Aspirante optimiste > 20 ani (278)
Raspunsuri - Pagina 13
Butterfly1 spune:
Eu nu m-am luat de nimeni. Pur si simplu m-am simtzit prost si atat.
Credema ca stau de mai mult de 2 ani pe forumul asta dar a trebuit sa-mi schimb userul ca am avut probleme cue el si din acest motiv apar ca membru nou.
Hai sa lasam fetele sa discute de ale lor ca nu stau ele acum sa citeasca mesaje de genul asta ! Au si ele problemele lor.
Brave , daca te-am deranjat cu ceva , scuza-ma !!!!
Butterfly1
bb_yasmi spune:
neata
am intrat si eu ca de obicei sa vad ce gravidute au mai aparut si SURPRIZA: ALEXA!!!!! FELICITARI!!!! SA AI O SARCINA USOARA , O NASTERE USOARA SI UN BEBE SANATOS!!!! BRAVO!!! FELICITARI MAMI!!!

aa si ca sa nu uit: FELICITARI VOICU BEBI (te-am cautat pe la odiseee sa te felicit dar nu te-am gasit!!!), FELICITARI OLIVIA!!!

FELICITARI TUTUROR GRAVIDUTELOR!!!
iar restul aspirantelor: FITI OPTIMISTE IN CURAND VETI FI SI VOI 
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
arinaa spune:
'neata fetele ...cam tarziu dar mai e ceva cafea si pt mine?
crisa am recitit tot ce ai postat ....asa ca aspirantelor dragi cam asta ar fi concluzia : fetele s-au vb pe la colturi sa se retraga in grup organizat si sa fie ele SI ATAT ,sa nu mai posteze la aspirante (iar cand s-a facut lucrul acesta crisa a tras de urechi) ca de ....doar nu avem acelasi scop comun,si-au facut cont de e-mail comun ...beleaua e ca noi am aflat in momentul in care din greseala ni s-a trimis si noua si id-ul si parola ,si ne-am resemnat .Acum crisa ,dupa ce a dat cateva raspunsuri mai mult sau mai putin pertinente se retrage suparata pe vechile aspirante ca nu au sustinut-o in batalie.
Asta e noile aspirante ne cerem scuze ca existam ....
http://tt.lilypie.com/Lg7Ap2.png
arinaa spune:
si era sa uit ...noi am postat aici ca ne-ati fost dragi si in povestile vostre ne regaseam si noi...
Voi a-ti decis sa fie 2...nici nu stiu cum sa le zic grupuri sau cum?
Oricum noi nu declaram nimanui razboi si ne face in continoare placere prezenta si noilor si vechilor aspirante
noname spune:
Mai fetelor, chiar nu mai are rost sa va certati si sa dezgropati mortii acum.
La urma urmei scrie cine vrea, unde vrea.Discutiile astea chiar nu isi au rostul.Poate una a fost nervoasa cand a dat explicatii, sau cealalta atunci cand a citi nu a inteles, si a interpretat gresit, dar sincer nu are rost sa ne certam si sa ne despartim in 2 grupuri pt un subiect nou.
Pupicei la toate fetele!!! si haideti sa nu ne mai certam!!!!
Vreau si eu sa fiu 
Bb hai la mama!!!
Dana
oanaiacovita spune:
Arinaa, mi se par postarile tale pline de rautate si nu ma jenez sa o zic...
O sa iti spun ceva si e ultima data cand intervin intr-o disputa...dar pentru ca sunt de ce va timp pe forum si le cunosc pe fete si in afara forumului sunt total impotriva a ceea ce spui tu aici la aspirante...
Daca te uiti un pic mai atent vei vedea ca sunt enorm de multe subiecte aici, pe diferite teme..teme la care participa fiecare in functie de problemele pe care le are...
Faptul ca a aparut un alt subiect da dovada doar ca unele dintre noi au altfel de probleme si pentru ca ne tragem de la aspirante nu are nimic a face...
Fetele care au ramas gravi si au plecat la odisee nu inseamna ca ne-au parasit...pur si simplu sunt in alt stadiu al vietii lor...
Asa si noi...pur si simplu am trecut de perioada in care vorbeam toata ziua de simptome, zile ale cm , etc...
Daca vrei ia-o ca pe o altfel de gravideala...
Deci mi se pare in primul rand lipsit de respect ceea ce continui tu sa faci...este destul de mult loc pe forum pentru orice problema...si daca nu ar fi acel subiect, fii sigura ca fetele cu vechime avem si alte metode sa pastram legatura...
Cu timpul vor veni si alte aspirante noi si tu vei capata vechime aici pe forum...poate atunci ne vei intelege...poate...
Oana
Un
pentru noi...
noi2
arinaa spune:
oana daca postarile mele ti se par pline de rautate ....atunci postarile prietenelor tale cum ti se par?
sunt perfect deacord de zici tu ...cu simptomele de gravideala ca deja erau un subiect tabu....am vazut ca atunci cand postam ....eram ingnorate,dar ce zici ca atunci cand am intrat si noi pe clipe sa mai zicem de una de alta ....ni s-a spus sa nu ne bagam nasul?
a ....nu zici nimic pt ca erau prietenele tale.
Cu stima si respect arina ....aspiranta noua
oanaiacovita spune:
Postarile prietenelor mele mi se par doar un raspuns la ce s-a scris...doar atat...
Faptul ca ele au personalitate si nu le place sa se lase jignite, nu mi se pare ceva rau...chiar deloc...
E normal sa raspunzi la niste acuze...nu poti lasa lucrurile asa cand cineva te acuza pe nedrept...
Oana
Un
pentru noi...
noi2
Butterfly1 spune:
Noname are dreptate : vreau si eu sa fiu 
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fetelor , de ce va stricatzi ziua de duminica cu nishte lucruri care nu-si au rostul....
Butterfly1