S-a stins actorul Ovidiu Iuliu Moldovan
Raspunsuri - Pagina 3
Edessa spune:
Sunt bulversata inca de aseara de cand am aflat despre moartea aceastui actor deosebit. Avea o distinctie si o frumusete aparte...
Dumnezeu sa il odihneasca in pace!
...A mai plecat dintre noi o stea..., irepetabila...
sandra_delia spune:
Bine v-am gasit.Asa cum spunea si Florian Pitis,Dumnezeu sa-l odihneasca,intr-un ultim articol ce l-a scris pe patul de spital,:"pe toti ne asteapta moartea,si pe tine cel ce acum citesti aceste randuri,dar sa nu-ti fie frica,nici mie nu mi-e frica,dar parca tot mai regret ca nu am facut destule in viata asta pamanteana...nu stiu ce o fi dincolo,asta ma sperie la moarte,eternitatea ei nu uratenie ei si regretul ca nu o sa-mi mai vad pe toti cei dragi mie"
ralnied1 spune:
www.cancan.ro/2008-03-15/Ovidiu-Iuliu-Moldovan-va-fi-inmormantat-pe-banii-actorilor.html" target="_blank">Actorul va fi inmormantat pe banii colegilor sai :(
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu
antosit spune:
Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca!
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
nemo spune:
Cind am citit prima oara despre nenorocirea asta, chiar ma intrebam daca o sa se gaseasca si careva sa zica ceva rau de acest om. Eu, unul, aveam o impresie foarte buna despre O. I. Moldovan. Dar, incredibil, s-a gasit si unul care nu sa exprime rezerve, ci sa il injure grosier (nu in articol, ci in comentarii):
http://www.adevarul.ro/articole/a-murit-mesagerul-lui-eminescu/344574
Vedeti comentariul unuia MIORLAU. Dar probabil asa sint facute unele gunoaie, sa intineze tot ce e bun cu balele lor. Pe mine m-a uluit.
lore03 spune:
Dumnezeu sa il odihneasca si ce conteaza ce spun oamneni frustrati si fara minte .
Eu cand eram mica chiar am fost indragostita de el ,mi se parea cel mai frumos om pe care il vazusem vreodata.