Iasule, mandra cetate... (71)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Buna dimineata!Multumesc!
Acum am ajuns de la spital,primul meci e castigat!N-am stat degeaba cumintele in casa doo saptamani...Catalina e OK ,nu mai are otita insa trebuie sa terminam tratamentul cu antibiotic...sinupret si ce ne-a mai dat luni.

Altceva? Cu ce va mai laudati?
N-am mai scris de mult insa v-am mai citit din cand in cand,am prins tot din urma..Ati fost la Circ?
Oare ce-o face Nora? Vad ca nu mai intra deloc,s-au petrecarit sambata sau duminica cu Andreea...

Carmen ce mai face Alex? sanatos?

Carmen(mephala) si Miha,cum stati cu concursul?

Cristina,nu te intinzi,sant utile informatiile..Eu am doua operatii la burta plus cezariana..prin urmare stiu cam ce inseamna,super replica i-ai dat madamei doctor!

DAria,multumesc ,i-am dat biotics,acum astept sa vad daca mai iese cu scaunul..:)

Aime,sarbatoritul ne-a pandit din balcon sa vada ce tort i-am adus,si cica a intrat in camera topaind ca un copilas"mi-a facut camasaa,mi-a facut camasaa!"
Oricum urmeaza si tura 2,de Constantin..cred ca am sa raman in pana de idei ,asta cu camasa e "copiata"ca nu mai stiam ce sa fac,repede si simplu..

V-am pupat ,ma duc sa pregatesc masa ca am copil flamand..:) dar sanatos!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

BUna dimineata!

Adi,super tortul,ca intotdeauna! Si ma bucur ca e mai bine Catalina. Multi pupici!

Cristina,refacere rapida si ai grija de tine,treburile nu fug nicaieri.
Foarte urat din partea dnei doctor. Ce ma enertveaza apelative de genul "draguta"... Asta ca asta,dar "duduie" ma scoate din pepeni.

O zi minunata tuturor!

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Adi, te rog spune-mi si mie cu ce-ai acoperit tortul? Pasta de zahar a Adrianei? Sau fondant? Cumperi sau il faci in casa?

NU cersim voturi, ci doar atentie: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Bine v-am gasit... Am o perioada cam plina si de asta ajung asa rar pe aici. Alex e bine va multumesc, tocmai vorbind cu tata-sau am hotarat ca nu il duc maine la graid si mai vedem si sapt viitoare cica ar fi 1 caz de scarlatina si as vrea sa evit...

Oana, intreaba si tu maine sa vezi la ce te poti astepta... Am sunat si la Sanepid si la DSP... au 1 singur caz raportat... daca afli ceva spune-mi si mie te rog pe mess, ca nu stiu cand mai ajung pe aici, ca am 2-3 saptamani cumplite.

Adriana pupici printesei, Aime si lui Vladut pupicei.
Pupici prietenelor mele dragi de pe DC si va doresc numai bine.

Va pup si numai sanatate tuturor.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mephala30

Adi, te rog spune-mi si mie cu ce-ai acoperit tortul? Pasta de zahar a Adrianei? Sau fondant? Cumperi sau il faci in casa?

NU cersim voturi, ci doar atentie: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Cu pasta de zahar a Adrianei...

Mergi la inceput

CArmen ..scarlatina?!?

A inceput sa apara din nou? In ianuarie a avut dr de familie o pacienta cu scarlatina si se minuna ca nu mai vazuse de f multa vreme..

Mergi la inceput

Ma duc la culcare..Noapte buna ,vise placute ,ingerii sa va sarute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Buna dimineata! Dau un ness ca n-am chef sa fac cafea! Tare putin mai scrieti... Eu, casnica fiind acum, m-a plictisesc de nu mai pot. Acu' am o problema. Grava. N-am voie sa fac baie cel putin o luna de la op. Buuun... Da' cica sa fac dus fara sa ud pansamentul. Cum frate, fir-ar mama ei de gravitatie, ca tot la burtica se aduna toata apa. Pe cap m-am spalat in chiuveta, da' restul? Ma rog, "extremitatile" de sub burtica am reusit eu sa le spal cu dusul, da' ce fac cu restul. Astept provincia

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Buna dimineata si de la mine.As bea si eu putin ness..
Cristina,ce fel de pasnament ai la burtik?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

De-ala auto adeziv. Il dezlipesti ca pe un abtibild si-l pui.

EDIT: Te invit la mine la un ness. Asta daca "te risti" sa iesi din casa pe vremea asta pishacioasa.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput