Cafea cu aroma de femei *78*
Raspunsuri - Pagina 10
iahim spune:
Mai fetelor,slaba miscare in cafenea!!!Cred ca trecem printr-o perioada de criza...Inainte de abia la ora asta se deschidea cu adevarat cafeneaua ...acum vad ca toate dormiti...sunteti obosite rau!
Noapte buna!
alic spune:
buna dimineata!
in sfarsit am reusit sa-mi tin promisiunea, asa ca deshid eu azi cafeneaua...asaa ca poftiti! nu va-naghesuiti ca este pentru toata lumea:

ALICe

eu
ramyteo spune:
"Neata, si eu iau o cafeluta, e buna tare.
Va doresc la toate o zi buna!
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
iahim spune:
Buna dimineata!Bravo Alic,ai scapat de
!Ce mai faci?
Ramy,imi place de tine!Mereu pe baricade!
wonderful spune:
Printeso,dar stiu c-o duci 'greu':cand nu mananci cat 7 stai pe pc ori te plimbi!
Tot asa sa-ti mearga!
ramyteo spune:
quote:
Originally posted by iahim
Buna dimineata!Bravo Alic,ai scapat de!Ce mai faci?
Ramy,imi place de tine!Mereu pe baricade!
tie si puiului mic.Mei de regula sunt o fire energica, plina de viata, pusa tot timpul pe sotii, dar no acum am cam decazut moral da ....tot nu vreau sa ma las, ca doar nu viata ma face pe mine, eu pe ea
Mai nu radeti da eu cand cant pe mine ma relaxeaza si ami si joc cu fata prin casa, acum sincer daca m-ar vedea cineva ar zice ..."saraca a luato pe ulei"
da tre sa fac ceva sa ma scoata din starile astea. Ficamea are parte de amuzament, avem program Hai ca m-am lungit cu vorba , va
pe toate si inca o
nu strica, ca chiar se zice ca agita da mie imi face bine
Teo Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Dodo-pui spune:
Buna tuturor,
eu(noi)suntem tot "acasa"
.L-a vazut d-ul dr si azi nu se putea pronunta daca si ochiul drept trebuie operat ,daca e un inceput de cataracta...daca..Din cauza acestor necunoscute ne-a programat joi la 13.30 la cabinetul particular(din spre piata Alba iulia)sa poata privi mai bine(ii se administreaza picaturi pt dilatare pana atunci).
Sincer pe deoparte ma bucur pentru ca asta inseamna ca un ochii este bine(sau mai bine)si stiu ca-i f important.Pe de alta parte mi-ar fi placut ca totul sa se termine si sa mergem acasa.![]()
Stiu ca operatia se va face sub anestezie generala,inainte de aceasta va trebuii sa ia niste pastile si picaturii...
Multumesc de incurajari
.
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
ramyteo spune:
Dodo , DD sa fie cu voi si sa ajungeti acasa cu bine!!!!
Va 
Teo
Perlute
Dodo-pui spune:
Ramy
.
intregul
al cafengitzelor.
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
principe spune:
'neata fetili!
beau si eu o cafeluta repede cu voi ca alice face cafea buna
.
dodo ...ma bucur de vestile bune.
ramy,ma bucur ca ti-ai revenit.
w...pe d.c nu pre am timp sa stau..si cred ca nu mai sunt atat de entuziasmata ca aaltadata..a trecut furia de incepator.
sebastian este mai mare si vrea mai multa atentie ,vrea sa ne jucam non stop.
de plimbat ...asa iese ,cand zic ca stau acasa,ca nu fac nimic ...apare ceva spontan.
plecam maine..asa ca azi mai ma invart pe aici.
va pupicim
Aida pe unde este ?
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117