S-a stins actorul Ovidiu Iuliu Moldovan

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Dumnezeu sa-l odihneasca! pt mine a fost unul din actorii pe care i-am admirat foarte mult....mare pierdere pt teatrul si filmul romanesc.

alexutza aproape 5 ani si 35+ Teodor Mihai AMR max.5 SAPTAMANI
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Am intepenit aseara, cand am auzit vestea. Ce pacat! A fost actorul meu (roman) preferat.

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinai spune:

Dumnezeu sa il odihneasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

Dumnezeu sa'l odihneasca...
a fost actorul meu preferat, de cand ma stiu...
pacat... mare pacat...

mami de brotac roacker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Dumnezeu sa-l odihneasca!
Ce pacat!!! asa mi-l amintesc si eu, un barbat frumos, cu o voce rezonanta si o figura foarte expresiva!
Parca nu se mai termina, fratilor! marile valori ale Romaniei incep sa se duca unul cate unul!

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
La 8 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Trist... foarte trist...
Dumnezeu sa-l odihneasca!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)

Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Dumnezeu sa-l ierte!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micha08 spune:

Copila fiind, eram indragostita de el. Ma fascina mai ales vocea lui!!
Dumnezeu sa-l odihneasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

Am fost de-a draptul indragostita de el. Il vedeam adesea la Teatrul National cand era in Romania. A fost un soc sa aud ca murit. Nici acum nu-mi vine sa cred.
Dumnezeu sa-l ierte!

http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandra_delia spune:

Dumnezeu sa-l ierte si sa-L primeasca acolo unde ingeri isi au gradina lor.Azi am vazut la stiri,despre moartea lui,a omului dar si a marelui actor Ovidiu Iuliu Moldovan.M-a impresionat faptul ca mai multi colegi,actori,au insistat pe faptul ca in ultima vreme s-a inchis in el si in casa...vroia sa sufere,fara sa deranjeze pe nimeni.Era un suflet sensibil.Recitatorul cel mai bun al lui Eminescu s-a stins si uite asa cel mai buni actori ai nostri ne parasesc in liniste,fara sa-si strige suferinta si e trist,foarte trist.

Mergi la inceput