Iasule, mandra cetate... (71)
Raspunsuri - Pagina 9
miki68 spune:
Fetelor, am intrat sa va spun ca maine dimineata ma internez si joi ma opereaza. Va pup, aveti grija de voi si de puii vostri si ne "vedem" cand oi putea sta in popou la PC
.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
mephala30 spune:
Iulia, l-am cumparat din Carrefour. Asa arata: http://www.teekanne.ro/admin/uploads/69_Rooibos_20er_CEE_CMYK.gif
Miki, Doamne ajuta sa ne reauzim cu bine.
an electoral: ati votat? ![]()
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by miki68
Fetelor, am intrat sa va spun ca maine dimineata ma internez si joi ma opereaza. Va pup, aveti grija de voi si de puii vostri si ne "vedem" cand oi putea sta in popou la PC.
Sa dea Dumnezeu sa treci cu bine peste operatie si sa te refaci usor.
Multa sanatate!Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mephala30 spune:
neatza, dau un ceai verde,
.
Participam la concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
carmenp spune:
bafta, tin pumnii!
quote:
Fetelor, am intrat sa va spun ca maine dimineata ma internez si joi ma opereaza. Va pup, aveti grija de voi si de puii vostri si ne "vedem" cand oi putea sta in popou la PC.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
iulia-stefy spune:
Multumesc de informatii mephala
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
aime spune:
quote:
Sanatate multa si sa-ti ajute DD!
iulia-stefy spune:
quote:
Cristina, multa sanatate. Sa te ajute Dumneyeu sa treci cu bine peste operatie si sa te refaci usor. Inca o data multa sanatate. Si curaj...
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)