noi sagetatoarele (4)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alison spune:

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev335pr_.png
anca,trebuie sa copiezi doar adresa dintre parantezele [img]....[img],cum am facut eu,de exemplu.si nu fi suparata,si eu m-am muncit cu ticker-ul lui simon din greu!

alison,mami de simon

poze

Mergi la inceput

deci asta e ticker-ul lui anca :http://tickers.baby-gaga.com/p/dev353pfs.png

alison,mami de simon

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

eu trebuia sa iau eutyrox (sper ca asa se scrie) si stiu ca nu prea e indicat in sarcina. am preferat sa intrerup pana nu mai alaptez. la mine ca efecte secundare doar oboseala e de remarcat (se vede si gusa dar nu foarte tare). de acum o sa imi reiau tratamentul si nu cred ca o sa il mai intrerup curand.

copiii iar mi-au dat vreo 4 treziri asa ca tot adormita sunt. acum i-am trimis la plimbare sa fac putina curatenie dar calculatorul asta are magnet.
va pup

Nico, mami de Andra si Alex

Mergi la inceput

hi!nico,ai ginduri bune ,vad!banuiesc ca ai hipotiroidie,medicamentul asta stiu ca e inlocuitor de hormon tiroidian.parca ia si sora mea,de nu ma insel,ea sta in pitesti,alta zona gusogena...oboseala ta trebuie combatuta cu multa,multa odihna,la ce program zi-noapte continuu ai!si o duminica placuta!

alison,mami de simon

poze

Mergi la inceput

buna si o saptamina odihnitoare va urez!nico,cum au iesit analizele?dar dintisorul andrei ce face?tot insomniac?
anca,te-ai inscris la lic.?sotul meu azi demareaza procedurile...succes!
si o zi buna!

alison,mami de simon

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Hello fetele,

De cand citesc tot la engleza, m-am englezit cu totu`. Da Alison, m-am inscris, si luni am scrisul, apoi marti sau miercuri oralul (ce pervers suna). Va zic ca m-am prostit de la citit. Mersi pt ajutorul cu pregnancy tickerul, acum n-am timp de el si bafta si sotului tau!
Nico, ce-ti mai face tiroida?

Va pupacesc si s-aveti o saptamana nemaipomenita!

12+

_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

multumim anca,succese!noi nu suntem chiar bine,simon cred ca facut o indigestie si a tot de pe la 4 dim....dar a trecut,e bine acum!totul e bine cind se termina cu bine(ca tot ai zis ca esti satula de-atita citit in english!)!toate,pa!

alison,mami de simon

poze

Mergi la inceput

noi nu suntem prea bine. nu am ajuns sa imi iau analizele (rezultatele) din lipsa de timp.
andra cred ca are rosu in gat. luni a avut febra, marti a fost super maraici, azi la fel. peste noapte nu a dormit mai deloc. am facut cu randul cu sotul. eu am noroc ca am mai dormit o ora la pranz cu copiii. cum a facut febra doar luni nu i-am dat antibioticul si acum nu stiu ce sa mai fac. diseara o sa mai vedem un pediatru. ciudat ca mananca binisor (mai putin legume) si dupa ce isi face efectul panadolul e relativ ok.nu i-am dat ceaiuri pana acum si parca imi e teama sa incerc desi stiu ca ar fi bun un ceai de tei.
alte noutati: alex a avut azi serbare si totodata ultima zi de gradi. a spus frumos poeziile dar per total eu sunt dezamagita de educatoare. serbarea s-a tinut in clasa lor nu in sala mare (sunt mici copiii si nu ii auzim, cica) unde au fost 40 de grade. unei fetite i s-a facut rau de la caldura. noi parintii am stat in picioare intr-un colt. copiii au fost fara nici un chef din cauza caldurii.
alison pupici lui simon sa fie bine. banuiesc ca e pe regim. bafta multa sotului!
anca bafta multa! sa incerci sa fi cat mai relaxata si totul va fi bine.
fug ca trebuie sa ajung cu alex la engleza, apoi la dr cu andra.

Mergi la inceput

nico,sorry...suntem surori de suferinta...simon e ok,varsatura s-a oprit,scaun are normal,nu's ce-a fost,dar m-a dat peste cap...sotul meu nici nu a fost la slujba azi din cauza asta.sanatate andrei!nu-i dai musetel?e dezinfectant,cicatrizant,antiinflamator,i-ar prinde bine micuteigitutul ei!felicitari pt. alex,nu mai fi nici tu asa exigenta,gradinita nu e o etapa hotaritoare,eu am sarit-o ,de ex.,nu am vrut sa ma duc...spor la toate cele,mai ales la odihna,nu uita de analize!inca o data ,multa sanatate micutei!

alison,mami de simon

poze

Mergi la inceput

alison observ ca avem mai multe in comun. nici eu nu7 am fost la gradinita. eu sincer am vrut dar parintii au preferat sa ma lase la bunici. la mine s-a simtit lipsa gradinitei in clasa I.
trebuie sa inchei din pacate. tocmai m-a sunat sotul sa imi spuna c la 10 km de oras e furtuna urata si sa opresc tensiunea. acum am vazut si eu ce negru e cerul.
andra pare mai bine.
pupici

Mergi la inceput