CAPRICOARNE(6)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

lilina cand in iunie? Presupun ca nu chiar pe 1 iunie ca mine. Oricum e misto in iunie din punctul meu de vedere pt ca e in extrasezon si inca nu e balamuc.
Stiu unde este Corbu ca pe acolo am trecut cand am mers la Periboina dar nu am oprit deloc. Imi pare bine ca aud de pensiuni ca deh ... am vazut k cortul nu e pentru balene .

diuna mama, da' cati ani ai? Sau cati imi mai trebuie mie ca sa ajung ca tine (poate te prind asa )? Ca nici eu nu mai sunt vreo adolescenta. Acuma ce sa zic ... pana ajung baba fizic ... nu cre' ca mai e asa de mult si nu prea am ce face. Interior, ma gandesc ca mai am o sansa desi noi cornutele cred ca oricum suntem mai babacioase: adica mai linistite . Eu ma uit la soacra-mea care are 70 si de ani si e o tipa super tanara ca si fel de a fi. Este plina de viata si chef, si cred ca nici macar o adolescenta nu s-ar plictisi cu ea. Nu stiu daca o sa reusesc sa fiu si eu asa, dar ... mi-as dori.
Si da ... asa e, sunt ultrafilosoafa, noroc ca barbate-meu s-a obisnuit repede cu mine si chiar incearca sa-mi inteleaga teoriile. K nu pot sta nici pe wc fara sa emit o teorie .

stefaniya sunt convinsa ca daca as fi in pielea ta ... as simti si eu la fel. Eu doar incercam sa gasesc ... partea plina a paharului. Mai ales ca esti intr-o situatie in care nu poti schimba lucrurile, deci ideal e sa te resemnezi si sa te incapatanezi sa gasesti niste puncte pozitive.

Si acuma ... poate tu esti o fiinta mai calda, lipicioasa si sociabila. Io sunt o cornuta mai tipica (zic io) si mi-s sociopata RAU , rece, solitara, incapabila de a purta o conversatie de atmosfera mai mult de 20j de minute (nici macar sa o ascult). Nu-mi plac musafirii si nici vizitele, nu-mi place sa stau la terase / restaurant decat cu maxim 2 persoane cu care vorbesc pe limba mea si comentam ... teorii (si cu persoanele alea nu gasim timp sa ne vedem).

Asa ca probabil ca una ca mine s-ar fi adaptat mai bine la stilul danez. Desi cred ca daca ar fi mai multi ca mine, ar uita oamenii darul vorbirii si cred ca pana si mie mi s-ar face dor de stilul ... latin.

Dar recunosc ca am oroare de rubedenii si ca as prefera sa platesc servicii decat sa ma ajute cineva din familie. Ai mei sunt genul ca daca i-ai lasat sa te ajute dupa aia au bagat tot piciorul in casa si au pretentia sa faci cum zic ei. Si poate nu e chiar asa de grav cum ma tem eu dar deja am capatat fobie si tin piciorul in prag non stop. Eu sunt din aia de a fugit de acasa (la modul propriu) la 20 de ani si a preferat sa roada un colt de paine in libertate decat sub papucul lor care sunt genul de le stiu pe toate, intotdeauna mai bine ca tine. Dar deh ... asta e experienta mea de familie (eu fiind copil independent, incapatanat si anarhist). Clar a ta este alta si nu pot decat sa te felicit.

Iar cu bb si somnul ... sunt destul de speriata si astept sa vad cum voi suporta pt ca eu sunt somnoroasa si comoda. S-ar putea sa ma aud / auzi vorbind cu totul altfel. Pentru ca am mai patit sa zic "eu niciodata ..." si dupa o experienta de viata sa ma schimb la 180 si sa fac fix ce ziceam ca n-as mai face sau fix ce aratam cu degetul la altul .

Oricum la capitolul "lasat bb cu cineva" nu voi avea alta solutie decat femeie platita. Mama mea a murit iar soacra-mea are 70 de ani si gleznele cu diametru 20 cm, face 2 pasi pe minut. So ...

