Aspirante optimiste > 20 ani (278)
Raspunsuri - Pagina 12
adelaalba spune:
bUNA DIMINEATA FETELOR!
Eu sunt noua prin zona dar ca si voi imi dpresc sa fiu
ARINAA_scuze ca imi bag nasul dar as vrea sa-ti spun ca ar trebui sa-l convingi pe sotul tau sa-si faca analizele cat mai repede.Si eu am patit la fel cu al meu.Nu si nu ca el e ok si m-am rugat luni de zile, am plans , m-am isterizat si multe alte metode aplicate si pana la urma am reusit.Iar la analize s-a dovedit ca nu era tocmai ok asa cum sustinea el.Spun sa- nu mai asteptati pana la toamna pt ca , daca el are ceva probleme(eu va doresc sa nu aveti)dar daca doamne -fereste , are ceva atunci pana la toamna o sa aiba timp sa se trateze.Nu mai pierdeti timpul.Va spun din proprie experienta.Bafta multa !
VREAU SI EU 
adelaalba spune:
bUNA DIMINEATA FETELOR!
Eu sunt noua prin zona dar ca si voi imi dpresc sa fiu
ARINAA_scuze ca imi bag nasul dar as vrea sa-ti spun ca ar trebui sa-l convingi pe sotul tau sa-si faca analizele cat mai repede.Si eu am patit la fel cu al meu.Nu si nu ca el e ok si m-am rugat luni de zile, am plans , m-am isterizat si multe alte metode aplicate si pana la urma am reusit.Iar la analize s-a dovedit ca nu era tocmai ok asa cum sustinea el.Spun sa- nu mai asteptati pana la toamna pt ca , daca el are ceva probleme(eu va doresc sa nu aveti)dar daca doamne -fereste , are ceva atunci pana la toamna o sa aiba timp sa se trateze.Nu mai pierdeti timpul.Va spun din proprie experienta.Bafta multa !
VREAU SI EU 
BraveGirl spune:
Buna fetelor. Am intrat si eu putin sa vad ce s-a mai intamplat si nu inteleg nimic....De ce a aparut un nou subiect? Imi explica si mie cineva? Nu am timp acum sa citesc din urma pt ca trebuie sa plecam sa ne plimbam. Sa intelg ca aspirantele mai vechi nu ne vor printre ele? Sau?????
==========
Corina
Albumul meu
http://tt.lilypie.com/gqapp2.png
Butterfly1 spune:
Buna Brave ! Aluzia asta este ref la mine ? Pur si simplu intrebam , nu esti obligata sa raspunzi , cred ca o sa mut subiectul in alta parte daca trebuie.
Butterfly1
marynik spune:
quote:
Originally posted by Butterfly1
Buna Brave ! Aluzia asta este ref la mine ? Pur si simplu intrebam , nu esti obligata sa raspunzi , cred ca o sa mut subiectul in alta parte daca trebuie.
Butterfly1

ce te a facut pe tine sa crezi Brave a facut vreo aluzie la tine ????
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe
Butterfly1 spune:
Deschisesem un subiect despre IMC (indicele de masa corporala) si atata timp cat nu avea leg cu bbii am inteles ca trebuie sa mut subiectul. Si l-am sters ca sa nu fie probleme.
Butterfly1
marynik spune:
quote:
Originally posted by Butterfly1
Deschisesem un subiect despre IMC (indicele de masa corporala) si atata timp cat nu avea leg cu bbii am inteles ca trebuie sa mut subiectul. Si l-am sters ca sa nu fie probleme.
Butterfly1
ok...dar cine te a facut pe tine sa crezi ca ar trebui sa l stergi ??
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe
Butterfly1 spune:
A fost pusa intrebarea de ce a aparut un nou subiect. Acuma , eu la faza asta m-am simtit. Poate nu se referea la mine si a fost o actiune de moment , dar nu vreau sa creada fetele ca ma bag in discutiile lor sau ca le distrag atentia cu altceva.
Butterfly1
marynik spune:
ok...se pare ca tu nu stii ce inseamna 'subiect nou'...
tu esti noua pe acest forum din cate vad..ai grija cum reactionezi , citeste mai bine inainte de a te lua de cineva fara motiv...poti fi sanctionata pt atac la persoana...
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe
noname spune:
Buna fetelor!!!
Ceva noutati astazi?
Teste pozitive, aspirante fericite?
Vreau si eu sa fiu 
Bb hai la mama!!!
Dana