Iasule, mandra cetate... (71)
Raspunsuri - Pagina 10
Darria spune:
poate va intereseaza pt. prichindei: in Nicolina, langa OMV este instalat circul Europa.
GabrielaG spune:
Mihi, multa multa sanatate si refacere rapida...

Darria, multumim de info, Otto chiar acum citeste "Fram ursul polar" si chiar ma intreba cand mai mergem la circ. Stii cumva la cat incep specatcolele si cat e biletul?
Pupici si o zi minunata maine,
GAbriela si baietii
Darria spune:
Gabriela: deocamdata nu stiu cand sunt spectacolele si nici cat costa biletul. Nu am gasit nici pe net. Doar am vazut aseara, eram in trecere prin zona. Am vazut un tigrisor frumusel. Am rugat-o pe bunica sa mearga sa vada(cred ca ajunge astazi) si cand aflam scriu aici.
editare: nu erau inca scrise orele, zilele si pretul. Cand aflu anunt.
aime spune:
Am auzit la colege ca un bilet adulti e 25 ron, ptr copii 20 ron. Mi se pare cam mult biletul ptr cei mici.Al meu vrea neaparat la circ, asa ca tre' sa ne conformam.
mephala30 spune:
da, costa cam mult....
votati: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
GabrielaG spune:
Multumim mult de informatie 

Azi dau un ness mic si slabutz...asa ca va astept, poate se mai si incalzeste, nu?
O zi minunata, vine primavara, au aparut toporasii, au inflorit copacii....ati vazut?
Pupici,
Gabriela si baietii
mephala30 spune:
Neatza, eu dau un ceai verde cu iasomie.
Si sa nu uit sa multumesc fetelor care mi-au votat pozele inscrise in concurs. 
Daca vreti sa vedeti un clasament provizoriu...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by aime
Am auzit la colege ca un bilet adulti e 25 ron, ptr copii 20 ron. Mi se pare cam mult biletul ptr cei mici.Al meu vrea neaparat la circ, asa ca tre' sa ne conformam.
Si noi!
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
iulia-stefy spune:
Mihaela, felicitari... strumfii tai sunt pe locul intai in clasament
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
Darria spune:
Circ Europa: spectacole si pret.
28 martie - 13 aprilie.
zilnic: ora 18 si sambata - duminica: 15 si la 18.
pret bilet: copil 20 ron, adult 25 ron si loja 30 ron.
Uite ca fac reclama(mai e si gratuita) circului ![]()
Am fost astazi si am vazut tigrisorii, leii, un ponei, un magar si un calut. Vai de ei, slabuti si chinuiti.
Gabriela: stim ca au inflorit copacii. Doamna rinita alergica sezoniera isi face mereu aparitia si-mi chinuie fetita