Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 20

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanna3 spune:

un scurt raport si de la noi...

copii se acomodeaza destul de greu... sunt toate noi: casa, cresa, bona... eu sunt singura constanta din viata lor in acest moment si nu pot sa ma impart in 3... iar pe altcineva nu accepta... cu greu pe tata

prima zi de cresa a fost ok dar s-au razgandit cand au vazut ca tre sa mearga acolo zi de zi...
ingrijitoarele spun ca baieteii se acomodeaza mai usor spre surprinderea lor,... dar Ingrid papa mai bine (adica papa la masa in rand cu ceilalti, pe cand baietii se mai plimba), papa de multe ori supliment, dorm cate 2 ore...

problema e ca acasa plang mai mult, baietii se bat mai des si mai rau ca inainte, nu mai vor sa adoarma in patuturile lor si pe canapea in sufragerie dupa mult plans si plimbari prin toata casa, au f multe treziri noaptea si ii culc in dormitor cu mine pt a salva somnul celorlalti...cand adorm la loc ii mut in patul lor pt a lasa locul liber pt alt bebe...

vineri dupamasa a venit mama mea si efectiv s-au lumninat la fata...dar noaptea Andrei n-a putut sa doarma si a trezit toata casa... iar azi dimineata a facut putina febra si a dormit aproape toata ziua...
acum vad ca Ingridutei i se umfla pleoapa inferioara a unui ochi... oare o fi conjunctivita?....

sper ca maine vor fi fi bine si de luni din nou la cresa (ma gandesc ca e importanta continuitatea)

baietii au pobleme si cu constipatia ocazional, iar acum de cand cu cresa nu ii prea pot urmari... am luat de la farmacie Duphalac... l-ati folosit ? e bun?

acum ne pregatim de nani... sper sa mai intru maine si ... tineti-ne pumnii in continuuare

va pup pe toate

Ne puteti vota: Adevarul Craciunului - pag 3 si Gemeni pag 21

http://www.dropshots.com/triplets_RAI#date
http://www.dropshots.com/mihai3
http://picasaweb.google.com/mihaicaraghiaur/TripletiiMei
http://www.dropshots.com/oanna3
http://community.webshots.com/user/oanna3
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92869 - povestea noastra

Oanna, mami de tripleti Rares, Andrei si Ingrid ( 20.06.2006)

iubesc si sunt iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Raluca la multi ani piticilor, sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii!!!

E clar ca am pierdut notiunea timpului......(saptamana trecuta am avut de predat un portofoliu si am avut mult de lucru....pe 19 mai incep si eu sesiunea si in jur de 20-23 iunie GATA, s-a terminat si o sa pot zice "am facut-o si pe asta!")
Deci, unde ramasesem....eu am intrat acum special sa-i urez Oanei multa, multa bafta, insa am gresit saptamana....Oana, stiu ca ti-e foarte greu, eu iti doresc din tot sufletul multa , multa putere!!!! Pupici si multe incurajari de la mine!!!
Eliana daaaaaa, are dreptate Laura, baietii tai sunt tac'su intreg...dar intreg! Sper ca te duci azi la medic, nu? Trebuie.

Saptamana asta socrela e plecata la tara si nu o sa pot pleca, deci, pe nicaieri....Luna asta trebuie sa-mi fac analizele obligatorii si cred ca pe saptamana viitoare ajung si eu. Ma bate gandul sa fac si eu o ecografie la san, de fapt chiar o sa fac. Trebuie sa imi fac si un control ginecologic.....imi trebuie multe...
Va pup!

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Am si eu cateva fotografii din martie-aprilie aici
Va pup!

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

M-am returnat de la doctor... am scapat necusuta, doar intepata sa scoata ceva de pe acolo, habar n-am ce ca n-am avut curiozitatea sa vad... mai ales ca mi-e frica de mor ace... Cica o sa se "repare" singura... e bine asa cum e, ca n-o sa ramana cicatrice mare /urata... nu mai pot io de semn... ca e cu circuit inchis, nu le arata orisicui...
Analiza inca nu e gata... se pare ca dureaza 3 sapt., nu 2 cat stiam initial... Asa ca mai am de asteptat vreo sapt. pana scap si de ultimul stres...

Ainia vai ce mandra scumpa ai... cu floricele in plete

Oana tine pumnii sa se acomodeze repede si cu casa si cu cresa... Sunt prea multe lucruri noi de-odata, dar trece si asta
Asteptam sa ne mai spui ce faceti, cand ai timp.

S-a dat startul la votare (din nou): www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">ceitrei.jpg

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_Filip spune:

am shi eu o intrebare: LA CAT TIMP SE SIMT MISCARILE BEBITILOR INTR-O SARCINA GEMELARA???
eu am 16 sapt acu....
shi inca nu am simtit nimic...

DPN 25.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Azi am dus copii la cresa. Eram foarte fericita de cum au decurs evenimentele. Rares s-a videcat f. repede, bianca a scapat de pampers ziua... Pe la 18, cand o schimbam de hainutzele de la cresa, am gasit 3 bubite pe Bianca. A facut si ea varcela! Pe de o parte ma bucur ca a facut acum, cand e mica si riscul sa ii ramana cicatrici e minim. Dar mama mea a plecat si nu ma mai poate ajuta (are si ea servici), soacra a promis ca sta cu ei 2-3 zile (e profa si doar atat a reusit sa isi aranjeze, facand schimb de ore cu colegii ei). Sper sa fie si la Bianca la fel de usoara boala cum a fost la Rares. Acum nu stiu ce sa fac cu el, daca sa-l duc la cresa singur, sau nu. Ma gandesc ca desi se cearta, ei se si joaca impreuna, mereu se cauta ("Zealesh, unde esti?") si ma gandesc sa nu-i fac mai rau Biancai lasand-o singura acasa. Mi-e asa de mila de ea .

Avem poze noi

Dati-i o sansa lui Matei sa traiasca!

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Of Laura... e bine ca a facut si ea, dar e rau pt. tine ca n-au facut in gasca... Hai ca tinem pumni stransi sa fie o forma f. usoara, sa ii poti duce repede la cresa.
Eu zic sa-i tii pe amandoi acasa, daca se descurca bunica...
Ai mei inca nu se caftesc, dar isi fura jucaria unul altuia... insa asta se intampla f. rar... Cea mai mare parte a timpului sunt cuminti pt. ca sunt amandoi... Diferenta intre un copil singur (Elena) si ei este f. mare... Elena nu statea atat de mult timp cuminte, pt. ca se plictisea sa se joace singurica...
Hai ca m-am lungit... concluzia, eu cred ca le e mai bine impreuna... si e mai bine si pt. cine sta cu ei...

Lili_Filip nu este o regula la nici o sarcina, unica sau gemelara... unele gravidute simt pe la 16 sapt., altele la 20. Stai linistita ca o sa-i simti si tu.

Deschid capitol nou, pana nu ajungem pe pagina 21.

S-a dat startul la votare (din nou): www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">ceitrei.jpg

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput
Mergi la inceput