Mamici din Arad (92)
Raspunsuri - Pagina 19
adablackcat spune:
Veronica, asa suna mesajul tau de parca ar fi chiar singura intalnire de la care lipsesti. ![]()

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
adablackcat spune:
Paste fericit tuturor celor care il sarbatoresc maine!
Puteti sa-mi explicati cum se raspunde la concursul cu "auzul fin". In ce fel alege aleatoriu si cine si de unde? Trebuie sa te inscrii undeva sau sa astepti?
adablackcat spune:
Hai ca am citit intre timp cum e cu trifoiasul...cam nasol.
maria_rubi spune:
Cine stie sa-mi spuna unde gasesc slipi pentru Mara, nu din aia de la Huggies Little Swimmers ca asa am. Stiu ca exista din material cu fund dublu care se spala...na, slipi normali dar prin care trece doar pipi si kk nu... Am vazut pe LR la 15 euro 2 buc, dar nu sunt sigura ca sunt buni.
de
Mara
POZE
Melania 14 spune:
Sarbatori fericite ! celor care sarbatiresc astazi Pastele.
Maria eu i-am luat de la UTA de la InterQ.Fetele spuneau ca au gasit si la Teba.
Azi am dormit si eu pana la 7.30 si Mela se uita la TV nu picteaza ![]()
Carmen
(26+)
si
Melania Ioana(14.01.2005)
ASA DA-ASA NU !
adablackcat spune:
Ne-am trezit si noi pe la 7. Copiii s-au uitat la desene, mai mult Iulia, ca Vladut e incantat de toate jucariile ce nu le-a vazut cat a fost plecat de acasa. M-as fi dus azi cu ei la teatru dar ieri Vladut pe la 11 a trebuit sa doarma, asa somn i-a fost... Nu stiti ce poveste e azi?
adablackcat spune:
Cristina rubi, nu stiu unde gasesti, eu lui Vladut i-am luat de la teba slip normal si sper ca la vara sa-i putem folosi ca-i raman mici, daca nu...i dau peste pampers.![]()
gabitzica spune:
Paste fericit celor care il sarbatoresc azi.
Noi am debarcat copiii la bunici aseara si am fost in vizita la prieteni. Desi m-am culcat la 3 la ora 9 am fost in picioare.
Ada, hai ca povestim miine la Cristina despre Turcia, ca imediat trebuiwe sa plecam si nu ma pot lungi prea tare.
Monica, tu parca intrebai de cadou pentru copil de 2 ani... cartile merg foarte bine la varsta asta.
Duminica placuta!
adablackcat spune:
Alina m, sa-mi aduci aminte maine sa-ti dau Cd-ul cu pozele de la serbare, ok? Mai vrea cineva ceva poze de la mine, de la vreo intalnire? Ca acum ma ocup de asta...
monica70 spune:
Buna dimineata!
GABI nu eu am intrebat,ca a mea are doi ani si ma pricep ![]()
Dar pentru cine vrea idei asta i-am cumparat zilele astea Dianei:
http://www.dropshots.com/DIA2#date/2008-03-21/20:42:29
ADA era ceva piesa de la teatrul Licurici din rep.Moldova , Jocuri magice sau asa ceva
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
CUI II PASA DE LUPUL CEL RAU? (: