Stari ciudate
Acum vreo doua saptamani am avut desree, dureri de burta crancene sa zic asa, frisoane, apoi au urmat scurgeri vaginale. M-a tinut vreo doua zile asa , nu mai stiam de mine plangeam ca nu mai suportam ca luasem fel si fel de medicamente si de abia m-a lasat.
Acum iar simt ca vrea sa ma incerce dar...am doar dureri mai mult ca de iesit afara...nu am fost numaid e doua ori, dar ce e mai rau ca se lasa cu stari de anxietate Sunt nelinistita, nu am stare deloc.
Se mai confrunta cineva cu asa ceva?
VA multumesc
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Raspunsuri
ramyteo spune:
Dar daca e o sarcina extrauterina iasa daca imi fac testul? Ca am testul acasa numai ca nu mi l-am facut.
Mersi mult!
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
mgabi spune:
Buna.
Asta nu stiu sa-ti spun pentru ca nu m-am confruntat cu asa ceva , dar stiu de simptom. Poti sa incerci. Cel mai bun diagnostic il pune tot ginecologul, iar daca r fi sarcina extrauterina nu ar terui sa intarzii sa mergi la medic pentru a nu fi prea tarziu indiferent de rezultat.
Multa sanatate.
ingridnen spune:
Diaree cu dureri de burta si frisoane... mai degraba o enterocolita as zice eu... este foarte bun Ercefuryl pentru asa ceva.
Ingrid si Cristi 5 ani
Mariaa spune:
enterocolita cu scurgeri vaginale? hmmm....si eu am merge pe ideea cu extrauterina. fa cat de repede un control gineco, nu-i de joaca cu extrauterinele.
inteleg ca de doua saptamani ai fost numai de doua ori 'afara' ?
sanatate multa
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme
noi, impreuna
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
ramyteo spune:
Fetelor da...stiti am uitat sa va zic ceva, am avut menstruatia luna asta si mai repede cu o zi deci eu zic ca normal. Se pune? Adica daca ai sarcina extrauterina mai vine cm? Sau ,dimineata imi fac testul si va spun si voua, acum ma simt mai bine, de dimineata am mai avut dureri dar vagi si m-a lasat.
I-am dat pe smecta sa vad daca mi-e bine dupa ea.
Dar mai vb dimineata dupa ce imi fac testul.
VA multumesc la toate si va trimit cate o si cate o
Teo
Perlute
ramyteo spune:
quote:
Originally posted by Mariaa
enterocolita cu scurgeri vaginale? hmmm....si eu am merge pe ideea cu extrauterina. fa cat de repede un control gineco, nu-i de joaca cu extrauterinele.
inteleg ca de doua saptamani ai fost numai de doua ori 'afara' ?
sanatate multa
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme
noi, impreuna
Aoleu acum am vazut, nu , numai ieri am iesit de doua ori da nu a fost dearee , sti? Asa zilnic ies o data . Mersi mult!
Teo
Perlute
ramyteo spune:
Fetelor ia uitati ce am gasit http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/dictionar_medical.php?id=7050
Ce ziceti?
Teo
Perlute
ramyteo spune:
Fetelor gata sunt linistita, nu sunt gravida. dau de baut
Acum mi-e mai bine si ma gandesc ca nu cumva sa fie pe baza nervoas, a mai patit careva?
Va si sa va multumesc din suflet.
Teo
Perlute
Mariaa spune:
salut ramyteo,
ce bine ca te-ai linistit in privinta asta...totusi, de la ce sa fii fost?! la palpare nu te doare? daca stai intinsa pe spate in pat si ridici genunchiul la piept, pe partea dureroasa, cum e? sa nu fie cu apendicele ceva. cred ca daca durerile au fost crancene, cu frisoane, cu diaree, ceva a fost pe acolo.
se poate ca scurgerile sa fi fost din cauza de hiperexcitatie nervoasa, cine stie..
sau inainte de durerile acelea, ai ridicat cumva ceva foarte greu?
intreb si eu, nu tin mortis sa fie ceva in zona pelvina dureri de asa intensitate cum zici tu nu prea sunt ok. dar bine ca nu e sarcina.
a,link-ul de la dictionar medical nu merge.
o zi faina sa ai
pentru Emma
noi, impreuna