31S cu bb Vlad

http://bd.lilypie.com/STIcp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

merg la mare la Mamaia pe 6-13 iunie, am platit ieri hotelul

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

io acum intru pt. prima data intr-o luna si sincer nici nu am citit caci altfel nu ma puteam abtine
pe deoparte fii'mea si tb personale ..revenitul dupa depresie care a durat ceva... noroc de sotul meu.. ii fac statuie
si alta sincer va spun ca ma saturasem sa vad ca nu e era mai deloc activitate si ma zbateam singura pe aici..aparte celor care mai intrati dar si voi mai rar...
ma bucur ca a venit printre noi inca o -uta..

bine ai venit ileana...sarcina usoara ..cat a mai ramas..si daca nu mai apuc o nastere usoara..

eu inca nu am apucat sa citesc tot..dar promit ca o fac cat de curand ..azi sunt incurcata tare...
aaa si am o gramada de foto noi la semnatura...daca vreti sa va dilectati

Stefania X2 (22.12.07), eu, broskutz :) ,
+/-4 lunite,...si dupa 4 lunite
Nasterea unei stele...numita Stefania!

Mergi la inceput

fetelor am mai citit cate ceva..dar nu ma simt in vena sa raspund.. si sunt sigura ca uit pana data viitoare ca deobice de la mana pan la gura...

dar nu vreau sa uit sa spun ca am vazut foto cu cavalerul frumos Vlad, si mamica frumoasa..super....nu mai adaug nimic umplutura nu-si are rostul... sper sa aveti parte de o vacanta asa cum va doriti.. meritati

ileana..cat ma regasesc in ceea ce spui(caracteristici..desi am ascendentul in balanta)...si mai ales cu frica de necunoscut..mai ales dupa ce am nascut.. ai sa vezi senzatie..acum deja e altfel... ma astept ca la bb2 sa fie diferit..eu una chiar daca stiu ca o sa-mi fiegreu..lucrez la bb2 nu-l las singur ca eu stiu cat e de urat sa fii singur pe lume... noroc ca il am pe sot de partea mea.. dar nu e sange din sange..ei' as' vreau prea multe de'acu...

a si va promit sa fiu mai activa si eu sa postez mai des daca si voi o veti face..luati-o ca pe o greva lipsa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

stefania, ai o copila de toata frumusetea si super fotogenica....stiu ca sunteti innebuniti dupa ea. sa va traiasca si sa fie sanatoasa.

io sunt tare fericita, mi-am gasit un costum de baie taaare frumos, imi vine super bine (ma laud si eu, ce sa fac, ca am slabit si nu mai am burtica si imi vine tare bine costumul)

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Ufff! Eu nu am slabit inca, fetelor! Si trag la sala in toate felurile, dar pas! Si mai sunt si o energica, o agitata de fel, organizez, ma gandesc la toate, planific, rezolv, strig la copii, ma trezesc dimineata, toate zilele imi sunt pline, dar burtica si colaceii...nik!
Voi persevera cu sala, ca pe asta n-am inceput-o de mult. Vine ea si vremea mea.
"Nu mor caii cand vor cainii", nu?
Asa zise Nichita.

Mergi la inceput

neata si multa cafea...

multumim de complimente ...stie cioara ca e cel mai frumos copil

da' bun spus diuna..dar sa nu fie ceva psihic ... serios de mult eori cand incerci disperare nu-ti ese ce-ti propui..dar e doar parerea mea..nu mai continui ca nustiu cum o sa mi-o luati... imi mai bat dej'tele pe aici cand va vad cu activitatea....

va pup un we placut!noi in sfarsit avem un we acasa cu tati asa ca zilele astea lipsesc la apel, ...motivat..da?

Mergi la inceput

a si scz felicitari pt. reusita lilina eu una ma bucur cand aud reusite..parca as fi eu..dar eu am doar 3 minus din 30..asa ca tot e bun.. e un inceput.. si asear am facut o rulada din pandispagna..mamaaa..nu va zic ce bunatate..nu mai pun foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

Am venit si io pe aici de mana cu Stefania...beau o cafea si cu voi!
Si va dau link la ce ascult eu sambata dimineata, poate va place si voua: http://www.youtube.com/watch?v=Mm2eT-sTVys&feature=related

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

Voi vorbiti de mare...nu stiu ce sa fac: sa merg cu fata in august? o sa aiba 9 luni..ma gandesc ca o sa ne fie greu! nu avem nici masina...

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

Mergi la inceput