Aspirante optimiste > 20 ani (278)
Raspunsuri - Pagina 8
baby_r7 spune:
Anca si Maria va 
pe amandoua!!!!!!!!!!!!!
fetele am si eu o intrebare la voi toate.......
daca s-a inchis subiectul acela asta inseamna ca noi nu ne mai putem intalni??????????????????
ce spuneti?
si daca vreti intrati pe mail-ul comun sa va puneti telefoanele, poze, etc.........
ROXANA
+18 de
Bianca Daniela
voicu_bebi spune:
baby intra pe Clipe de viata...acolo suntem majoritatea..da da-ne si noua idul si parola de la mail...pt poze nr de tel..ok te asteptam acolo.te pup
Anca..viitoare mamica 

claudinna spune:
s-a mutat bairamul in alt apartament:PP
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
nu uitati sa dati clik pe casuta:)
fff important!!
totul pentru bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=325451416449_47656823313" target="_blank">burtica
15+
noname spune:
Buna fetelor!!!
Am vrut sa scriu la clipe de viatza, dar am vazut ca acolo nu mai vor fetele vechi sa scrie despre teste, ce am facut la medic....si alte chestii de genul asta.
Am fost programata pe 12.03.2008 la Radu Vladareanu pt a vedea si o alta opinie.
Am ajuns in cabinet, a vazut analizele mele foarteeeeee vechi, s-a uitat peste HSG, si in maxim 1 minut a ajuns la concluzia(fara sa imi faca vreun control, sau macar o eco ca eram ziua 10 de la CM )cfa eu nu pot face un Bb pe cale naturala si imi trebuie IA .
Buuuuun, ajung afara, la asistenta sa platesc.
Fetelor 200 ron, in 3 minute, fara ca macar sa ma consulte.
Nu mi se pare deloc normal.
Pe 14.03.2008 am fost programata la Silviu Predoi la Medlife.
Un doctor de nota 1000 . Am stat de vb cu dansul, mi-a facut o programare la endocrinolog,mi-a dat sa repet analizele de ziua 3 si progesteronul, pana in ziua 7 de la ultimul Cm trebuie sa imi repet HSg ,in zilele 10-15 al;e Cm trebuie sa imi fac o eco intravaginala, si dupa ce termin toate astea de facut, o programare la domnul doctor sa vedemn de unde incepem.
Dak voi putea sa am un Bb pe cale naturala, prin Ia sau prin FIV.
Mai am putin de asteptat pana voi vedea negru pe alb daca sunt sanse sau nu.
Pana atunci sper din tot sufletul sa am sanse si sa nu ma mai chinui atat.
Vreau si eu sa fiu 
Bb hai la mama!!!
Dana
oanaiacovita spune:
Noname, ma bucur ca ai gasit un dr care sa stie ce vorbeste si care iti va face toate investigatiile sa fie bine si la tine.
Sper ca in curand va aparea soarele si pe strada da...mai ai multi pasi de facut si unul sigur te va duce catre un bebe..
Felicitari si tinem pumnii sa ti se implineasca visul...
Oana
V.I.S.U.L. unei nopti de primavara
noi2
Butterfly1 spune:
Noname , e cumplit sa treci prin ceea ce ai trecut tu. Si vladareanu ala , putea macar sa-ti faca o eco , o analiza ceva....o fi el deshtept da nu stiu , mi se pare un pic absurd...Oricum ai grija si te rog sa ne tii la curent cu ce se intampla. Trebuie sa rezolvi asta intr-un fel....
Butterfly1
noname spune:
Fetelor, va multumesc mult pentru sustinere. Oricum va dati seama ca ieri am fost foarte stresata, cazuta in butoi pana in gat, ca nu stiu.....ma enerveaza asteptarea asta... stiu ca nu e bine sa ma enervez si sa imi fac griji... dar totusi sunt om si sunt anumite stari sufletesti peste care pur si simplu nu pot trece.
Va tin la curent cu tot ce se intampla.
Pana atunci.... sunt ziua 13 si o sa ma apuc de prestat![]()
Vreau si eu sa fiu 
Bb hai la mama!!!
Dana
Butterfly1 spune:
Noname , bafta la prestat ! Si mai gandeshte-te si la altceva ca altfel pici in butoi rau de tot !!!!![]()
Butterfly1
marynik spune:
Noname , te felicit pt decizia ta de a merge la dr sa cauti adevarata problema , e un lucru mare ca ai constientizat ca ai probleme si ca ai nevoie de ajutor
Bravo tie
Acum ca ai facut pasul cel important o sa i dai de capat ,ai sa vezi , esti pe maini bune acum , dr Predoi este un dr f bun , mai ales pe infertilitate
Dupa ca ma linistesc si eu putin , voi merge si eu la dansul
Atunci vom putea impartasi impresii despre el
Intre timp , poti sa ma tii la curent cum decurge problema la tine
Si linisteste te ca o sa fie bine
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe