Aspirante optimiste > 20 ani (278)
Raspunsuri - Pagina 9
noname spune:
Marynik
eu incerc iubita sa ma linistesc dar nu prea pot. Stii si tu cum este.
Am programare la endocrinolog pe 25.03.2008.
Va rog din suflet, dak a fost cineva la endocrinolog sa imi spuneti si mie ce ati facut acolo: analize, ......? ca eu habar nu am ce am sa fac acolo
si mi-e sa nu ma ia pe neasteptate.
Vreau si eu sa fiu 
Bb hai la mama!"!!
Dana
marynik spune:
Nu ti fie teama , ca nu ti face nimik endocrinologul , nu musca ![]()
O sa purtati o discutie despre tot istoricul tau si iti va recomanda analize hormonale in anumite zile ale cm
E posibil sa ti examineze sanii , sa ti vada pilozitatea de pe corp , chestii de astea..
La ce dr endo ai programare si unde ?
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe
noname spune:
Mersi mult marynik. Imi era frica sa nu vin muscata de acolo
.Silviu Predoi mi-a recomandat sa merg la un endocrinolog si mi-a zis ca dak nu am unul , imi recomanda unul foarte bun la medlife acolo. O cheama Copaescu Cristina.
Vreau si eu sa fiu 
Bb hai la mama!!!
Dana
Arianna_M spune:
Noname.....
ma bucur k ai fost la dr. Predoi.....ti-am zis si mie mi-a lasat o impresie foarte buna.
si eu voi ramne la el.
7 Kg pierdute....mai am inca 7 de pierdut....!!!
Butterfly1 spune:
La endocrinolog vei purta o discutie in prealabil...probabil te va examina pe loc , iar apoi iti va da o lista cu analizele pe care trebuie sa le faci. In functie de rez la analize va hotari ce e de facut.
Butterfly1
noname spune:
[quote]Originally posted by Arianna_M
Noname.....
ma bucur k ai fost la dr. Predoi.....ti-am zis si mie mi-a lasat o impresie foarte buna.
si eu voi ramne la el.
-ici multi ARIANNA
Pe aici se vb despre niste abonamente care se fac la medlife.
Stii ceva?
Vreau si eu sa fiu 
Bb hai la mama!!!
Dana
arinaa spune:
anidaz ,cam asta am intetes si eu ...deci in concluzie subiectul aspirante nu s-a mutat,doar s-au separat un picutz ...aspirantele vechi de cele noi(adica noi)...cel putin asa a reiesit din mesajul lui crisa...daca noi nu ne-am simtit sa ne deschidem un nou subiect cu "aspirante noi" au luat ele masuri...oricum eu nu ma simt marginalizata ,dar ca sa o citez pe crisa "nu am sa-mi mai bag nasul" pe acolo
http://tt.lilypie.com/Lg7Ap2.png
gaby76 spune:
Arinna, nu te supara pe Crisa ca ea e asa mai directa si mai taioasa dar e o fata fff buna! Si, probabil, nu s-a exprimat ea prea bine dar voi puteti scrie acolo dar nu despre simptomeala si teste ca noi deja suntem satule si unele dintre noi dezamagite si de simptome si de teste si vrem sa luam o pauza de chestii de astea! Asta incearca fetele sa spuna la Clipe...
Si cred ca am sa fac eu un subiect: "Aspirante pesimiste sau foarte pesimiste" pt ca declar z1!
http://tt.lilypie.com/fdZUp2.png
Pozici din tinereti ![]()
pana pe 28 august 
arinaa spune:
nici nu ma indoiesc de bunatatea lui crisa ...nici macar nu m-a deranjat modul ei de a se exprima ,oricum eu doar am citat-o...si am promis ca nu-mi mai bag nasul pe acolo...
si chiar ma gandeam sa fac un subiect "noi aspirante" ...oricum ne vom gasi noi locusorul pe undeva
http://tt.lilypie.com/Lg7Ap2.png
noname spune:
ARINNAuite un
-ic de la mine sa nu mai fii suparata.
Vreau si eu sa fiu 
Bb hai la mama!!!
Dana