Clipe de viata 2008 (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Gataaaaaa...mi-am tras si ticker...

www.tickercentral.com/view/9jaj/1.png " target="_blank">.......

TESTELE MELE!!!...

LAURA +4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Butterfly1 spune:

Alexaaaa , nu stiu daca am reusitg pana acum sa te felicit pt bebelik. Felicitari iubita !!!Si poate se ia gravi de la tine si pt mine....
Fetelor , puteti scrie ce doritzi , dezlantzuitzi-va !!!

Butterfly1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

Salut
nu imi vine sa cred cat ati scris in 24 de ore... mi-a luat ceva sa citesc...

Bebi, imi pare rau de ceea ce ti s-a intamplat, nu pot sa imi dau cu parerea ca nu ma pricep, dar si eu sunt Ploiesti. Am inteles ca cel mai bun ecografist de la noi e ... imi scapa numele...(e celebru) si are cabinet personal pe strada Valeni si nu este la centrele medicale private din zona. Daca te intereseaza ma pot interesa. Ginecolog bun in Ploiesti eu inca nu am gasit, merg la Bucuresti...

Ref la ceea ce a spus Alexa si Crisa, pot sa spun si eu asa. Am inceput sa scriu pe acest forum ca mi-au fost simpatice fetele de la aspirante optimite si am zis ca am si eu cu cine sa vorbesc de una si de alta si femeiesti si de amuzament. Nu stiu cine cui a reprosat ca nu vorbeste doar de gravideala la aspirante optimiste, dar mie tocmai asta imi placea ca mai puteai sa spui si alceva pe acolo... Din punctul meu de vedere acela a ramas un subiect specializat si sec...

PS Alexa, fain ticker...
Asteptand un ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaby76 spune:

Salutare fetele!!! Bey, ce-i cu atata potol pe aici ca mi se umfla balcoanele!!!! Eu am mancat urzici si maine mai pun de-o mancare ca imi plac f mult!!!
Alexa, am fost cam urat azi...nu prea a fost zi de plimbare pe faleza...cel putin la galati erau niste nori de m-am speriat!

http://tt.lilypie.com/fdZUp2.png
Pozici din tinereti
pana pe 28 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Bai Gabitza, ce mai faci mama? Tot la vama non stop lucrezi?
Gabitza77 felicitari pt bebik Sa fiti sanatosi.

bujo 22+ cu
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Gaby, mi-ai facut o pofta de urzici de imi vine sa mor.
Maine la prima ora sunt in piata sa imi cumpar.

Vreau si eu sa fiu
Bb hai la mama!!!
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Alexa am inteles perfect acum ,dar am vrut sa stiu cum sta treaba nu sa dau buzna asa peste voi.

http://tt.lilypie.com/4z6T0.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bujo

Bai Gabitza, ce mai faci mama? Tot la vama non stop lucrezi?
Gabitza77 felicitari pt bebik Sa fiti sanatosi.

bujo 22+ cu
album de nunta
burtik
mini Bujo

Bujo fata si baietelul mik
Nu mai lucrez la biroul de comisionare vamala ca m-au mutat astia de la firma la comercial da' ma ocup de partea de zona libera aferenta firmei noastre si nu mai lucrez in ture, asta-i partea buna... in rest sunt suparata pe viatza ca e z1...

Pozici din tinereti
pana pe 28 august

Mergi la inceput

Dana, eu l-am trezit de dimineatza pe berbat si l-am trimis in piata dupa urzici ca nu mai puteam de pofta... si ma gandesc ca dureaza asa de putin timpul asta in care le poti manca

Pozici din tinereti
pana pe 28 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Crisa tu profiti de faptu ca aici discutam altceva decat teste ca sa nu ne spui daca te-ai testat? Ca vin dupa tine si la aspirante bre, numa zi-ne daca esti ok.
Io azi m-am incumetat si am luat primele lucruri pt bebe. Sunt asa happy, da park nu-mi vine sa cred ca de data asta am cumparat pt al meu.

bujo 22+ cu
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput