Clipe de viata 2008 (1)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

hey girls!!!!!!!!!!!!! ce faceti?
ma mai tineti minte si pe mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Hai sa traiti...Sper ca mai primiti si intarziate:)) Alexutza deja mi-a dat linkul...NIMENI....altcineva..deci bag de seama ca aveti ceva cu mine)am uitat sa va spun am mania persecutiei).
Deci s-o iau cu inceputul...vin de la servici ,imbracata incaltata intru sa dau drumul la computer ca sa vad ce ati mai scris...asta ca sa vedeti cat de bine m-am simtit in grupul asta.Intru si gasesc....minunea.De enervat nu m-am mai putut enerva ca eram foarte sigura ca asa se va intampla..si va si spun din ce cauza s-a intamplat....a spus cineva..a complain cineva ca...prea s-a inchis repede.Si cred ca am si ideea cine a facut-o dar nu vreau sa comentez.Dar pentru ca voi dragele mele, santeti obisnuite cu romanisme de-astea...banuiesc ca nu v-ati suparat, nu?Ca doar voi santeti fete destepte.Am vrut sa spun de la inceput ca sa puneti un alt titlu si in nici un caz sa nu contina cuvantul aspirante...ca era sigur ca o sa-l inchida..acum nu or sa mai fie probleme, asta ca sa vedeti ce inseamna sa fii ..subiectiv.Si fetele de la o anumita odisee , au ajuns sa aiba conflicte si la un moment dat s-au spart gasca si unele si-au facut alt subiect ..dar nu au folosit odisee(bine jucat!!) si nu le-a inchis nimeni subiectul.Tot la aspirante fetele mai vechi au un subiect aspirante cu vechime, deci intr-o oarecare masura cand am aparut noi, ele probabil ca tot asa nu-si gaseau locul... si si-au facut un subiect Aspirante cu vechime...ca lor nu li s-a inchis subiectul...asta e partea a doua(aici se aplica faza cu subiectivismul!!).De ce nu li s-a inchis???? Pentru ca nici una dintre noi(aceste minunate ce santem!!!) nu s-a dus cu doua deJte ridicate sus la tavar`sa sa-i spuna stii...alea au deschis alt subiect si noi..am ramas aici.Deci voi s-o credeti pe baba Crisa , ca e trecuta prin ..faze de-astea de 3 bani..si stie Ok gata.
In alta ordine de idei...TARE MA BUCUR CA SANT AICI CU VOI!!!!!
ALEXA , MULTUMIM!!!
VA PUP,
CRISOASA!!!!!!!

http://tt.lilypie.com/lZpam5.png
Vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

quote:
Originally posted by Blanche25

hey girls!!!!!!!!!!!!! ce faceti?
ma mai tineti minte si pe mine?

ASTA DA SURPRIZA!!
BINE AI VENIT, SPERAM SA SCRII MAI DES!!
Crisa

http://tt.lilypie.com/lZpam5.png
Vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

blanche ......ce surpriza placuta, cum sa nu te mai tinem minte ??? si sper sa treci mai des pe aici.

crisuto, la asta nu m-am gandit si chiar cred ca ai dreptate....sigur asa s-a intamplat....

maryb 6+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Blanche ca imi era dor de tine!!!!!!!!!!!!!!!!
ce mai faci?
cum te mai simti?
ceva noutati?
hai da repede detalii.........................
Crisa te din dragostesi pe urma te ca sa iti treaca...................
cum adica sa te uitam?????????????????
eu abia asteptam sa te trezesti si sa vii pe forum........
hai ca am si eu o zi mai libera......ca doar e vineri............

ROXANA+18 de Bianca Daniela

Mergi la inceput

Crisa, iubita!!!! Un pupic special pentru tine
Ma bucur ca ati deschis un astfel de subiect, sunt aici multe fete dragi mie.
Nu imi era locul la aspirante deloc, de aceea nu am mai scris. Acum aici cu voi am sa scriu mai des.
Ce mai faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Butterfly1 spune:

Buna fetelor !!! Bine ati venit in club !!! Pup si eu pe voi !!!!

Butterfly1

Mergi la inceput

oooooooooooooooOOOOOOOOOOOO ce gravidute dragi mie am vazut!!!!!!!!!!!!!!!
Maryb, Baby pupici la patrat voua si minunilor din burtica!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Nu pot sa zic decat of.

Blanche, bine ai venit. Eu te-am prins foarte putin la aspirante.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
13+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Butterfly1 spune:

Fetelor , va rog io muuult , haideti sa o incurajampe Bebi ca se duce si ea la eco ! Sa n-o lasam singurica....

Butterfly1

Mergi la inceput