Iasule, mandra cetate... (71)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Fetelor, am intrat sa va spun ca maine dimineata ma internez si joi ma opereaza. Va pup, aveti grija de voi si de puii vostri si ne "vedem" cand oi putea sta in popou la PC.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Iulia, l-am cumparat din Carrefour. Asa arata: http://www.teekanne.ro/admin/uploads/69_Rooibos_20er_CEE_CMYK.gif

Miki, Doamne ajuta sa ne reauzim cu bine.

an electoral: ati votat?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by miki68

Fetelor, am intrat sa va spun ca maine dimineata ma internez si joi ma opereaza. Va pup, aveti grija de voi si de puii vostri si ne "vedem" cand oi putea sta in popou la PC.

Sa dea Dumnezeu sa treci cu bine peste operatie si sa te refaci usor. Multa sanatate!

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

neatza, dau un ceai verde, .

Participam la concurs:

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

bafta, tin pumnii!

quote:

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Miki,tinem pumnii,Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Multumesc de informatii mephala

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Miki,multa,multa sanatate si sa te ajute Dumnezeu sa treci usor peste operatie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

quote:

Sanatate multa si sa-ti ajute DD!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

quote:

Cristina, multa sanatate. Sa te ajute Dumneyeu sa treci cu bine peste operatie si sa te refaci usor. Inca o data multa sanatate. Si curaj...

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput