Iasule, mandra cetate... (71)
Raspunsuri - Pagina 16
adi69 spune:
Multumesc de invitatie!
Nu ies,dar nu ptr ca e "pisacioasa" vremea,ca mie-mi place cand ploua,ci ptr ca am reusit sa racesc la burta,as'noapte m-am cam chinuit..
Nu-mi aduc aminte cum ma spalam eu,parca puneam peste bandaj o bucata de tifon mai groasa si un prosop in jurul taliei,spalam jumatatea de sus,apoi cea de jos era simplu.Sau,rogi sotul sa te spele,cu dusul,usurel fara prea multa apa in partea de sus si tu tii un prosop peste operatie.
Nu-i bai daca uzi putin bandajul,il schimbi imediat dupa.
iulia-stefy spune:
quote:
Originally posted by miki68
Buna dimineata! Dau un ness ca n-am chef sa fac cafea! Tare putin mai scrieti... Eu, casnica fiind acum, m-a plictisesc de nu mai pot. Acu' am o problema. Grava. N-am voie sa fac baie cel putin o luna de la op. Buuun... Da' cica sa fac dus fara sa ud pansamentul. Cum frate, fir-ar mama ei de gravitatie, ca tot la burtica se aduna toata apa. Pe cap m-am spalat in chiuveta, da' restul? Ma rog, "extremitatile" de sub burtica
am reusit eu sa le spal cu dusul, da' ce fac cu restul. Astept provincia
O cunostinta de a mea in aceeasi situatie, stiu ca isi punea o bucata de folie de plastic cu leucoplast. S-a chinuit mult cu spalatul. Multa sanatate.
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
adi69 spune:
Stai bre,totusi,n-ai voie sa uzi pansamentul in primele zile dupa operatie,daca ti-a scos firele,poti face dus calumea,doar sa nu insisti cu apa si sapun la " locul faptei",care, de altfel, daca are leucoplast e oarecum protejat,si daca se uda il schimbi.
Nu?
adi69 spune:
Tot eu..
Ce sa scriu pe un tort in forma de carte ptr un barbat care implineste 40 de ani?
Ceva haios,sau ceva serios sau de amandoua..dar ce?
miki68 spune:
quote:
Originally posted by adi69
Tot eu..
Ce sa scriu pe un tort in forma de carte ptr un barbat care implineste 40 de ani?
Ceva haios,sau ceva serios sau de amandoua..dar ce?
Adriana
Carpe Diem?! Ca nici nu stii cand trece timpul si te trezesti... batran

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
herra spune:
buna fetelor.
sunt suparata rau, Vlad are angina pultacee. febra peste 39 de marti seara. aseara la spital, dar am refuzat internarea. si deja al 2-lea fel de antibiotic.
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
mephala30 spune:
Herra, imi pare rau pentru Vlad, va dorim multa sanatate!
Adi, mersi pentru raspuns.
Week. placut!
NU cersim voturi, ci doar atentie:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
Darria spune:
Herra: multa sanatate baietelului si insanatosire grabnica.
Adriana: as prefera sa am scris ceva haios pe tort.
Simo78 spune:
miki daca e pansament stil vivapore, se uda numai pe deasupra, apoi il dezlipesti, schimbi si compresele sterile si pui altul in loc. Sau te "inconjori" cu folie alimentara. Sotula sa face, are o interventi ela genunchi..
Eu la ceza m-am spalat chiar si in maternitate si apoi mi-a schimbat pansamentul.
Sanatate muuulta la copilasii bolnavi. 
Simo
mami de Matei
Viata unei fetite de 4 ani - haideti sa o salvam