Cafea cu aroma de femei *78*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

am intrat doar sa va spun 'noapte buna' si sa va urez o saptamana in care toate sa va mearga struna.Iar lui Dodo ii doresc din tot sufletul ca operatia sa reuseasca si sa vina de la B cu inima linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

va multumim pt incurajari ,in aceste zile eu(sotu'-tatal lui Bodo) o sa fiu puntea de legatura cu d-voastra

Doamne ajuta

Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei

Varsta lui Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Buna dimineata fetelor, va ofer cate o
Dodo asteptam vesti bune!

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna tuturor,suntem bine, Bodo vrea la Dane(deja),dar o dam noi la pace ,am vazut caci aseara v-ati dialogat cu sotul meu.

Doamne ajuta!

Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei

Varsta lui Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

dodo,

ce face bogdan?

iahim,ai ghicit..da, stiu ca si voi sunteti la pagina 9 ..mi-ai trimis fotografia aceasta ..v-am recunoscut imediat.

fetele va dorim spor la treaba...noi facem bagajul, maine posibil plecam sa navigam ..ne intoarcem duminica..daca nu plecam maine,miercuri sigur...vacanta de pastele catolic.
maru vacanta asta ti-o dedic tie..cum era? ningeeeee,ninge.
sunt bucuroasa ca planul cu navigatul a aparut de dimineata...a venit varul meu in vizita pe ne anuntate..
vacanta asta aveam in plan treburi gospodaresti.. dar ca buni latini o schimbam cu draga inima pe distractie.

mai vorbim.
salutari la toati fetili.

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Buna fetelor!
Dodo,pe Bogdanel!

Mergi la inceput

Principe,si voua!Va cam plimbati,vad,te asteapta o noua vacanta!

Mergi la inceput

Ftelor si de la noi pupici.
Eu nu ma simt bine da o mere

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Pai,de,Ramy,bei cam multa cafea pe aici in cafenea!

Mergi la inceput

Asa e mei se poate si de la cafea. Dar mei m-am cam de la starea asta. Parca nici chef sa ingrijesc fata nu am ..pisicii pisicestilor din pisicesti

Teo
Perlute

Mergi la inceput