Iasule, mandra cetate... (71)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

poate va intereseaza pt. prichindei: in Nicolina, langa OMV este instalat circul Europa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Mihi, multa multa sanatate si refacere rapida...

Darria, multumim de info, Otto chiar acum citeste "Fram ursul polar" si chiar ma intreba cand mai mergem la circ. Stii cumva la cat incep specatcolele si cat e biletul?

Pupici si o zi minunata maine,
GAbriela si baietii

Mergi la inceput

Gabriela: deocamdata nu stiu cand sunt spectacolele si nici cat costa biletul. Nu am gasit nici pe net. Doar am vazut aseara, eram in trecere prin zona. Am vazut un tigrisor frumusel. Am rugat-o pe bunica sa mearga sa vada(cred ca ajunge astazi) si cand aflam scriu aici.
editare: nu erau inca scrise orele, zilele si pretul. Cand aflu anunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Am auzit la colege ca un bilet adulti e 25 ron, ptr copii 20 ron. Mi se pare cam mult biletul ptr cei mici.Al meu vrea neaparat la circ, asa ca tre' sa ne conformam.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Multumim mult de informatie

Azi dau un ness mic si slabutz...asa ca va astept, poate se mai si incalzeste, nu?

O zi minunata, vine primavara, au aparut toporasii, au inflorit copacii....ati vazut?

Pupici,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza, eu dau un ceai verde cu iasomie.

Si sa nu uit sa multumesc fetelor care mi-au votat pozele inscrise in concurs.
Daca vreti sa vedeti un clasament provizoriu...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by aime

Am auzit la colege ca un bilet adulti e 25 ron, ptr copii 20 ron. Mi se pare cam mult biletul ptr cei mici.Al meu vrea neaparat la circ, asa ca tre' sa ne conformam.

Si noi!

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Mihaela, felicitari... strumfii tai sunt pe locul intai in clasament

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Circ Europa: spectacole si pret.
28 martie - 13 aprilie.
zilnic: ora 18 si sambata - duminica: 15 si la 18.
pret bilet: copil 20 ron, adult 25 ron si loja 30 ron.
Uite ca fac reclama(mai e si gratuita) circului

Am fost astazi si am vazut tigrisorii, leii, un ponei, un magar si un calut. Vai de ei, slabuti si chinuiti.

Gabriela: stim ca au inflorit copacii. Doamna rinita alergica sezoniera isi face mereu aparitia si-mi chinuie fetita

Mergi la inceput