casnicutze sexxy (166)
Raspunsuri - Pagina 18
Danelutza spune:
![]()
Va multumim pentru vot www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

alexa si mami spune:
mi-ati simtit lipsa?
toate, ieri am avut o zi de kko, cu
la greu si zacut in pat, azi sunt mai bine.
despre ce concurs vb? spuneti aici sa stie toata lumea.
miha, ce dulceata de fetita
cind a crescut asa mare? ca parca mai ieri o nascusi...
ioana sa-l pup de cintaret, frumos foc si talentat!
iar m-ati zapacit cu retete si poze
io n-am chef sa fac nik ![]()
alexa si
mami
monica-elizabet spune:
eu m-am apucat de facut niste "inventii inventate " ![]()
ma rog nu inventate...da cu ce aveam prin casa sa zic asa
imi ramasese putina crema de la cornuri, am pus niste nuca peste ea si un ou, apoi am facut coca de la pufoase si am facut ca niste rulorui umplute...sper sa iasa bune
acu' le pusei la crescut ![]()
alina
sa te simti mai bine
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Danelutza spune:
Alina pe mine m-a tinut starea kakacioasa toata perioada sarcinii
. Multumesc pentru vot 
Monico ai terminat deja bucatele de ieri, cine papa atit de mult ? eu am sa fac miine niste saleuri, am cumparat doua colombe (porumbei) un fel de cozonac de-al nostru, oua de ciucalata, am sa vopsesc niste oua simbata, am sa fac niste racituri, fripturica de miel, lasagna si voila... gata, trece pastele asta si il astept pe celalalt ![]()
Va multumim pentru vot www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

monica-elizabet spune:
cum cine danelutza? pai io de ce rup cantarul 
glumesc acum...toti mancam...si suntem familie numeroasa
mai si dam in vecini...
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
monica-elizabet spune:
alina, multumim 
va servesc cu Rulade pufoase cu crema de ciocolata si nuca nah ca le-am gasit si o denumire ![]()
si o Sectiune pentru Danelutza ca stiu ca ea pofteste ![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Danelutza spune:
uluto, baga si sectiune, macar sa ling ecranul 
gata, dispar sa spal un mar ![]()

monica-elizabet spune:
ah...gand la gand ![]()
vezi ca editai mai sus ![]()

monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
mariussimiuc spune:
Cum adica sa n-o recunosc pe noruca mea?
Ia mai uita-te o data.
Merge greu forumul. ![]()
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...