Condoleante!! Florys nu mai este...
Raspunsuri - Pagina 8
petra spune:
Ce tragedie, ce viata crunta !
Condoleante familiei greu incercate si sa le dea Dumnezeu putere sa mearga mai departe si sa ocroteasca copilasii !
Mi-o aduc aminte pe Flory de aici de pe forum, mereu spirituala si mereu atenta la ce posta cu grija sa nu supere pe nimeni !
Prea devreme, mult prea devreme a plecat dintre noi , de langa familia ei si de langa cei 2 copilasi. Doamne ce trist !!!!
Dumnezeu sa o odihneasca in pace !
geanina-nica spune:
Cel mai cumplit lucru e sa-ti inmormantezi un fiu/fiica,nu am cuvinte
DUMNEZEU SA O BINECUVANTEZE SUNT SIGURA CA A INTRAT IN RAI,AICI E SAPTAMANA MARE.
CONDOLEANTE FAMILIEI SI INGERASILOR
Carmenbr spune:
Dumnezeu sa o odihneasca printre ingeri si sa aiba grija de cei 2 copilasi si familia ei.
Condoleante!
3 anisori...uraaa!
aura_m spune:
Condoleante familiei lui Florys, nu am cunoscut-o niciodata este prima data cand citesc despre ea dar din cate vad a fost o femeie minunata. Cand am citit de ce boala a murit si prin ce chinuri a trecut stau si ma intreb de ce oare acesti oameni minunati au parte de o moarte cumplita si mor in floarea varstei.
Stiu ca sunt off topic si imi cer scuze, nu vreau sa intru peste acest moment dar vreau sa explic ceea ce am constat ca oamenii minunati mor tineri si in floarea varstei. Asta imi aduce aminte de cea mai buna prietena a mamei mele care a murit acum cativa ani, eu eram in gimnaziu, cred ca avea vreo 43 de ani, tot asa de o boala cumplita, cancer la san. Nu a fost niciodata maritata dar si-a adorat nepotii, copiii surorii ei si pe noi, copiii prietenei ei cele mai bune. Ea a fost prima care ne-a incurajat cand a murit tatal nostru, ea a stat alaturi de mama mea cand a trecut printr-o perioada dificila cu sanatatea, cand aveai nevoie de ceva puteai sa o trezesti si la miezul noptii ca te ajuta. De multe ori mergeam la ea in vizita pe neanuntate si poate ca o trezeam, niciodata nu a spus ca am deranjat-o. Era o femeie minunata, nu era o frumusete, dar avea o voce si un ras, Doamne acel ras cristalin, minunat nu l-am mai auzit la nimeni. Si intr-un final a murit, de cancer la san, a tras mult de aceasta boala cu tratamentul si efectul lui ingrozitor, mama i-a fost alaturi pana in ultima clipa, a fost inconjurata de cei dragi pana in ultimul moment. Tin minte ca in ziua cand a murit, mama mea ne-a dat telefon si ne-a zis:"Copii in seara asta nu vin ca tanti Adela se simte rau!" In acel moment mi-am dat seama ca a murit, a doua zi ne-a spus mama, a zis ca nu ne-a spus adevarul la telefon ca sa nu ne sperie.
Dumnezeu sa le odihneasca pe amandoua, pe Florys si pe tanti Adela. Imi cer scuze inca o data ptr interventia mea dar am simtit nevoia sa povestesc si eu mai ales ca nu inteleg: "De ce oamenii minunati mor in chinuri groaznice si in floarea varstei?"
AURA
she_wolf spune:
Doamne, ce veste trista...mi-o amintesc si eu pe Flory si...nici nu stiu ce sa mai spun...
Dumnezeu s-o odihneasca in pace!
Mada, Catalina, condoleante!
Claudia , Cristi (16.12.2002) si Radu (5.08.2006)
vikinga spune:
Condoleantze familiei..Imi amintesc bine de Florys din Liban, am mai intilnit-o si pe chaturi uneori, o tinara femeie deosebita si calda.Sunt socata de o asemenea tragedie..Of saracii copilasi vor avea acum un inger care sa-i vegehze din cer..Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
gudinde spune:
Sincere condoleante!
Imi pare atat de rau.
Daca Dumnezeu avea nevoie de un inger, nu putea gasi unul mai bun. Sunt sigura ca de acolo de Sus va continua sa vegheze asupra celor dragi.
Multa putere familiei indoliate!