Clipe de viata 2008 (1)
Raspunsuri - Pagina 12
baby_r7 spune:
eu chiar fug la odisee...................ca am ramas singurica aici..........

UNDE SUNTETI??????????????
ROXANA
+18 de
Bianca Daniela
Butterfly1 spune:
fetele , dati-mi si mie un buzz ca nu pot sa va bag in lista de mess !!!
Butterfly1
voicu_bebi spune:
butterfly ti-am dat add dar inca nimic
stiu ca si alexa avea problema asta
Anca..viitoare mamica 

monica_dicut spune:
Nu stiu uunde a 
toata lumea 

E vineri azi si e de inteles. Eu deja am innebunit la birou. Vreau sa plec acasa sa stau in pat (pe naiba ca i-am pus gand rau frigiderului, ca imi transmite un miros ciudat)
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
13+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
voicu_bebi spune:
monica..i-ati fato carbune din ala ce absoarbe mirosul din frigider eu din ala imi iau .
Anca..viitoare mamica 

oanaiacovita spune:
Fetele, mai bantui si eu pe aici..dar stau in bucatarie..
Fac prajituri...

Imi astept sotul din delegatie...
Oana
V.I.S.U.L. unei nopti de primavara
noi2
baby_r7 spune:
eu sunt dusa......monica eu credeam ca i-ai pus gand rau ca miroase bine.............
ce sa-i faci hormani mei se gandesc numai la mancare de la o vreme................

eu acasa pt. miros am o solutie mai "babeasca".........o jumatate de lamaie ...............si nu imi miroase deloc...........
fetele eu sunt pe mess, dar sunt pe invizibil, ca din cand in cand ma viziteaza sefa................![]()
![]()
![]()
![]()
de forum nu zice nimic de cand sunt
..............![]()
![]()
![]()
ROXANA
+18 de
Bianca Daniela
arinaa spune:
oauuuuuuu da ce harnice sunteti si vin si eu dupa voi poate e contagioasa si harnicia:P
voicu bebi saru'mana de adresa si parola...cum ajung acasa ma apuc pe postat poze ...ca de ce credeti ca numai voi sunteti "mumoase"?
Alexa am dat kikssssssss ...vazui rosu ieri 

,da da u un poop poate se ia si gravideala ![]()
![]()
http://tt.lilypie.com/Lg7Ap2.png
voicu_bebi spune:
arinaa
ok iubita ma bucur ca ai primit te asteptam cu pozele de sexy mama
ok baby este invizibila ..e bine ca te lasa sefa pe forum. bey si eu sunt fomista de la un timp aaa si sa nu uitam turele la toilet
eu atac mereu frigiderul
Anca..viitoare mamica 

baby_r7 spune:
bebi eu am lasat-o mai moale cu wc-ul................ma duc mai rar..........dar am inteles ca in trimestrul 3 o sa revina plimbare la wc...................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ROXANA
+18 de
Bianca Daniela