casnicutze sexxy (166)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Va multumim pentru vot www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

mi-ati simtit lipsa? toate, ieri am avut o zi de kko, cu la greu si zacut in pat, azi sunt mai bine.
despre ce concurs vb? spuneti aici sa stie toata lumea.
miha, ce dulceata de fetita cind a crescut asa mare? ca parca mai ieri o nascusi...
ioana sa-l pup de cintaret, frumos foc si talentat!
iar m-ati zapacit cu retete si poze io n-am chef sa fac nik

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

danelutza, monica, cite 5 puncte de la mine

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

eu m-am apucat de facut niste "inventii inventate "
ma rog nu inventate...da cu ce aveam prin casa sa zic asa
imi ramasese putina crema de la cornuri, am pus niste nuca peste ea si un ou, apoi am facut coca de la pufoase si am facut ca niste rulorui umplute...sper sa iasa bune acu' le pusei la crescut
alina sa te simti mai bine

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Alina pe mine m-a tinut starea kakacioasa toata perioada sarcinii . Multumesc pentru vot

Monico ai terminat deja bucatele de ieri, cine papa atit de mult ? eu am sa fac miine niste saleuri, am cumparat doua colombe (porumbei) un fel de cozonac de-al nostru, oua de ciucalata, am sa vopsesc niste oua simbata, am sa fac niste racituri, fripturica de miel, lasagna si voila... gata, trece pastele asta si il astept pe celalalt

Va multumim pentru vot www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

cum cine danelutza? pai io de ce rup cantarul
glumesc acum...toti mancam...si suntem familie numeroasa mai si dam in vecini...

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

alina, multumim

va servesc cu Rulade pufoase cu crema de ciocolata si nuca nah ca le-am gasit si o denumire

si o Sectiune pentru Danelutza ca stiu ca ea pofteste
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

uluto, baga si sectiune, macar sa ling ecranul

gata, dispar sa spal un mar

Mergi la inceput

ah...gand la gand
vezi ca editai mai sus

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Cum adica sa n-o recunosc pe noruca mea? Ia mai uita-te o data.
Merge greu forumul.

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput