casnicutze sexxy (166)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

saru mana Miho....promta ca de obicei
noi am fost pe-afara, am profitat ca-i vreme frumoasa si intre timp am lasat la crescut aluatul de la www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/17986/Treccia-ripiena-salata/" target="_blank">Reteta franzela umpluta sarata de la danelutza si acum o am in cuptor...abia astept sa iasa si sa o papam va pun poza mai tarziu...sper sa nu ma fac de ras

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

poftiti la masa Franzela umpluta atentie este super firbinte eu nu am rezistat tentatiei si m-am ars
va pe toate, ma duc sa strang pe-aici si sa bag piticii la apoi ma bag la un filmuletz serial

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

'neata si o cafea sa va taie greata
de toate pentru toate

Monica arata bine treccia ta umpluta, dar eu vreau si sectiune stii ca mis nesatula.
Vazusem o poza cu Ruxi in concurs, spune-mi la ce pagina este, ca nu am mai gasit-o

Ioana felicitari pentru micutul cintaret.

Liano pupici la tine "unguroaico"

Cuscra arata bine prajitura iar domnisoara cu cercelusi e foarte apetisanta

Georgi se intimpla si la case mai mari sa uite cheile . Cercei medicinali se pun acum in ureche la bebeluse, au o specie de pistol, impusca urechea, moment in care baga cercelul, deci se face gaura in urechiusa

Bianca multumesc

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Cuscra,multumesc ca mi-ai amintit de concurs! Si multumesc de vot tuturor!

Poza Monicai este la pagina 24...intre flori...

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

buna frumoaselor
danelutza , data viitoare promit sa fac poza si la sectiune de data asta n-am mai apucat (am pus asa: putin ketchup, sunca, cascaval, masline, mirodenii pentru pizza, masline si din nou shunca) a fost tare buna saru mana de reteta
cum te mai simti?

miha, votasem picaturile de aseara...insa curiozitate nu o mai gasisem
si eu multumesc tuturor pentru voturi
azi am o lene de ma doare m-am si indispus cand m-am urcat pe cantar da' vad ca de mancat tot nu ma las
va pe toate, ma duc sa dau comanda de cafea si apoi revin in zona

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Monica multumesc
si eu stau rau la cintar, cu medicamentele pe care le-am luat am ajuns la 66 kg , astept sa treaca pastele catolic de duminica si pina la celalalt, ortodox, ma bag la cura de slabire.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Cuscra multumesc , dar te-am prins ca nu-ti recunosti nora ca mai are o poza

Mergi la inceput

danelutza nici eu nu am recunoscut-o pe issa decat intr-o poza...cea cu pelerina galbena...alta care mai este?
fetelor nu mai bine punem la semnatura unde-i poza?
asa cum avea pufy parca...eu daca ea atunci nu avea la semnatura habar n-aveam ca este concurs de gravidute

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Monica la pagina 37, o domnisoara cu palarioaica lui mamasa

Mergi la inceput

acush o caut

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput