ce masina sa cumpar?
Raspunsuri - Pagina 2
enachescug spune:
Si eu aceeasi dilema!
dupa testarea pietei SH am ajuns la concluzia ca masinile mici, "strecuracioase" SH sunt alergate rau, nu gasesti una cu kilometraj mai jos de 50.000. Si nici chilipiruri.
Concluzia mea, mai bine noua.
Dupa concluzia asta am cautat una mica, strecuracioasa, pentru incepatori, respectiv incepatoare, nu foarte scumpa, cat de cat dotata. Dupa stabilirea criteriilor si testarea pietei am gasit o oferta zic eu buna. Aproape full options, 8000 euro.
O cheama ....
Te las sa descoperi sa nu fac reclama...
Insa cum au spus si altii depinde ce vrei si cat vrei sa investesti . Succes!!!!!
crinuta spune:
Si totusi, cum o cheama.....?
8000 Euro e mult pentru bugetul meu, deci la mine doar SH intra in discutie, si chiar asta vroiam pentru prima masina.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by enachescug
Si eu aceeasi dilema!
dupa testarea pietei SH am ajuns la concluzia ca masinile mici, "strecuracioase" SH sunt alergate rau, nu gasesti una cu kilometraj mai jos de 50.000. Si nici chilipiruri.
Concluzia mea, mai bine noua.
Si daca si-a mai bagat picioarele si un incepator,care de obicei sta cu piciorul aproape non stop pe ambreiaj,nu complet,doar atat cat sa termine ambreiajul,ai tabloul complet.
Oricum,e greu de spus ce ti s-ar potrivi.Depinde si de buget,si ce vrei sa faci cu masina,cat vrei s-o tii,costul unor eventuale reparatii si nu in ultimul rand(asta e cel mai important lucru pentru mine)siguranta pasagerilor.In ultimul criteriu as nominaliza cateva masini in care nu m-as urca,dar nu vreau sa se simta nimeni jignit.
Cel mai important criteriu e suma in care trebuie sa te incadrezi si abia pe urma putem sa dam sfaturi mai la obiect.
Succes!
pisimuky spune:
quote:
Originally posted by enachescug
Dupa stabilirea criteriilor si testarea pietei am gasit o oferta zic eu buna. Aproape full options, 8000 euro.
O cheama ....
Matiz, cumva ?
Annie80 spune:
de ce nu asteptati sa apara tata nano,( 2500 dolari) in ro?
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
olim spune:
prima mea masina a fost un opel corsa din 92 pe benzina,motor 1.2 cu 4 viteze, cu 2 usi.O masina de nota 20 , nu m-a lasat nicicodata, si am fost cu ea si in Roamania acum 6 ani.O masina care consuma 5.5 litrii in oras, puteam parca oriunde, pe ea mi-am facut practic scoala de soferi.Am schimat-o pe un corsa nou de care is si mai multumita.
Opelu e o masina ieftina, cu un consum mic si cheltuieli la fel mici
cred ca e fiat sau skoda, nu
mami si Alex
X-ray spune:
fiind incepatoare prima masina "forjata" a fost un matiz.excelenta pt oras dar la siguranta.cand a venit eli in viatza noastra am luat un golf 5,e spatioasa si se preteaza bine si la oras.
daca iei SH mergi in germania acolo sunt macar rulate pe drumuri bune.iti dau un site daca vrei sa studiezi preturile.
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
eu sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=5" target="_blank">aici(asacreste) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">aici(elisadescoperindlumea)
povestea noastra...
CristinaT spune:
pr mea masina este un Matiz, care ne este tare drag, dar pentru ca nu mai sunt atat de fricoasa si faca din ce in ce mai multe drumuri probabil ca o vom schimba cu ceva mai mare si portbagaj pe masura. Voi lua desigur ceva SH si sper sa gasesc ceva macar cu un Km ca al matiz-ului meu (18.000 km)
Ma gandeam la un C3
alina.a, da-mi si mie adresa, te rog
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!
Ana68 spune:
Yarisul....e cam scump halatul.Din cate am inteles vrei ceva pana in 5000 euro.La Yaris modelul standard pleaca de la 10 000 euro.Nici la Aygo nu-i mai ieftin halatul...
Incearca un Panda de la Fiat sau un Renault 2006,un Citroen C1...asta daca vrei ceva strainesc,dar te poti orienta si catre Matiz.E o masinuta buna,te strecori cu ea...consum mic si destul de spatioasa la interiro si pentru oras e perfecta,parerea mea.
Lasand la o parte marcile si modelele,depinde ce ai tu in vedere,ce performante doresti de la masina,la ce iti foloseste,daca o vrei noua sau second si,mai ales,cat e alocat din buget pentru asta.
Succes in alegerea ta si s-o stapanesti sanatoasa!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana