noi sagetatoarele (4)
Raspunsuri - Pagina 20
alison spune:
!nico,ma bucur ca andra e mai bine!furtuna?la noi e un soare ...infernal!o zi buna !ne mai citim!pa!
alison,mami de simon
poze
anca_27 spune:
Sper ca vi-s mai bine copilutzii, poate o fi ceva legat de soare? Ca uneori e asa de puternic....
Aici e vreme ciudata azi, am dat o fuga la scoala de dimi de-am incheiat situatii, scris in registre, luat la revdere de la copilutzi si era cald de nu puteai sufla. Acum e innorat si imbufnat.
Pupici si spor!
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)
alison spune:
anca,multumim!si eu cred ca a fost ceva corelat cu caldura.simon e ok,deja ma biziie cu alintaturile...asteptam vesti si de la nico.bafta multa la sustinere!bb oricum iti da putere si noroc,ai sa vezi.
alison,mami de simon
poze
nma spune:
salutare!
suntem bine dar nu prea mai apuc eu sa scriu. am scapat de antibiotic dar e mucoasa. vad ca are sistemul imunitar bun. acum e la mine in brate ca e obosita. in casa e ca dupa razboi. pot sa fac treaba doar cand doarme andra, dar daca bag aspiratorul o trezesc. sotul a venit tare tarziu asa ca incerc sa ma descurc cum pot. cu mancarea o rezolv mai usor ca mai cumpar gata facuta.
bafta multa anca la sustinere.
va pup
Nico, mami de Andra si Alex
anca_27 spune:
Multumesc fetelor! Deja intru in `defibrilatie` ca mai e o tona de citit si n-am timp pana maine seara/poimaine dimineata. De sustinere nu mi-e frica, ca am facut cu manutza mea lucrarea, stiu ce e in ea, orice m-ar intreba, de scris mi-e mai groaza....si cu atata stres, chiar daca sunt mult mai calma decat sunt de obicei la examene, mi-e frica sa nu fac rau bb-ului.
M-am intalnit cu o profa intr-o zi pe hol, si-mi spune `copilul e pe primul loc, nu licenta, doar 5 sa iei`! Cum sa iau doar 5? + ca sunt sotie de domn prof, daca mi-a trebuit maritis in facultate, asa-mi trebe, acuma ma gandesc sa nu-l fac de rusine. Si la master cum mai intru cu 5? C-as vrea la buget, sa nu mai dau 20 de mil pe an.
Of, ca tre sa le-mpacam pe toate, m-as rupe acuma-n doua dac-as putea, ba chiar trei, cineva sa mai aiba grija si de casa, de ce nu 4, cineva sa mearga si la munca, poate chiar 5 sa mai am grija si de mine...![]()
Totul mi se trage de la
, mai nainte studiam notiunea de doublethink, ati citit george orwell, 1984? Eu fac fifththink acum. Gata, v-am innebunit, dar m-am mai detensionat. Ma duc sa continuu.
Pupici si simon, andra si alex sanatosi si voiosi! 
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)
alison spune:
nico,bun c-ai trecut si de raceala asta.eu m-apuc imediat sa fac ordine,nu e chiar rau ,dar sunt nitel maniaca...virsta o fi?am facut si de papa,ceva rapid(pulpe gratar+orez basmati cu multe legume),ajunge,ca se arunca din greu apoi.te inteleg ca nu ai timp,e f.greu cu de 2ori mai multa treaba ca mine...nu ai nici o mama pe acolo,macar sa-ti gateasca cite ceva ?
anca,esti in faza de ,,atita stiu ca nimic nu stiu"-o cunosc prea bine,dar cu siguranta vei sti si vei fi si bursiera...de la orwell incoace deja s-au schimbat multe lucruri,not. de doublethink s-a multiplicat la n-think,ca 5 nu cred ca iti ajung...multa bafta,

!
alison,mami de simon
poze
nma spune:
buna dimineata!
am facut o cafeluta repejor, e gata
, iar in timp ce o savurati va astept sa povestiti vrute si nevrute in noul capitol.
Nico, mami de Andra si Alex