Condoleante!! Florys nu mai este...

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Abia acum am,gasit curajul sa intru pe dc si sa citesc subiectul desi vestea am primit-o dimineata...incerc sa imi pun gandurile in ordine,dar asa ceva e imposibil...Cu Florys vorbeam des pe mail mai ales,o stiu de la inceputurile mele pe dc,din 2002,amandoua aveam copilasi de aceeasi varsta,nascuti in aceeasi luna...imi amintesc de relatarile ei zilnice despre razboi,de caldura si curajul ei...Nimic nu poate umple golul pe care la lasat in sufletul familiei sale...
Mada,Catan sincere condoleante si multa putere va doresc sa continuati sa traiti si sa va amintiti de ea asa cum a fost,frumoasa,curajoasa...mama!
Ortansa,am plans la mesajul tau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Sincere condoleante!

www.flickr.com/photos/9686511@N06/" target="_blank">Nuka si www.flickr.com/photos/sofica/" target="_blank">Mama la Nuka
Blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Sincere condoleante !

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Dumnezeu s-o odihneasca in pace. Imi pare sincer rau pentru ea si pentru toata familia. Sincere condoleante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurabb spune:

Imi pare nespus de rau.....
sincere condoleante!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Dureros,foarte dureros

Dumnezeu s-o odihneasca,iar celor ce au iubit-o sa le dea putere sa treaca peste aceasta tragedie

Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

nu-mi vine a crede....cum a spus si theodora, ne cunosteam inca de la primele postari ale mele pe dc...!!! nu-mi vine a crede!!! Dumnezeu sa te odihneasca, Florys!

alexutza 5 ani si 35+ Teodor Mihai
AMR max.27 ZILE!!!

TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Fara cuvinte....
Intotdeauna dumnezeu cheama la el oamenii minunati! Mult prea devreme a chemat-o insa pe Flory.
Dumnezeu sa te odihneasca in pace acolo intre ingeri!
Sincere condoleante iar familiei multa putere sa depaseasca acest moment cumplit de dureros!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)

Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Sa se odihneasca in pace! Condoleante familiei indurerate!

Mergi la inceput
Mergi la inceput