Buna seara.As vrea sa stiu daca, dupa terminarea CIC-ului as putea sa intru direct in concediu medical sau trebuie sa am o perioada lucrata? Firma unde eu am lucrat(este un lant hotelier)a inchis pt. renovare hotelul din Bucuresti si astfel eu nu prea am unde sa ma intorc la serviciu.Astept raspunsurile voastre.Multumesc.
Astept si eu un raspuns la problema mea,va rog frumos.Mai am cateva zile si ar trebui sa merg la serviciu, si nu stiu exact ce trebuie sa fac. Va multumesc anticipat.
Beneficiezi de concediu dar nu stiu exact baza de calcul.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
M-am gandit eu dar nu eram sigur.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
Cred ca informatia asta am gasit-o intr-un contract colectiv de munca pt anii 2007-2010. Nu stiu exact daca in cel unic sau in cel pe invatamant. Dar din ce am citit la alte mamici dupa terminarea CIC pe prenatale si medicale sunt platite cu un procent de 85 sau 75% din minimul pe economie.DianaD & Alexandru
eu sunt pe punctul de a semna o oferta pt un nou job dar nu stiu daca pot merge la serv acutal sa fac cerere de incetare a contractului de munca direct sau trebuie sa fac cerere de reicepe a serv si apoi incetare. Aveti idee?