Mamici din Arad (92)
Raspunsuri - Pagina 20
adablackcat spune:
Moni, merci. "Jocuri magice" l-a vazut Iulia la gradi nu demult. Mi-o trabuit ieri sa ascult sunetul ala care ma urmareste acum... Mi-e foarte cunoscut, dar degeaba.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
adablackcat spune:
Cu ce i-ai cumparat acum ii faci "incalzirea" pentru imbracatul papusilor pe calculator.
Iulia acum a mai renuntat la astea, i-am luat ceva CD-uri cu jocuri educative. Cine are si vrea sa facem schimb... am Pocahontas si Frumoasa din padurea adormita.
alinamoro spune:
Moni, f fain jocul!
Vad ca Diana se pricepe sa le imbrace.![]()
Din ce material sunt piesele alea, hainele?
Ada, aseara am ajuns la ferma voastra (intamplator).![]()
Am fost la Cicir si i-am zis la Calin sa mergem sa conduc putin prin spatele strazii la Rodi si am ajuns la o cladire care-mi era tare cunoscuta...
, mi-am amintit rapid ca o stiam din pozele tale. Am intrat putin in curte sa intorc si a venit paznicul, n-a zis nimic, dar a deschis Calin geamul si i-a zis ca invatam sa conducem.![]()
Miha, n-ai nascut?
Aseara cand am venit pe la 11 si ceva m-am uitat si n-am vazut nici un Logan in fata blocului.
Cristina, cauta si la TCM slip din ala, nu stiu unde gasesti exact.
Eu la Adelina am cum a ramas de la Dragos(il primisem) chiar daca e albastru cu pestisori.
Veronica, Paste fericit! 
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
adablackcat spune:
Alina, chiar e fain drumul ala sa inveti sa conduci. Eu n-am mai fost la fabrica de ceva vreme, daca se mai incalzeste merg iar cu copiii.
monica70 spune:
ALINA sunt dintr-un fel de plastic moale , cam ca o musama mai groasa,nu stiu cum sa explic ... dar si mie imi plaaace sa ma joc cu el
Se pricepe ea, dar mai pune pantalonii scurti in loc de bustiere
,sa zicem ca e inca incepatoare ...
ADA la jocuri pe PC n-am de gand inca sa o las sa prinda gustul,destul ii mai tot pun filmuletze pe youtube ...
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
CUI II PASA DE LUPUL CEL RAU? (:
alinamoro spune:
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze