Fetele din jud. Hunedoara

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

marami, nu mai ai insomnii?

noi
Impreuna pentru Emma
VERDE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Buna dimineata!

va ofer cate o de relaxare si cate o

Perlute
O viata traita de pe o zi pe alta
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Sall!
A iesit un pic soarele si-ati parasit "campul de lupta"???

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Sal ,noi am fost pe afara putin da e rece , acum cam bate vantul si ficamea numai ce a adormit ca pana acum nu a avut timp

Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Buna seara!

Am ratat cafeaua,dar n-am mai avut timp...parca am tot mai putin.Iesiram si noi un pic afara,dar batea un vant receeee,asa ca am venit repede inapoi...eram cu Mirunica in brate,n-am mai scos carut,ca-mi rupe mainile..Avem si o mica 'victorie',fata papa piure de legume de ieri,vad ca tare-i place...asa ca acum am ocupatie la amiaza,de facut supa si pasat legume samd..

Marami mai pune poze,pai numai doua?

Lulu merci.Pupam mama obosita...Tot am vrut sa te intreb:de ce ai tuns fata,imi placea mai mult cu parul lung...

Mergi la inceput

Ochi_verzi voi ce mai faceti,ce mai e nou pe la voi,la munte?

Plec sa iau o pastila,ca m-a luat durerea de cap

V-am tzucat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Buna seara!
Danuta, friggg...a iesit azi un pic soarele dar tot frig.Ieri a nins in Parang dar asa ca la carte.A fost "serifu"(asa-l alint eu) c-a avut ceva de lucru acolo si el mi-a spus.
Noi suntem bine, doar el mai mucaie...
Am fost un pic la aer si la ai mei(stau la 2 pasi de noi) si maine o lasam pe Diana la ei, ca deh, sa se alinte un pic si cu ei.
Ma gandeam azi la Marami poate chiar ne stim din vedere, asa ca astept sa puna si-o foto cu ea sa-mi dau cu parerea

...dispar dar mai apar...

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

DAnuta super ca papati va

ochi-verzi---daca mai reapari ia o de la mine si o pentru fetita

Va pe toate si noapte buna

Perlute

Mergi la inceput

Ochi-verzi,sa stii ca mi-e dor de munte,am fost o singura data in Parang,la iefs;prin anul 3,cu colegii de faculta si stiu ca am urcat cu telescaunul,care s-a si oprit la un moment dat...acum parca mi-ar fi frica sa mai urc,am teama de inaltime.Dar a fost fain,mi-a placut mult,pacat ca n-am facut fotografii(in '93)

Mergi la inceput

Mariami si ochi-verzi va rog sa poftiti la prezenta

Perlute

Mergi la inceput