tau o sa fie de acord, daca tu iti vei dori asta atat de mult. Imi pare rau pentru experienta pe care ai avut-o la liga pt alaptat, cred ca a fost demolant ce i s-a intamplat fetei pe care o consiliai. Dar nu renunta, sunt sigura ca tu poti ajuta multe mamici si viitoare mamici, pt ca ai si experienta si empatie, poti intelege problemele celorlalti si dai totdeauna sfaturi care merg la tinta.

Va pup pe toate, ma gandesc la voi mereu, chiar daca nu mai apuc sa scriu. Azi am avut cateva ore libere si nu stiam ce sa fac, mi se parea tare straniu sa nu am nimic de facut...Le-am facut o vizita parintilor mei, nu mai reuseam nici sa vorbim la telefon in ultimul timp, de intalnit nici nu se mai punea problema. In rest sunt bine, astept sa ma sune cei de la adoptii, pentru procedurile de evaluare.

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Va multumesc fetelor ca sunteti alaturi de mine!Sincer? Simt ca am scapat de o mare problema cu restul ala...sete groaznic sa stii ca ti-a ramas acolo ceva si nu ai ce face...Medicul de azi, s-a descurcat minunat si a fost f. delicat!Bravo lui! Ar fi bine sa fie toti medici stomatologi asa de buni!
Mav, tie vreau sa iti mai multumesc pentru...ca este prima data cand dau click la tine acolo pe City of Angels...si am fost asa de impresionata de melodie...incat am cautat filmul pe net si l-am vazut!Am plans si eu si Iubi...este minunat! Este o reala lectie de viata!M-a facut sa ma gandesc la multe lucruri...si m-a facut sa ma intreb...daca exista fericire pe aceasta lume sau doar iluzia ei?

Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/Blzop2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

mcrissa, irene, ninia

eu sunt morcovita tare... am citit aici http://www.copilul .ro/index.php?s=2_1&p=3&id=2972 ca abia pe la 18-20 de sapt. se pot evidentia posibile malformatii date de virusul varicelo-zosterian...
nu stiu cum voi rezista in stresul asta...
tati vine luni si pleaca iar marti... pt inca doua saptamani...
stiu ca numai Dzeu ma poate ajuta... toate astea... sunt incercari grele pt mine... sigur ma intelegeti, nu pt mine imi fac griji, ci pt sufletelul mic si dorit si iubit...

8+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

medamaya1 multumesc! Deocamdata e bine.
Ninia81 multumesc! Asa sunt eu pana nu pun o mie de intrebari nu ma simt bine. Oricum paranoia este in floare Durerile de dinti sunt groaznice. Bine ca ai scapat de restul ala!
Ignatica multumesc!
IreneCAM Multumesc! Da iau Utrogestan 1 tb de trei ori pe zi si bineinteles acid folic.
mcrissa multumesc! Sunt tare bucuroasa!
mav eu stiu ca daca ai contractat boala in timpul sarcinii, BB nu este afectat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Mav, nu te mai gandi la ce e rau...pt ca sunt sigura ca va fi bine totul si bebe mic...sta bine in burtik si va iesi sanatos!

Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/Blzop2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

mav sigur va fi bine, nu pot sa iti spun sa nu te ingrijorezi ( stiu ca nu poti controla asta), dar trebuie sa fie bine, Dumnezeu va fi alaturi de voi. Cred ca cel mai greu e ca sotul tau nu este temporar langa, daca ar fi langa tine si tie ti-ar fi mai usor. Cum se mai simte Sebi? Si David e bolnavior, cu o tuse care ne chinuie in fiecare noapte, cred ca s-a molipist de la mine, de la raceala de zilele trecute.
PS. "City of angels" e si filmul meu preferat.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

nu am apucat sa citesc ca am fost luata cu pregatirile, am fost la inviere cu astia mici, a fost o slujba superba, am aprins o luminare si ptr ingerul meu din cer.

am intrat sa va urez din suflet un Paste Fericit si Hristos a inviat ptr toate cele care ca si mine serbeaza Pastele azi!

va pup tare pe toate si va invit la bunatati http://family.webshots.com/photo/2383176070059541726YqqlVs

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Pepsi Paste Fericit!m-am uitat la poze si am salivat la cornulete si la pasca.ce cuminti stateau baietii la masa, pregatiti sa ciocneasca.

Cristina, sigur in curand sunt inca un mormoloc, neconfirmat la eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Flavia, ADEVARAT A INVIAT! Vaaai, ati avut un adevarat ospat! Iar baietii sunt frumosi tare! Nici nu-mi vine sa cred ce mari s-au facut! Imi plac la nebunie manutele mici si dolofane (si cu "gropite") ale lui David! Va pup, sa petreceti frumos!!!!

Ignatica, multa sanatate si lui David!

O zi frumoasa tuturor!

8+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput