ce masina sa cumpar?
Raspunsuri - Pagina 3
X-ray spune:
quote:
Originally posted by CristinaT
pr mea masina este un Matiz, care ne este tare drag, dar pentru ca nu mai sunt atat de fricoasa si faca din ce in ce mai multe drumuri probabil ca o vom schimba cu ceva mai mare si portbagaj pe masura. Voi lua desigur ceva SH si sper sa gasesc ceva macar cu un Km ca al matiz-ului meu (18.000 km)
Ma gandeam la un C3
alina.a, da-mi si mie adresa, te rog
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!
adresa site-ului este www.mobile.de
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
votati bulina www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=5" target="_blank">aici(asacreste) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">aici(elisadescoperindlumea)
povestea noastra...
grati.ela spune:
Crinutza eu am inceput pe un Mondeo din 98...mare cat China dar care se conduce frumos...mi-a dat o stare de bine, m-am simtit protejata...am avut un incident anul trecut cand a intrat in Ford cu viteza un Citroen de 2 tone...masinuca mea (de o tona jumatate si ea) nici nu s-a miscat...reparatiile au fost mici (evident reparat pe asigurare) iar eu nu am patit nimic (eram si insarcinata). Iti recomand cu caldura o astfel de masina...una din 98-99 o iei cam cu 5500E din RO poate si mai ieftina dak e mai alergata...intretinerea este sub Logan.
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
crinuta spune:
Gratiela, daca totul va merge conform planului, voi lua un Ford Focus de provenienta americana, cu cutie automata.
L-am condus sambata, e super. E din acela mare, Sedan, sau cum s-o numi, dar m-am simtit bine cand l-am condus.
Acum ramane sa ii faca actualul proprietar din nou RAR-ul, sa isi faca noul buletin ca i-a expirat, si daca totul va merge bine, saptamana viitoare ar trebui sa intru in posesia lui.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
Annie80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaeladm Ce parere aveti de Chevrolet Spark? Are cineva? Are un pret tentant. Mihaela |
parerea me e ca e tare mic, si este Matizul daewoo-ului, si Spark-ul este facut tot in koreea de daewoo. Eu as alege varianta imediat urmatoare , adica mai mare
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.