tauroaice(25)
Raspunsuri - Pagina 16
gabitz78 spune:
bun venit mihaela.
sa-ti triaiasca juniorii.cat au?
pupici si sanatate tuturor.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Eftimie C. spune:
Buna dimineata tauroaicelor!
Hai, TREZIREEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Va astept cu ceai, cafea si suc de fructe![]()
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">EU am votat si sustin: CERCUL VIETII
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
silar spune:
Multumim de invitatie Carmen.
La noi azi e frig si ploua , deci stam in casa.
Fetelor eu acu am o mare problema, dupa 4,4 ani de sta acasa, mi-e cam teama sa ma intorc la munci sa las fata fara mine, nu stiu daca o sa rezist.
Dar sper sa fie bine, doamne ajuta
la mamici si pitici
Danelutza spune:
'neata !
Carmen multumesc de cafea 
Silvia chiar vroiam sa te intreb, ce o sa faci cu Mariuta, cu cine o sa stea ?
La noi e vreme frumoasa, de-mi vine sa zburd ca mieluseii pe cimp, dar sintem consemnate la domiciliu
, am meseriasi acasa, curata cazanul de combustibil de la incalzire
si cica dureaza toata ziua, e posibil nici dupa amiaza sa nu putem iesi, macar un pic.
Gata, m-am enervat, ma duc sa calc rufe, macar sa fac ceva folositor ![]()
Mihaela spune cite ceva despre puiutii tai, ce-ai facut ai disparut ? 
Va doresc o zi buna 
Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

gabitz78 spune:
hehehe...dimineatza era cand m-am trezit eu! adik la 2.00!
ca nu stiu ce are eliza...de 2 nopti se trezeste plangand, apoi se enerveaza si se ineaca cu saliva si tuseste...si tot asa!
silar - bafta la serviciu.reacomodare rapida!
danelutza - iar n-ai stare?
la noi e rece si ploua....asa ca, oricum stam in casa.
pupici tuturor.
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by gabitz78
Nu ma fortez prea tare, am o presa, impaturesc rufele, inchid presa, iar cind tiuie o deschid si bag altele
Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

mhldvrc spune:
quote:
Originally posted by Danelutzaquote:
Originally posted by gabitz78
Nu ma fortez prea tare, am o presa, impaturesc rufele, inchid presa, iar cind tiuie o deschid si bag altele
Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabellaDaniela si micuta Isabellawww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze
Buna tauroaicelor! Multumesc pentru urari. puiutii mei sunt mari(Tatiana-16ani-20.09.1991 si Mihai-12ani-1.08.1995)
Sunt doi copii frumosi care se iubesc mult(desi cel mic este cam egoist). Invata bine(mai ales fata). Sunt un pic confuza(nu prea stiu cum sa ma port cu Mihai), cred ca a intrat in perioada de pubertate(cam devreme, zic eu), si e foarte suparacios. Poate ma puteti ajuta voi. Ce sa va mai spun, stau acasa de multi ani(altfel Mihai cred ca nu mai traia<<are Astm Bronsic>>
) .Mi-am dorit mult copii,ii iubesc foarte mult<<nici un sacrificiu nu-i prea mare>>Si in Bucuresti a plouat iar circulatia e dezastruasa, noroc ca de maine nu mai merg la scoala(3 zile<sumit>, dar recupereaza sambata
) Daneluta unde ai gasit presa, imi doresc si eu una?
Mhldvrc este numele meu
Altceva, sunt supi ca sunt

Mamica de fetita si baietel
Eftimie C. spune:
Si la noi e vreme urata si eu trebuie sa merg dupa Edi la gradinita, ca tati e consemnat la servici 
Am pus poze noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">EU am votat si sustin: CERCUL VIETII
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
Danelutza spune:
Carmen imi arati poze cu gratare, la ora asta ?! 

Mihaela imi pare rau pentru Mihai
. Important e ca poti sta acasa si avea grija de el. Si eu sint tot casnicuta, dar doar de 5 ani, deh, de cind m-am maritat, cam batrina ce-i drept
. Tu ai copilasii mari, sa-ti traiasca. Sa pui si poze cu ei sa-i vedem. Vezi ca mai este un subiect "casnicute sexy", sintem o armata, "casnicute" ca sexy si eu sint grasuta ![]()

gabitz78 spune:
carmen - unde ai pus poze?ca eu nu le vad!o fi de la
?![]()
mihaela - sanatate baiatului.sa-ti zic un secret? si eu sunt grasa!
asa ca...nu-ti mai face complexe!din pacate nu te putem ajuta, noi avem copii mici, nu stim cum e cu cei mari....asteptam sa ne spui tu!
pupam piata independentei!