Clipe de viata 2008 (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaby76 spune:

quote:
Originally posted by bujo

Crisa tu profiti de faptu ca aici discutam altceva decat teste ca sa nu ne spui daca te-ai testat? Ca vin dupa tine si la aspirante bre, numa zi-ne daca esti ok.
Io azi m-am incumetat si am luat primele lucruri pt bebe. Sunt asa happy, da park nu-mi vine sa cred ca de data asta am cumparat pt al meu.

bujo 22+ cu
album de nunta
burtik
mini Bujo

Bujo daca nici cand esti cu burta la gura nu crezi... Las' ca ai sa crezi cand il vei tine in brate.

http://tt.lilypie.com/fdZUp2.png
Pozici din tinereti
pana pe 28 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Pe cuvantu meu ca nu-mi vine sa cred. Is asa mandra cu burta da park nu realizez. Merg pe strada ca o ratza, zici ca maine nasc. Azi probam o bluza cu burta si vorbeau 2 de mine: uite ce draguta e!!!! Crek iti dai seama ce m-am umflat in pene. Da pana nu-i vad io mutrita care cere lapte...
Bai da Crisa lucreaza si sambata?

bujo 22+ cu
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

quote:
Originally posted by Alexa.1983

Gataaaaa...am ajuns si eu acasa...in sfarsit
Crisa are dreptate "Aspirante Optimiste" nici nu s-a inchis si nici nu s-a mutat....si cine mai vrea sa-mi dea add pe messenger va rog sa-mi ceara mai intai acordul aici....ca daca nu stiu cine e....nici nu o adaug.....Parolele si conturile comune pur si simplu nu se dau asa...si din punctul meu de vedere a fost o incalcare a intimitatii mele....si sincer NU ma distreaza deloc.....

Fir-ar a d...i de treaba cum ai ajuns tu acasa exact dupa ce s-a terminat furtuna...si uite-asa iar cad io de baba zgripturoaica:))))))))
Na de-aici...
Unde fusesi femeie??? Ca mi-era dor...de `mneata!!
Noname..ma bucur ca te-am lamurit si sper, adica sant mai mult ca sigura ca esti o fata desteapta si mi-ai \ne-ai inteles mania!!!!
In rest..ce mai facurati voi..eu am fost la shopping..ma uitam doamneeeeeeee la hainute de copii mici mici si ma gandeam ca aia ii va sta bine Denisei...de Monicutza mea draga...aialalta ii va veni bine baietelului Claudinnei ca eu asa cred ca va fi baietel.....doamne de-ati vedea ce lucruri sant aici pentru copilasi mici intepeniti!!
Oricum sa ma ajute Dumnezeu sa vin in tara o sa am pentru nepoteii si nepotelele mele ceva si sa Fereasca Dumnezeu sa nu imbracati copii si sa faceti poze ca va ia mama gaia si sa le spuneti ..''Astea sant de la tanti Crisa , una de pe forum!!!!!!
In alta ordine de idei..testul e negativ ca am vazut ca ati intrebat..eu v-am spus ca nici nu vroiam sa fac pentru ca nu era nici un semn ca as fi gravida..dar hai am facut test de gura lor, a suratelor.Deci nu santeti matusi , o sa pierd si odiseea de noiembrie decembrie.
Gaboasa aia de la Galati pe unde mai e/?????Nu ne mai iubesti bre???
Hai va pup va vad maine...momentan mai am de citit!!!!!CA VAD CA ATI SCRIS SI TARE BINE ATI FACUT!!
Va pupa matusa Crisa!!!

http://tt.lilypie.com/lZpam5.png
Vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bujo

Pe cuvantu meu ca nu-mi vine sa cred. Is asa mandra cu burta da park nu realizez. Merg pe strada ca o ratza, zici ca maine nasc. Azi probam o bluza cu burta si vorbeau 2 de mine: uite ce draguta e!!!! Crek iti dai seama ce m-am umflat in pene. Da pana nu-i vad io mutrita care cere lapte...
Bai da Crisa lucreaza si sambata?

Bai Crisa nu lucreaza sambata dar...Crisa abia asteapta sambata ca sa mearga la shopping sa cheltuiasca bani..aici e ceva obisnuit sambata mergi de dimineata pina seara la cumparaturi..ca mai gasesti un chilipir, una alta..ador sa merg sambata..la cumparaturi...mi s-a facut ca un obicei asa...na cui nu-i place sa umble prin magazine???!!
Bujoreata m-am uitat si eu la pozele tale tare mai esti frumushica..si mandra..si cu burtikutza aia frumoasa..mama mama ce madrete de baiat o sa faci!!
Abia astepti sa nasteti toate...sa vad bebeiiiiiiiii.
Cat despre mutrita te inteleg , asa au apucat-o nabadaile si pe vara-mea..o doamne era disperata nu repeta altceva decit ca vrea sa-l cunoasca...abia astepta sa-l vada:)))))))pe fii-su.Baiii si am venit de la shopping si constat ca i-am aruncat doua camasi lui barbata-miu..le-am pus intr-o punga sa le duc la spalat si in alta punga aveam niste sticle sa le duc la ghena si am aruncat ambele pungi:((((((((((((((((.
Gata va pup vorbim maine!!
Duminica placuta!!
Crisa

Vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anidaz

Crisa,pentru ca vad ca tu esti cea mai directa,te rog sa-mi spui (ma refer la persoana mea si atat)la fel de direct si fara nici o suparare in ceea ce ma priveste daca sunt sau nu binevenita la acest subiect pentru ca in ieea preluata din ce ai postat tu”pentru noi asa sa mai discutam una alta”,eu inteleg ca nu prea am ce cauta aici.Daca este asa eu va respect dorinta si va astept sa mai intrati voi la aspirante ,fiindca asa cum am mai spus chiar v-am indragit si mi-ati lipsi.Mi-e si mai clar ca aici nu se discuta despre bb si sunt de acord fiindca asa s-ar stinge subiectul aspirante optimiste.
Si inca ceva :am primit un PM cu un cont comun si nu stiu ce ar trebui sa fac cu acel email si parola respectiva.Va pe fiecare in parte.

Deci raspunsul vad ca ti l-ai dat singura.Deci daca nu vrei sa discuti cu noi ''una alta'' ..si vrei sa discuti doar despre proiectul bebe(eu asta inteleg din fraza ta) probabil ca nu o sa-ti placa si deci concluzia e ca nu o sa prea dai pe-aici.Noi nu vrem sa discutam doar de bebe..asa cum ai citit unele dintre noi mai defecte avem ceva probleme si momentam se stopeaza putin proiectul...deci e destul de probabil ca se vor discuta si alte subiecte.
Cat despre a doua parte ingrosata ...nu mai am cuvinte , sant muta!!!!! Tare sant curioasa cine ti-a trimis(desi 99.99% banuiesc) e-mailul comun si parola..dar mai curioasa sant de ce ti l-a trimis...ce ti-a spus..uite aici o adresa de e-mail..si o parola..vezi tu ce faci cu ea!!! Sant socata!!!
Crisa

Vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Butterfly1 spune:

'Neatza fetele ! Va invit la o canitza cu laptic cald (de data asta fara cafea si fara tzigari ca incerc sa ma las) sa vedem cat ma tzine ! Care mai sunt noutatzile de ieri si pana azi ?

Butterfly1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

crisa,eu ma refeream la cuvantul ”noi” din acea fraza si nu la expresia ”una alta”,pentru ca nu sunt atat de ingusta la minte incat sa nu mai am si alte subiecte de discutat in afara de proiectul bb ,cum ai tras tu concluzia.Poate ai fi putut observa ca am si postat off topic la aspirante ,fiindca nu aveam unde sa scriu lucruri care nu tin de bb.Chiar nu doresc sa enervez pe nimeni,dar m-am cam enervat eu acum .De ce ai fi socata nu inteleg,sunt batute in cuie prieteniile anterioare si nu se pot lega noi prietenii?
Nu conteaza cine mi-a trimis emailul si parola,fii linistita nu le voi folosi.Poate totusi acea persoana a inceput sa ma cunoasca cat de putin de a avut curajul sa mi-l trimita.Esti asa cum am banuit, transanta si sunt de acord cu tine pentru ca nici mie nu mi-ar placea sa se bage cineva in oala mea ,de aceea ti-am si adresat tie mesajul.
Poate celelalte fete se simt prost sa alunge noile venite.
Oricum o sa mai trag cu ochiul sa vad cum decurg lucrurile la alexa si la maryb fiindca ma bucur mult pentru burticile lor.
Mai vorbim la aspirante fiindca acum sunt convinsa ca acolo mi-e locul.
Daca ma va interesa o tema discutata voi posta si eu ,daca nu ,nu .

http://tt.lilypie.com/4z6T0.png

Mergi la inceput

Crisa , ce s-a intamplat cu emailul comun si parola , ca io n-am intzeles...

Butterfly1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

S-a intamplat ca a ajuns si la mine si poate si la alte aspirante noi si asta deranjeaza,dar fetele care se simt (cum sunt si eu)nu le vor folosi.Tocmai de aceea am intrebat despre el ca sa nu fac un lucru care nu ar trebui,dovada ca nici nu l-am folosit pana nu am intrebat.

http://tt.lilypie.com/4z6T0.png

Mergi la inceput

Anida , nu tu esti problema aici. Ideea este ca cine a dat mai departe id-ul si parola ar fi putut sa ne anunte si pe noi...asa ar fi normal , nu ?
Sincer , eu te apreciez pentru asta....

Butterfly1

Mergi la inceput