tauroaice(25)
Raspunsuri - Pagina 15
gabitz78 spune:
neatza.
sunt varza...sambata am avut musafiri care au stat pana la 2 noaptea. apoi eliza s-a trezit la 5.30!
eu n-am mai apucat sa dorm...ieri n-am prea recuperat ca a fost cam maraita...asa ca acum dorm p-aici.
pupici.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Eftimie C. spune:
Gabitz eu azi noapte am stat treaza pana la 5(nu stiu nici eu de ce???? dar la un moment dat am inceput sa ma uit la filme si sa bantui pe net).Bineinteles ca dimineata am facut ochi la 7 ca sa pregatesc copilul de gradinita si sunt inca prin zona 
Sotul meu s-a simtit azi rau (deh, prea multe pahare
ieri la ziua lui nasu) si acum a venit acasa si s-a bagat in pat.E foarte mirat ca eu sunt treaza dupa ce am dormit doar 2ore.
Pai daca insista, eu ma bag repede sa-i tin companie la somn![]()
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">EU am votat si sustin: CERCUL VIETII
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
gabitz78 spune:
ploua si aici.
fi-mea nu vrea sa doarma!
asa ca nici eu nu pot!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Eftimie C. spune:
La noi nu ploua dar e urat si frig si bate vantul
Vreau sa vina primavara!![]()
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">EU am votat si sustin: CERCUL VIETII
Carmen E. si
mhldvrc spune:
Buna fetelor.
ma primiti si pe mine in grupul vostru?
25 aprilie-Mihaela(Tatiana si Mihai)
Mamica de fetita si baietel
Danelutza spune:
Bun venit, Mihaela ! 
Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

silar spune:
Bun venit Mihaela.
Buna fetele,
Am revenit si eu dupa o pauza de saptamani, din nou singurica cu cei 2 puiuti, si cu o colita frumusica pe cap.
Pitici mei sunt bine ceea ce va doresc si voua.
La noi azi vreme a fost ca naiba, frig vant
.
Eu mai de azi intr-o saptamana ma intorc la servici
dupa 4,4 ani de concediu 
si sanatate
Danelutza spune:
Silvia sanatate multa, da-i o tuica la doamna colita
, dar din aia zdravana, daca nu, dimineata pe stomacul gol, inghiti un catel de usturoi fara sa-l mesteci.
Ce-as vrea si eu sa ma intorc la serviciu
...
Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

Eftimie C. spune:
Silar ce-as vrea si eu sa ma duc la serviciu
Dar din pacate nu gasesc decat prost platite sau care nu ofera conditii bune sau cu program haotic.
Mihaela (nick-ul tau e imposibil de tinut minte
) bine ai venit alaturi de tauroaice!Mai povesteste-ne despre tine.
Gata, va pup pe toate si fug la vizionat un film cu sotul 
Noapte buna!
Carmen E. si