CAPRICOARNE(6)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

mi-a mers la inima aralia...sotului ii plac foarte mult dar si mie uneori imi place -..depinde de moment
eu una nu m-as risca si fara masina..mie mi-e greu cu ea cand tb. sa merg la Roma ..imi i-au un capat de casa... nici nu vreau sa ma gandesc la bagajul pt. Romania am zis ca-mi iau pt. noi doar strictul, strictului necesar... si pt. fata tot ce tb ..acum e ea cea mai importanta..dar oricum tb sa-mi cumpar un porbagaj deasupra ca nu cred ca-mi incape jos..jum din ea o ocupa carutul-...si noroc ca stationvagon ca altfel
mai revin ca s-a trezit pitica

Stefania X2 (22.12.07), eu, broskutz :) ,
+/-4 lunite,...si dupa 4 lunite
Nasterea unei stele...numita Stefania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

buna Aralia, bine ai venit, ai o fetita suuuper frumoasa, sa-ti traiasca si sa fiti fericiti si sanatosi. eu am mers cu Vlad, anul trecut in Turcia cu avionul, avea 8 luni. am prins super frumos, nu a fost prea cald, a fost perfect. eu zic ca poti merge cu pitica la mare, ca-i fac bine soarele si aerosolii. daca nu aveti masina e mai complicat, poate aveti ceva prietenii care pot sa va ia si pe voi

eu am azi o petrecere. deci voi manca si bea ceva nepermis. cred ca merit si eu un pic de rasfat, ca de maine iar 'dietez'. am ajuns la 61 kg, mai am un pic si scad sub 60, targetul meu partial...of si ce bine imi vine costumul de baie

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

slimatei sa nu mai faci greva! Ai avut autorizatie???
In afara de asta ... felicitari pentru sotul din dotare .

aralia, la o prima strigare ... nici eu nu as pleca fara masina. Dar ... tu iti cunosti cel mai bine cupilul. Poate 3 ore de drum cu trenul nu sunt asa o mare chestie. Si odata ajunsa ... nu mai conteaza cu ce ai venit .

lilina
asta e o veste care merita urale la orice ora. Pai pune draga si tu o poza din aia sexi ca sa ne zgariem pe oki!!! Si da date: cat ti-ai propus ... in cat timp, cat mai vrei sa dai jos ... Ca sa facem galerie aici!

diuna ia baga mama repede un regim disociat si dupa aia un costum de asistenta medicala pentru barbac'tu (atentie oricum la cupii ). Pai cum altfel??? Doar esti cornuta, trebuie sa-ti iasa!!

31S cu bb Vlad

http://bd.lilypie.com/STIcp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Draga mea, cu regimul disociat pica, eu nu am de dat jos "decat" burta, so mai mult sport, parerea mea.Cat despre consumul caloriilor cat dorm copiii, sigur nu in costum de asistenta; am deja meseria in halat alb, nu cred ca vreau sa ma simt in dormitor ca la servici...By the way, hai ca tre sa plec la munca. O duminica placuta tuturor!!!!E soare afaraaaaa!!!!
@ileanna, sa sti ca am intrat doar pentru ca m-a ispitit postarea ta. Altfel nu aveam timp, dar nu m-am putut abtine.

Mergi la inceput

hihi ce am nimerit-o cu asistenta. Cum era proverbul cu ala de n-aude da' le nimereste??

Mda ... cu burta numa' tortura da rezultate . Abdomene si jogging.

32S cu bb Vlad

Mergi la inceput

nu pun INCA poze, o sa pun cand ajung la final, adica la 57 kg
deci mai am ceva de munca, cca 4,5 kg
insa voi fi foarte fericita cand voi ajunge pe la 59,5 :)))))
faceti galerie, ca ma ajutati
oricum, am o ambitie de fier, ma si mir ca tin asa cu dintii de dieta asta, ca de obicei incep asa de frumos si termin super rapid....prin abandon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

Multumesc de complimente, lilina! Bafta la slabit! Ce dieta tii? Si eu am niste kile de dat jos...
Si multumesc de raspunsuri, fetelor!
Ea e o cumintica, rade mult si la toata lumea, dar ma gandesc ca nu avem destule maini pentru bagaje...vedem noi.

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

Mergi la inceput

neatza
tin dieta "mod de viata" adica in timpul saptamanii mananc super putin si sanatos : salate, iaurt, fructe, paine doar integrala tip wassa, pui rotisat ...ca in weekend sa pot papa o inghetata, o pizza...d-astea...insa pana nu slabesc la 57, o sa fiu cuminte si in weekend

am gasit ieri fisa mea medicala de cand m-am nascut si pana la terminarea liceului si m-am amuzat teribil. la 17 ani, avea 55 kg si 1,70.....ar fi ceva sa ajung la kg de atunci

Mergi la inceput

Eu am avut super succes cu dieta disociata: 4 kg in 2 saptamani.

Mi-am pus si io poze pe net: http://good-times.webshots.com/album/563581663AXwWFP

Imi puteti vedea alura de Hopa Mitica / pinguin. Si pe cea de dinainte, pe care va trebui s-o redobandesc.

32S cu bb Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Aoleoooo, ce mi-ai adus aminte de Viena...Si aoleooo, ce frumusica esti...Cred ca ar trebui ca tu si @lilina sa aveti interdictie la postat poze cu voi, cu masinile voastre, cu sotii vostri, cu vacantele voastre...Pai nu?
Fetele, cum e in Bucuresti? Cald rau? Ca maine si poimaine sunt la capitala si am o senzatie de disconfort cand imi aduc aminte.Aaa!
Si cum impacati tinuta office cu canicula? Sau inca nu e canicula...?
Va doresc o dimineta frumoasa, eu mi-am terminat repaosul de dupa sala asa ca plec la treburipe aici. Toate bune!

@ileanna si @lilina, sper sa nu va supar. Am glumit.

Mergi la inceput